malgos2 16.04.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Nie Małgoś. Oliwa jest ze sklepu. A myslalam, ze od Tomka. A propos - mama mi odlala jeszcze litr oliwy, wiec moje stosunki z nia zostaly uratowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ale ty jesteś przekupna Małgoś. Swoją drogą oliwa-oliwa od Neff jest ma swoją wartość, więc może i nie oddałaś się tak tanio, a zwazywszy, ze matka to jednak matka to juz wogole Tak Nefciu, oliwa jest ze sklepu .To tylko potwierdza, ze nie wyrywasz sobie sama zębów Czesc Kamyk, toż o zeszłorocznym śniegu i zimowych spustoszeniach nie będziemy juz gadać Jadę po swoją sosnęeęęęęęę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Myszko, hortensje przepiękne na zdjęciach i w ogóle ten projekt ogrodu cudny. Ja też chciałam prosić o namiary na panią od ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobry oooooooooo to Myszko będą foteczki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.04.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 napisałaś u Irmy o ogrodzie więc wlazłem ciekawy najpierw do dziennika gdzie przeczytałem jedno zdanie, które mnie ścisnęło za gardło (nie powiem jakie). Potem już przejrzałem cały dziennik i co? Masz piękny, piękny mądrze urządzony dom, bez przesady, bez ostentacyjnych rozwiązań, bez tandetnego blichtru i modowego zadęcia. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.04.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 o, nowe doświadczenie. Przeglądając komenty zauważyłem też, że jesteś psychiczna DOWÓD: ja też kury lubię, w przeciwieństwie do gęsi wrednych sykaczy i indorów I lubie tez krowy muuuu.Są majestatyczne i powolne i fajnie pupami kręcą jak idą i rodzą sliczne cielaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.04.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Myszko piękny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ona nie jest psychiczna, tylko zboczona... To krowofilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 no proszęeeee, bez takich mi tu. I powiedz tu o kims coś miłego, to ci zaraz do garła skoczą zes zbok i psycholDandysie, dziękuję bardzo, bo mnie twoje uwagi wzruszyły mocno. ciekawe o jakim zdaniu mówiłes w tym dzienniku, nie wiem czy zasne przed przeczytaniem całego, co ja tam ten tego właściwie kiedykolwiek napisałam. Mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam w nerwach jakich.Liduśka telefon podesle, ale nie teraz, bo mój komórek zaostał na dole-ja chwilowo urzeduje w biurze na górze, a w międzyczasie sadzi się sosna męzowymi ręcami. Jest mała i niepozornie wygląda na działce, ale ma juz 10 lat.Dosypiemy mikoryzy, przebełtana ziemia z torfem i inne przysmaki jej sie zagęścić. Igiełki ma przemiłe w dotyku, a zapach słodki i eteryczny. Kurcze, zaraz powiedzą że mam pinusofilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.04.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 aaaaa, wróc-kupiłam dzisiaj po targach przy sośnie clematisa cieniolubnego -na jabłonkę. Nazywa się coś tam mendeley, albo medley-zaraz poszukam. Nie najpierw pójde do ogrodu przeczyta ć dokładną nazwę, bo mi nie kce wygoooogloooować.W każdym razie błękitny, ale gafe strzeliłam, bo na jabłonce miało być na czerwono. Dooopa, będzie niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 A myslalam, ze od Tomka. A propos - mama mi odlala jeszcze litr oliwy, wiec moje stosunki z nia zostaly uratowane... Jak będzie nowy transport - dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2010 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 pikny dzień dzisiaj, wstawać spiochy.Pół nocy się głowiłam na ogrodzeniem. Rano się juz obracałam z boku na bok, zeby do ogródka iść, ale najpierw muszę jeszcze gdzieś jechać.Miłego dniaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.04.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 pikny dzień dzisiaj, wstawać spiochy. Pół nocy się głowiłam na ogrodzeniem. Rano się juz obracałam z boku na bok, zeby do ogródka iść, ale najpierw muszę jeszcze gdzieś jechać.Miłego dniaaa ja też dziś ranny ptak, ale nie było wyjścia kiedy ciut świt słońce mi w ślipia blaskiem swoim strzeliło podoba mi się projekt ogrodu, dzisiaj dostałam też zarys swojego, ale jakoś u mnie kiepsko z wyobraźnią przestrzenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.04.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A potem przyjadę traktorkiem i wam wszystko zaorzę Albo hamerykanie stonkę puszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 a dawaj z tym traktorkiem, przydałby się bardzo Kamysiu Elena, jak Elfir go molestowała, to napewno coś pięknego spłodziła ;)Będziesz wklejać chociaż zarys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.04.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ale jeżdzem po wszystkim;)jak leci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 spoko, bede Cie hamowac przy rabatach .Od czego jest w końcu pastuch elektryczny. Dostaniesz za zadanie jeździc w kółeczko, jest troche rozbiegu, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry Mysia ja to dawno nie śpie czekam na fotkę drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Bry i ja czekam na drzewne fotki:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Mysza ogród zapowiada sie bardzo ciekawie.Wkleilas piekne hortensje (zwlaszcza ta pierwsza) i musze sobie zapisać kolejna roslinke do mojego ogrodu Widze ze masz sporo działki do zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts