78mysz 22.03.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ja ostatnio pytałam Panią w sklepie z dodatkami o kolor fuksji,to nie wiedziała co to takiego, jak powiedziałam ze coś koło amarantu otworzyla oczy jeszcze szerzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Niektorzy faceci jakos ta dziwnie odbieraja szary kolor przy plytkach, nawet pomimo tego ze go lubia naprzyklad w swoich ciuchach. Jak kupowalam kiedys kanapy, to D. nie mial problemu z szaroscia, ani z meblami do przedpokoju w antracycie, nawet na moj pomysl - szary na scianach w przedpokoju i klatce schodowej nie mrugnal okiem ale jak w salonie pokazalam na moje antracytowe Aparici i powiedzialam "te" - to patrzyl sie na mnie jakbym kosmita byla Majster z chlopakami zreszta tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Niektorzy faceci jakos ta dziwnie odbieraja szary kolor przy plytkach, nawet pomimo tego ze go lubia naprzyklad w swoich ciuchach. Jak kupowalam kiedys kanapy, to D. nie mial problemu z szaroscia, ani z meblami do przedpokoju w antracycie, nawet na moj pomysl - szary na scianach w przedpokoju i klatce schodowej nie mrugnal okiem ale jak w salonie pokazalam na moje antracytowe Aparici i powiedzialam "te" - to patrzyl sie na mnie jakbym kosmita byla Majster z chlopakami zreszta tez to mój jest jakiś dziwny chyba bo akceptuje moją fascynację szarościami i ogólnie mamy podobny gust, na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 to mój jest jakiś dziwny chyba bo akceptuje moją fascynację szarościami i ogólnie mamy podobny gust, na szczęście hihi, moje fascynacje tez sa w pewnym stopniu akceptowane ale gusty mamy skrajnie rozne D. najchetniej mieszkal by w starej kamienicy - Jugendstill, wysokie okna, wysokie pomieszczenia, duze drzwi, dechy na podlodze, niby bardziej nowoczesne meble, szklo-metal ale w polaczeniu ze starociami, obrazami na scianach, jedwabnymi dywanami .... ech i jak to pogodzic - przy moim zamilowaniu do "rzezni" - pustki i takie tam, zadnego koloru, ciepla czy przytulnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Lidszu, Myszka ma rację, jak nie powiesz mężowi, że to "szare" le rable to biorąc pod uwagę męskie podejście do kolorów nawet się nie zorientuje spróbuj pogadać z facetem o turkusach, kolorze fuksji czy nawet beżach - mało który odróżnia więcej niż biały, czarny, niebieski, zielony i żółty to mój M jest jakiś dziwny, bo niestety rozróżnia wszystkie te kolory . No i niestety nie mamy takich samych gustów i moja fascynacja szarościami natrafiła na bardzo zdecydowany opór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mysiu, ja mam pytanko odnosnie mozliwosci zakpu ziemi (dobrej) na podniesienie ogrodu a wiem ze ty wyrownywalas teran z Miskiem i pomyslałam że może on ma dostęp/kontak do wywrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cze Mynia i jak myślisz będziesz miała chwilkę żebym mogła wpaść do Ciebie, może pod koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 MYSIU, ponawiam pytanie o ZIEMIĘ DO OGRODU ??????? podobno jesteś zorientowana w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobry wieczór ja to jak coś małżowi pokażę i powie że pasi to się trzy razy upewniam bo nie wierzę że tak łatwo poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dzien dobryPasiu umówić się możemy na piątekZuzia, ja wziełam ziemie okazyjnie z budowy. Mieszko ma 2 rodzaje ziemi, jako domieszka do gęstej gliniastej i jako domieszka do lekkiej. Nie widziałam jej, ale mówił, ze dobra i ogrodnicy biorą.Mój mąż w urządzaniu miewa obiekcje tylko dojakichs pierdól. Tak wszystko co zrobię mu sie zawsze podoba, choc nie zawsze potrafi sobie wyobrazić mój kolejny swietny pomysł i czasem kreci nosem- ale jak juz wykonam to jest ok.Sam też miał kilka dobrych koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzień dobry piękna wiosna a ja w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzień dobry piękna wiosna a ja w robocie doberek ja też w robocie, a za oknem słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hejeczka mi piątek pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzień dobry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 czesc Myszolko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witaj Mysiu! Z każdym dniem robi się u Ciebie coraz przytulniej....! Pięknie dopieszczasz domek! A czy Ty kiedyś pokazywałaś swoją kuchnię w całej okazałości - jeśli nie to ładnie proszę o fotorelację..! No i widzę, że zabierasz się za ogródek - powodzenia! Ja też planuję podjechać w sobotę do mojej ulubionej szkółki - z doświadczenia wiem, że najładniejsze drzewka mają na początku wiosny, a poluję jeszcze na kilka fajnych okazów...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Marys daj namiary na ta szkolke please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.03.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Martusia nie wiem czy Ci to coś da, bo ona jest w lesie pomiędzy Kostuchną a Mysłowicami...! Przyjedź do mnie w sobotę to skoczymy razem...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale wiesz nie czekaj na mnie specjalnie bo zanimi ja sie zbiore to juz wszytsko wykupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts