78mysz 17.03.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Hejka Mysia a te naklejki to nad biurko czy raczej okolice łóżka w sumie to masz gdzie poszaleć chyba tak jak zauwazyła Wusia przy biurku byłoby za pstrokato- raczej biała ściana przy łóżku hejka Pasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Super te naklejki (gdzie je znalazłaś?), tez myślę, że na białej ścianie najlepiej by wygladały. I nie przejmuj się - kiedyś to się skończy i spokojnie usiądziesz na kanapie i będziesz z zadowoleniem patrzeć na efekty Waszej pracy, bo na pewno wszystko wyjdzie świetnie, już tak jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 też oglądałam takie naklejki ale chyba faktycznie pozostawie kruszki pokój stonowany bardzo mi sie podobaja na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja to pokoju Zu jeszcze nie widzę wcale a łóżko muszę jej kupić najpóźniej w następnym miesiącu bo niedługo już lokator na jej obecne się urodzi dobrze, że chociaż Starszy sobie już prawie wszystko zaplanował muszę tylko go trochę z kolorami ostudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 mi też te naklejki bardzo się spodobały jednak rzeczywiście nad biurkiem mogłyby rozpraszać trochę dla mnie bardziej nad łóżkiem pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Mysza co to masz za lampki nad lustrem w forestowej lazience?? Cudnie tam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Choć niebieski zimny jest ale tu czystość i przytulność zarazem, szczególnie w połączeniu z klepką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja bym chyba zamiast nakeljek dała duuuużo ramek z obrazkami, możliwe, zę to za bardzo dorosłe by było, a nie wiem ile Twoja córa ma lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 http://www.studioswiatla.pl/image_func.php?img=gfx/41cc12de41611083463ac932e025f0b1.jpg&maxwidth=357i jeszcze to by mi pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 to massive z tego co pamiętamładnie wykonany. widziałam go w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja bym chyba zamiast nakeljek dała duuuużo ramek z obrazkami, Ja tez tam nalepek kolorowych nie widzę. Ramki, białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dokładnie6 kwadratowych białych ramek a w środku rysunki właściecielki pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 to massive z tego co pamiętam ładnie wykonany. widziałam go w realu Massive seria Princess kupiłam takie dla pokoju mojej P. razem z kinkietem Mysiu jak chcesz mogę ci podrzucić to sobie przymierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ... cze wszystkim Mysia... a tak zapytam jak duży ten pokój... u nas będzie jedna spora garderoba.. i się mocno zastanawiam czy dawać jeszcze szafy do pokoi Bąków czy odpuścić... i zrobić tylko komody na bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ... cze wszystkim Mysia... a tak zapytam jak duży ten pokój... u nas będzie jedna spora garderoba.. i się mocno zastanawiam czy dawać jeszcze szafy do pokoi Bąków czy odpuścić... i zrobić tylko komody na bieliznę u mnie dziewczynki mają garderoby i tam zamierzam trzymać ich wszystkie ubrania. W pokoju będą stały półki na książki i zabawki, łóżko, biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ... cze wszystkim Mysia... a tak zapytam jak duży ten pokój... u nas będzie jedna spora garderoba.. i się mocno zastanawiam czy dawać jeszcze szafy do pokoi Bąków czy odpuścić... i zrobić tylko komody na bieliznę u mnie dziewczynki mają garderoby i tam zamierzam trzymać ich wszystkie ubrania. W pokoju będą stały półki na książki i zabawki, łóżko, biurko ale każda z nich ma osobny pokój z osobną garderobą tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ... cze wszystkim Mysia... a tak zapytam jak duży ten pokój... u nas będzie jedna spora garderoba.. i się mocno zastanawiam czy dawać jeszcze szafy do pokoi Bąków czy odpuścić... i zrobić tylko komody na bieliznę u mnie dziewczynki mają garderoby i tam zamierzam trzymać ich wszystkie ubrania. W pokoju będą stały półki na książki i zabawki, łóżko, biurko ale każda z nich ma osobny pokój z osobną garderobą tak? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Wrażenie na mnie zrobiło to do jakiego stanu doprowadziłaś domek przez rok, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ... cze wszystkim Mysia... a tak zapytam jak duży ten pokój... u nas będzie jedna spora garderoba.. i się mocno zastanawiam czy dawać jeszcze szafy do pokoi Bąków czy odpuścić... i zrobić tylko komody na bieliznę u mnie dziewczynki mają garderoby i tam zamierzam trzymać ich wszystkie ubrania. W pokoju będą stały półki na książki i zabawki, łóżko, biurko ale każda z nich ma osobny pokój z osobną garderobą tak? tak aaaaaaa to luzik... u nas widziałaś jak jest... jedna wspólna na półpiętrze... i dlatego się gibam czy dac szafy w pokojach... musze to przemysleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 nituś u marysi jest wspólna garderoba dziewczynek na zewnątrz pokoi i w pokoikach juz nie ma szaf tylko komody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts