Arnika 18.03.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja mojego na kolejne nie namówię. Cze Efi... na co swojego nie namówisz? na lampy, kinkiety, czy kruszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 dziecko.... nie kinkiety No to wszystko jasne... Razem pisałyśmy posta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja mojego na kolejne nie namówię. a ty też chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Berek u nas w gminie tyle dzieciów, że do przedszkola się nie mieszczą Mysia czy ja bym mogła Cię w przyszłym tygodniu nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Berek u nas w gminie tyle dzieciów, że do przedszkola się nie mieszczą Mysia czy ja bym mogła Cię w przyszłym tygodniu nawiedzić Pasiulka bedziemy musiały sie zgadać na początku tygodnia, ok? Bo mam masę zajęć różnych poustawianych juz, ale chętnie Cie zobacze Celinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Berek u nas w gminie tyle dzieciów, że do przedszkola się nie mieszczą Mysia czy ja bym mogła Cię w przyszłym tygodniu nawiedzić Pasiulka bedziemy musiały sie zgadać na początku tygodnia, ok? Bo mam masę zajęć różnych poustawianych juz, ale chętnie Cie zobacze Celinko łoki, ja nie na długo ba ja z Zu ale mam do Ciebie milion pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja mojego na kolejne nie namówię. a ty też chcesz? nie mam co chcieć i tak nie namówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Berek u nas w gminie tyle dzieciów, że do przedszkola się nie mieszczą Mysia czy ja bym mogła Cię w przyszłym tygodniu nawiedzić Pasiulka bedziemy musiały sie zgadać na początku tygodnia, ok? Bo mam masę zajęć różnych poustawianych juz, ale chętnie Cie zobacze Celinko łoki, ja nie na długo ba ja z Zu ale mam do Ciebie milion pytań Matko moja, musze sie psychicznie przygotować :)przywiez mi tą kruszynke niech ją sobie oglądne jak urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja mojego na kolejne nie namówię. a ty też chcesz? nie mam co chcieć i tak nie namówie a co podwiązał się, ze az trzeba namawiac? Taka ładna kobieta i nie namowi, no nie wmawiaj Effffa, dom trzeba zaludnic zeby sprawdzic czy systemy slwietlne dobrze pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Berek u nas w gminie tyle dzieciów, że do przedszkola się nie mieszczą Mysia czy ja bym mogła Cię w przyszłym tygodniu nawiedzić Pasiulka bedziemy musiały sie zgadać na początku tygodnia, ok? Bo mam masę zajęć różnych poustawianych juz, ale chętnie Cie zobacze Celinko łoki, ja nie na długo ba ja z Zu ale mam do Ciebie milion pytań Matko moja, musze sie psychicznie przygotować :)przywiez mi tą kruszynke niech ją sobie oglądne jak urosła Mysia nie nerwuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 widzę że wczorajszy dzień opiweał w tamat dzieci i nie tylko u mnie w domu bo na FM gęsto od tego tematu mnie rodzina namawia ale....chyba nie dam się namówić Miłego Dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ale jazda. Uderz w stół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dziewczyny, wiosna idzie, bociany przylatują, kapusta wyrośnie.... po co mężowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 taaaaaa, zeby kto chciał jeszcze w to wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 ja bym chyba zamiast nakeljek dała duuuużo ramek z obrazkami, możliwe, zę to za bardzo dorosłe by było, a nie wiem ile Twoja córa ma lat... tak się składa, ze ostatnio wyjełam z czeluści piekielnych białe ramki majkowe Sliczna ta lampa,ale narazie zakup nowej musi poczekać. To mówicie, ze czerwony i różowy doładować do tego pokoju i biel? Mam konika czarnego co go kiedys robiłam, ale poczekam z nim jeszcze, bo dość poważnie wygląda. Moze za rok bedzie lepszy jak córka skonczy 6 lat. Myszko a może żółcienie - raczej spłowiałe i może ociupinka granatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 taaaaaa, zeby kto chciał jeszcze w to wierzyć mądrości ludowe skarbem narodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 dobry wieczór Efciu no wiesz jak mówią przypadki jak i wpadki chodzą po ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 wpadka to wpadka a świadome działanie za czyimiś plecami to już nieładnie. ja bym takiego numeru nie wykręciła lubemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 wiem Ewuś aczkolwiek Luby powinien też uwzględnić Twoje pragnienia skoro jesteście razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 tak samo jak ja jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts