MonikaC 17.03.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzień dobry Ale fajnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja to pokoju Zu jeszcze nie widzę wcale a łóżko muszę jej kupić najpóźniej w następnym miesiącu bo niedługo już lokator na jej obecne się urodzi dobrze, że chociaż Starszy sobie już prawie wszystko zaplanował muszę tylko go trochę z kolorami ostudzić Jaki lokator Pasiu? Aga oddaje łóżeczko koleżance jeśli dobrze pamiętam na razie tak bo małż nie chce się dać namówić na naszego nowego lokatora Ty masz Pasiu siłe i ochotę na jeszcze jedno dziecko? Jestem pod wrażeniem. Ja sie dziwie jak to swoje jedno w miarę odchowałam tak Mysia mam wielką i mam plan przed swoimi 35 urodzinami tego dokonać, jak tylko mi zdrowie czyli zwariowana tarczyca pozwoli i pod warunkiem, że małż zmieni decyzję na śpiocha go weźmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja bym chyba zamiast nakeljek dała duuuużo ramek z obrazkami, możliwe, zę to za bardzo dorosłe by było, a nie wiem ile Twoja córa ma lat... tak się składa, ze ostatnio wyjełam z czeluści piekielnych białe ramki majkowe Sliczna ta lampa,ale narazie zakup nowej musi poczekać. To mówicie, ze czerwony i różowy doładować do tego pokoju i biel? Mam konika czarnego co go kiedys robiłam, ale poczekam z nim jeszcze, bo dość poważnie wygląda. Moze za rok bedzie lepszy jak córka skonczy 6 lat. czerwony bym sobie darowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja to pokoju Zu jeszcze nie widzę wcale a łóżko muszę jej kupić najpóźniej w następnym miesiącu bo niedługo już lokator na jej obecne się urodzi dobrze, że chociaż Starszy sobie już prawie wszystko zaplanował muszę tylko go trochę z kolorami ostudzić Jaki lokator Pasiu? Aga oddaje łóżeczko koleżance jeśli dobrze pamiętam na razie tak bo małż nie chce się dać namówić na naszego nowego lokatora Ty masz Pasiu siłe i ochotę na jeszcze jedno dziecko? Jestem pod wrażeniem. Ja sie dziwie jak to swoje jedno w miarę odchowałam tak Mysia mam wielką i mam plan przed swoimi 35 urodzinami tego dokonać, jak tylko mi zdrowie czyli zwariowana tarczyca pozwoli i pod warunkiem, że małż zmieni decyzję O! Widzę, że ja nie jedyna taka szalona , tylko, że na szczęście nie będę musiała męża siłą brać (chyba że stracimy odwagę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja bym chyba zamiast nakeljek dała duuuużo ramek z obrazkami, możliwe, zę to za bardzo dorosłe by było, a nie wiem ile Twoja córa ma lat... tak się składa, ze ostatnio wyjełam z czeluści piekielnych białe ramki majkowe Sliczna ta lampa,ale narazie zakup nowej musi poczekać. To mówicie, ze czerwony i różowy doładować do tego pokoju i biel? Mam konika czarnego co go kiedys robiłam, ale poczekam z nim jeszcze, bo dość poważnie wygląda. Moze za rok bedzie lepszy jak córka skonczy 6 lat. czerwony bym sobie darowała... to co zostaje juz tylko niebieski, różowy i biały. Juz tak miała raz, może mieć i drugi, potem dodam czarnego ociupinkę i go wzmocnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Myszko dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ja to pokoju Zu jeszcze nie widzę wcale a łóżko muszę jej kupić najpóźniej w następnym miesiącu bo niedługo już lokator na jej obecne się urodzi dobrze, że chociaż Starszy sobie już prawie wszystko zaplanował muszę tylko go trochę z kolorami ostudzić Jaki lokator Pasiu? Aga oddaje łóżeczko koleżance jeśli dobrze pamiętam na razie tak bo małż nie chce się dać namówić na naszego nowego lokatora Ty masz Pasiu siłe i ochotę na jeszcze jedno dziecko? Jestem pod wrażeniem. Ja sie dziwie jak to swoje jedno w miarę odchowałam tak Mysia mam wielką i mam plan przed swoimi 35 urodzinami tego dokonać, jak tylko mi zdrowie czyli zwariowana tarczyca pozwoli i pod warunkiem, że małż zmieni decyzję na śpiocha go weźmiesz mam taki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Mogłybyście się zebrać a nie tak gadać tylko.... Kurcze rocznikowo miałybyśmy dzieci, łatwiej potem lekcje się odrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Mogłybyście się zebrać a nie tak gadać tylko.... Kurcze rocznikowo miałybyśmy dzieci, łatwiej potem lekcje się odrabia ja poczekam, az córka będzie mogła wychowywać młodsze Mloda gada i gada codziennie, ze chciałaby brata Jaśka i Igora. Paple i paple i tiu tiu tiu, jakby ona jedna mi nie wystarczała do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Taaaaaaaaaaaa moja ma 15lat i niezadowolona że rodzeństwo będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 mój jak zobaczył ikonkę dzidziusia która wkleiłam u Ani to mi mówi mamusiu kupimy sobie takiego dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dziewczyny to nic tylko robic prezenty dzieciom Moj ma mlodszego brata a i tak ciagle jak widzi dzidzie pyta czy moze miec jeszzce braciszka lub siostrzyczke.Straaaaaasznie podobaja mu sie male dzieci.Wiem ze duzo by mi pomagal ale ja juz chyba nie mam odwagi na kolejne dziecko (wiekowa sie robie ) wu podeslesz mi linka do albumu Ani ?-prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 mój jak zobaczył ikonkę dzidziusia która wkleiłam u Ani to mi mówi mamusiu kupimy sobie takiego dzidziusia marzenia dziecka trzeba spełniać, więc kupuj dzidzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no cóż bardzo śmieszne na szczęście nie wszystkie marzenia trzeba spełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 mój jak zobaczył ikonkę dzidziusia która wkleiłam u Ani to mi mówi mamusiu kupimy sobie takiego dzidziusia niedlugo dzien dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Taaaaaaaaaaaa moja ma 15lat i niezadowolona że rodzeństwo będzie. zanim ja się zbiorę to mój starszak też do takiego wieku prawie dociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 no no no, ale dyskusja rozgorzała, bardzo budowlane tematy ;)sprawy najwyższej wagi państwowejDzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Markotko znalazłam nazwe tych moich lampek łazienkowych:seria toscania i do kupienia w leroy m.http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/2b/5a/c01a0baa5cfe2f568923a1385fe9-43559782_d.jpghttp://www.leroymerlin.pl/produkty/kinkiet-toscania-ii,1252494993,1252490474.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja mojego na kolejne nie namówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 dziecko.... nie kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts