mario31 23.03.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Nie no, bez przesady - to jest szkółka praktycznie całoroczna, więc spoko! Podjadę w sobotę i rozeznam temat. A czym jesteś zainteresowana, bo mogę zapytać o ceny jak już będę..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.03.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ja mam planu szerokie ale co z tego wyjdzie to sie okaze, na pewno jakies magnolie, bez, migdalek, wierzba hakiro, jasminy troche jakis iglakow plozacych i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.03.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witaj Mysiu! Z każdym dniem robi się u Ciebie coraz przytulniej....! Pięknie dopieszczasz domek! A czy Ty kiedyś pokazywałaś swoją kuchnię w całej okazałości - jeśli nie to ładnie proszę o fotorelację..! No i widzę, że zabierasz się za ogródek - powodzenia! Ja też planuję podjechać w sobotę do mojej ulubionej szkółki - z doświadczenia wiem, że najładniejsze drzewka mają na początku wiosny, a poluję jeszcze na kilka fajnych okazów...! Marys, w kuchni nie ma nic do pokazywania na tym etapie, bo ciagle po takim długim czasie nic sie nie posuneła do przodu. Szafka z piekarnikiem dalej bez drzwi-bo trzeba pokombinować, mikrofali nie ma, półki nad zlewem z oświetleniem nie ma, blaty jeszcze raz do zrobienia bo za słabo je przetarłam i są szorstkie, a do tego musze inny olej kupić do olejowania, bo stary sprawdzony zszedł na psy. czarna ściana okurzona jak diabli przy robotach różnych i nie domywa sie do pierwotnego koloru- będzie przemalowana i tak dalej Jeśli kiedykolwiek uda mi się zabrać za nieskończone rzeczy to pokaże kuchnię oczywiście, ale zaczynam tracić wiare w to ten mon=ment kiedykolwiek nastapi tymczasem moja Mała sie wczoraj doprawiła na wycieczce w przedszkolu, bo z nosa jej sie leje i kaszle jak stara grużliczka a w nocy spadła z łóżka- co jej sie nie zdarza, ale takiego huku narobiła, ze myslalam ze jaka wojna, albo inne nieszczęście Nic to,trzeba się dzisiaj w końcu wziąść do pracy Miłego dniaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 dzień dobry Mycha podsumowanie zwaliło mnie z nóg zdrówka dla Córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 berek Mysia jak zwykle przesadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.03.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 nie przesadzam, tylko mówie, ze za rzeczy które da sie wygodnie uzywać nie chce si juz brać i wykańczac. Tak wiec do kuchni będe potrzebować duzo samozaparcia, zeby zorganizować jej wykończenie, no i jeszcze troche kasy, której na ten cel narazie nie ma i nie będzie.ale spoko, cieszę się, ze mam szafki a nie pudełka w kuchni Zapewne teraz zajmę sie ogródkiem, a do sprawy wykanczania wnetrza wrócę przyszłą zimą. Jeszcze tylko półek do gabinetu mi brakuje jakichs, zeby było wygodnie, ale to szczególik jest. Musze rozrysować sobie ten pokój w programie i wrzucic jakąs sklejkę typu regał lack , zeby było gdzie drukarke postawić chociaż, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Cześć Myszko Nie martw się ja też tak skończę Kasy mamy mało i teraz zaczyna się oszczędzanie ale ja marzę o takim stanie jak Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Skąd ja to znam Mysza.... Cały czas nie mam szyby w kuchni pomiędzy szafkami, bo jej brak mi szczególnie nie przeszkadza w użytkowaniu i nie potrafię się zmobilizować żeby ją zamówić... I takich rzeczy jest w domu niestety jeszcze mnóstwo.... Teraz też już jestem myślami w ogrodzie i coś czuję, że za wiele rzeczy w domu przez najbliższe miesiące nie przybędzie....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A ja mam zamowiona wreszcie, ale u mnie strasznie sie chlapie na scianie bo jest plyta przy scianie Mysza kazdy tak ma, ze na koncu jest oszczedzanie jak by mi sie taka opcja wlaczyla na etapie kupowana baterii i kabiny do gornej lazienki to mialabym juz cale oswietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Marta to ja chyba muszę się w końcu do Ciebie wybrać...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.03.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ja szybe zamówiłam jedną-na parapet w oknie strzelniczym w gabinecie zresztą i ciągle jej nie ma a kasa na ten cel też juz wydana Mam 3 klony na działce, wielkie juz są, da sie to jakoś uformowac zeby nie roslo wiecej w góre? jak zetne głowne gałęzie na odpowiedniej wysokości to odbije na boczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Marta to ja chyba muszę się w końcu do Ciebie wybrać...! Jak chcesz zobaczyc szybe to musisz jeszcze troche zaczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Mam 3 klony na działce, wielkie juz są, da sie to jakoś uformowac zeby nie roslo wiecej w góre? jak zetne głowne gałęzie na odpowiedniej wysokości to odbije na boczki? Wdaje mi się Myszko, że jak przytniesz, to powinny się rozrastać na boczki, ale i tak pójdę znowu w górę... No chyba, że to Klon Globosa, który rośnie w kulkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Marta to ja chyba muszę się w końcu do Ciebie wybrać...! Jak chcesz zobaczyc szybe to musisz jeszcze troche zaczekac Już tyle czekam, że jeszcze trochę wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.03.2010 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 kurcze, przeczesalam motyką kawałeczek poletka rzędu 10x6 metrów, wybrałamkamienie, wydarłam trawsko i ledwo zyje, a to dopiero 60 metrów, jeszcze zostało to samo razy 25. do końca kwietnia powinnam sie wyrobic , wtedy to co zaczynałam teraz, znowu trzeba bedzie zaczynac od początku. Jedyna nadzieja w zimie, ze szybko przyjdzie i chwasty nie będą mogły wyrastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 kurcze, przeczesalam motyką kawałeczek poletka rzędu 10x6 metrów, wybrałamkamienie, wydarłam trawsko i ledwo zyje, a to dopiero 60 metrów, jeszcze zostało to samo razy 25. do końca kwietnia powinnam sie wyrobic , wtedy to co zaczynałam teraz, znowu trzeba bedzie zaczynac od początku. Jedyna nadzieja w zimie, ze szybko przyjdzie i chwasty nie będą mogły wyrastać nie nooooooooooooo Mysia ty się chyba przeforsowałaś i bredzisz dopiero jedna upierdliwa zima się z nami rozstała a ty już o następnej myslisz mam namairki na super ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Mycha czy Ty coś piłaś przy tym plewieniu...?! Żadnej zimy przez najbliższe miesiące!!! Ja też zrobiłam dzisiaj obchód po ogródku. Z radością stwierdzam, że wszystkie tuje w żywopłocie przeżyły zimę bez uszczerbku. Nawet posadzone we wrześniu szmaragdy... Poza tym brzózki, klony, wierzba i śliwa pissardi powoli puszczają pączki. Ale i tak najpiękniej zazieleniły się świerki i sosny - kombinuję żeby dokupić jeszcze kilka sztuk i dosadzić wzdłuż płotu od strony z sąsiadem. Jedyne o co się martwię to róże i wrzosy... Niektóre takie jakieś ciemne, ale poczekam, może się zazielenią... Orientujecie się czy można już przycinać tuje czy jeszcze chwilkę poczekać..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.03.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Myszko, zdrówka dla córeczki życzę. Dzielna jesteś z tą motyką, chyba w weekend wezmę z Ciebie przykład i przynajmniej spróbuję działkę z budowlanych śmieci trochę uprzątnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Orientujecie się czy można już przycinać tuje czy jeszcze chwilkę poczekać..?! czytałam dziś w misieczniku ogród że mozna przycinać - ale to wiedza teoretyczna może ktos z praktyki odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.03.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no i ja juz też jestem chora. Boli mnie ucho bardzo bardzo i gardełko ide jeszcze coś tam porobić w milczeniu i spaciu. Nie nagadałam się dzisiaj z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts