wu 26.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Mysia marzenia to ja mam nawet bardzo konkretne tylko to czekanie mnie męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 i wisnia i wierzba fajne moze je gdzies wcisne u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 i wisnia i wierzba fajne moze je gdzies wcisne u siebie moja tesciowa ma ta wierzbe hakuro nishiki i ona ma niezłe przyrosty. W ciągu kilku lat z małego patyka wyrosła wieeeelka czapa do przycinania non stop, ale wrazenie robi duze. A ja musze kupić wielką gałąź wierzbową na "porcelanowe" jajka do jadalni. To będzie dwa w jednym, bo potem tą wierzbę posadze w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Doberek Wpadłam z rewizytą i widzę piękne roślinki Moi sąsiedzi też mają tą wierzbę u siebie i też rośnie u nich jak szalona. Też mam na nią chrapkę, ale na pewno jeszcze nie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.03.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Myszko w zeszłym roku w mojej szkółce kosztowały ok. 80-90zl. Drzewko miało ok. 2m wysokości i było bardzo równomiernie rozkrzewione; każde miało po ok. 5-6 gałązek, ładnie rozłożonych na wszystkie strony. A przed dom nie podoba Ci się np. wiąz: http://forum.poradnikogrodniczy.pl/files/camperdownii_175.jpg albo tamaryszek.?! http://images.kurowski.pl/foto/tamarix_tetrandra.jpg A może jakiś iglak przycięty a'la kandelabr...?! Tyle, że te cuda, to strasznie drogie są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 wiaz fajny ale moj maz jak widzi liscie to jest caly chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Myszko w zeszłym roku w mojej szkółce kosztowały ok. 80-90zl. Drzewko miało ok. 2m wysokości i było bardzo równomiernie rozkrzewione; każde miało po ok. 5-6 gałązek, ładnie rozłożonych na wszystkie strony. A przed dom nie podoba Ci się np. wiąz: http://forum.poradnikogrodniczy.pl/files/camperdownii_175.jpg albo tamaryszek.?! http://images.kurowski.pl/foto/tamarix_tetrandra.jpg A może jakiś iglak przycięty a'la kandelabr...?! Tyle, że te cuda, to strasznie drogie są.... Wiąz mi się podoba. Ja mam w projekcie sosnę drobnokwiatowa glauca i obok malutką sosne kosodrzewine maghus-cokolwiek to oznacza A ty Maryś to dobra jesteś jak widzę w te klocki, co chwila jakies zielska wyciągasz z rękawa. widziałam na necie wisienkę za 40zł, ale około metra wysoką, wole dać troche wiecej i mieć 2metrową Tamaryszek podoba mi sie jak rośnie na obrzeżu gdzies przy ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Mówisz Myszko kuku siku... A może Kiku - Shidare..!? Oczywiście to wiśnia. To między innymi po nią jadę w sobotę do szkółki...! http://www.pinus.net.pl/foto/prunus-serrulata-kiku-shidare_y.jpg CUDNA prawda...?! Ja w zeszłym roku posadziłam Kanzan i z niecierpliwością czekam jak zakwitnie w tym roku...! piękne a tego kanzana tez bym chciała... dużo kosztowała ta wiśnia? bo ma fajny pokrój... z tej rodziny to jeszcze amanogawa jest piękna.. ale ona ma pokrój kolumnowy - to jakby komuś bardziej pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ja wolę odmiany reumatyczne, ze strzelistości to lubie lawendę i trawy, ale to zielenina raczej nie drzewiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.03.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Wiąz mi się podoba. Ja mam w projekcie sosnę drobnokwiatowa glauca i obok malutką sosne kosodrzewine maghus-cokolwiek to oznacza A ty Maryś to dobra jesteś jak widzę w te klocki, co chwila jakies zielska wyciągasz z rękawa. widziałam na necie wisienkę za 40zł, ale około metra wysoką, wole dać troche wiecej i mieć 2metrową Tamaryszek podoba mi sie jak rośnie na obrzeżu gdzies przy ogrodzeniu Jeśli o taką sosenkę chodzi, to BOMBA jak dla mnie! http://www.krzewy.pl/Pinus_parviflora_Glauca/Pinus_parviflora_Glauca_1.jpg Pięknie by mi pasowała w łezkę przed domem...! A kosodrzewiny mam już posadzone. Oczopląsu dostałam jak pojechałam i wybrałam chyba ze trzy różne odmiany, bo się nie mogłam zdecydować... Mam między innymi taką: http://www.krzewy.pl/Pinus%20mugo%20Mughus/Pinus_mugo_2.jpg Oczywiście na razie dużo mniejszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 wiaz fajny ale moj maz jak widzi liscie to jest caly chory Alergia grabis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.03.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 alergia grabis popularis Marys a to to moja glauca jest na zdjęciu, tylko będe ja musiała pilnować, zeby sie wykręcała trochę. Wiesz ja lubie take sosny co na zboczach rosną, one to dopiero maja figurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 jakoś po chińsku gadacie nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Cześć ogrodniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dzień dobry no tak pewnie wszystko w ogródkach siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dzień dobry Myszko a jednak będę mieć wiosnę w ogródeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.03.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dzień dobry Myszko a jednak będę mieć wiosnę w ogródeczku to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 znaczy że nornice nie wyżarły wszystkiego i zaczęły wychodzić szafirki i kilka narcyzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.03.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 wszędzie o kwiatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 u nas tez już krokusy widać... kurcze takie małe a cieszy.. i to jak dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts