mario31 24.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 To zapakuj się czym możesz i do łózia...! Dużo zdrówka..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Orientujecie się czy można już przycinać tuje czy jeszcze chwilkę poczekać..?! czytałam dziś w misieczniku ogród że mozna przycinać - ale to wiedza teoretyczna może ktos z praktyki odpowie Dzięki Zuza! Pogrzebałam dzisiaj w necie i wiem, że można. Teraz tylko dumam czy nawozić przed czy po cięciu..?! Boooshe, ale dylematy się zaczynają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Orientujecie się czy można już przycinać tuje czy jeszcze chwilkę poczekać..?! czytałam dziś w misieczniku ogród że mozna przycinać - ale to wiedza teoretyczna może ktos z praktyki odpowie Dzięki Zuza! Pogrzebałam dzisiaj w necie i wiem, że można. Teraz tylko dumam czy nawozić przed czy po cięciu..?! Boooshe, ale dylematy się zaczynają... tego nie doczytałam oj musze uzupełnić brak wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.03.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 tak sobie mysle, ze trzeba przycinac zanim zacznie sie wzrost, zeby go pobudzić i pewnie niedługo po tym fakcie należy dodać nawozu. Tylko wydaje mi się ze widzialam kiedyś jak ktoś obrzucał róże obornikiem na jesieni, hmmm Poprzesadzałam swoje tawułki na przód domu. Takie tycie i troche większe. Zawsze to coś prawda? W każdym razie śmieszna kompozycja, zeby nie powiedzieć, ze tragizm pełną gębą i improwizacja, ale lepsze to niż chwasty wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Doberek ja w temacie ogrodu jestem całkiem zielona Mysia i co mogę jutro czy wolisz po świętach (bo mi aż tak pilno nie jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Cześć Myszko Wiesz ja uwielbiam śnieg ale w tym roku było go zdecydowanie ZA DUŻO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ... w sprawie ogrodu to powiem, że teraz w LM sa piękne magnolie i migdałki osobiście kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.03.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Doberek ja w temacie ogrodu jestem całkiem zielona Mysia i co mogę jutro czy wolisz po świętach (bo mi aż tak pilno nie jest) jak sobie zyczysz Pasiu, mozesz teraz i po swietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.03.2010 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ... w sprawie ogrodu to powiem, że teraz w LM sa piękne magnolie i migdałki osobiście kupiłam Migdałki migdałki, mam ochotę na migdałki. Magnolii mam juz komplet, znaczy się dwie. Potrzebuję jeszcze różaneczniki, mahonię, wierzbę, trawy, berberysy, thuje danica, sosnę niepamietamjaką, i coś tam jeszcze z pilniejszych chwastów, głownie okrywowe, a i wiśnie kajokusikucostambyłodalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Doberek ja w temacie ogrodu jestem całkiem zielona Mysia i co mogę jutro czy wolisz po świętach (bo mi aż tak pilno nie jest) jak sobie zyczysz Pasiu, mozesz teraz i po swietach Mysia odpisałm u siebie ale jeszcze raz - wolę po świętach bo ja też jestem straszliwie zasmarkana i nie chcę swoich zarazków do Was przywozić tym bardziej, że Twoją małą coś brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wiśnie kajokusikucostambyłodalej ooo to to takie kajoku..... też chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 wiśnie kajokusikucostambyłodalej ooo to to takie kajoku..... też chce że coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dobry wieczór Mycha ależ Ty masz listę chciejstw całkiem jak Monia różana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 ta wisnia kajoku to chyba ma takie raczej wierzbowe być Wierzba skupiona Hakuro Nishiki http://www.drzewa.com.pl/wierzba-skupiona-hakuro-nishiki-p-428.html http://www.drzewa.com.pl/images/Salix%20integra%20Hakuro%20Nishiki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.03.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 nie Gosiu nie chodzi o wierzbę, tylko o wisnie, ale jak nie kajoku.... kuku siku to nie wiem juz jak ona sie nazywa pozatym ta wierzba jest ewidentnie hakuro ni-siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.03.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Mówisz Myszko kuku siku... A może Kiku - Shidare..!? Oczywiście to wiśnia. To między innymi po nią jadę w sobotę do szkółki...! http://www.gardensandplants.com/images/plants/Prunus%20serrulata%20Kiku-Shidare-Zakura.jpg http://www.pinus.net.pl/foto/prunus-serrulata-kiku-shidare_y.jpg CUDNA prawda...?! Ja w zeszłym roku posadziłam Kanzan i z niecierpliwością czekam jak zakwitnie w tym roku...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2010 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Boszzzzzzz faktycznie, zapomniałam o tej pięknotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 dzień dobry no uparły się te babole mnie dręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Cześć Myszko Mario - piękna jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Mówisz Myszko kuku siku... A może Kiku - Shidare..!? Oczywiście to wiśnia. To między innymi po nią jadę w sobotę do szkółki...! http://www.gardensandplants.com/images/plants/Prunus%20serrulata%20Kiku-Shidare-Zakura.jpg http://www.pinus.net.pl/foto/prunus-serrulata-kiku-shidare_y.jpg CUDNA prawda...?! Ja w zeszłym roku posadziłam Kanzan i z niecierpliwością czekam jak zakwitnie w tym roku...! No wreszcie mnie poratowali z tym siku kuku szidare Tak Mario o to mi chodzi. Znajesz ty cene za to drzewko? Widzisz Wusiu, marzyć trzeba a przyjedzie taki dzień Oj Gosiu, to niemożliwe zebyś zapomniała, poprostu nie chciałas żeby tu serca krwawiły na sam widok tych kwiatów Wiśnie do kąta japońskiego idzie A ja ptrzebuję drzewo o jakiejs fajnej sylwetce na sam przód domu, jakie jedyne i niech bedzie powyginane, może sosne śmiesznie poprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts