ghost34 01.12.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 translate mouse translate..a s cego był??pamitos aghrko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzień dobry nie jarze o co chodzi to chociaz sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 ja tez nie.... ale też się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.12.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 A ja jarzę ale przywitam się i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 translate mouse translate..a s cego był??pamitos aghrko? wywaliło mi wczoraj siec. A Wyscie mieli? Co Duchu z czego papirus był robiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 A wogole to Dzien dobry. Własnie wróciłam do domu. Sytuacja pod blokiem: Ja chce wjechac do garazu a tu jakis kutasek mi staną był na wjezdzie. No to ja juz wsciekła oczywiscie bo to jest non stop juz chce dzwonic po straz. No ale czekam, patrze idzie pan i władca popierdułki. Pytam czy juz z większą fantazją to nie mogl sobie zaparkowac, a on do mnie z ryjem ze bedzie parkowal jak chce, bo on nie ma gdzie. No to se mysle a ty hu... to ja mam ci pokazac gdzie auto sie parkuje, za raczke dzidziusia poprowadzic czy co? No to on do auta i chce wyjechac a ja sobie stanełam swoim czysciutkim autkiem(wlasnie wracałam z myjni) i ni kuta sie dupek nie ruszy. To on do mnie, a ja mu pokazuje ze teraz ja mam czas. pobawilam sie pilotem od bramy, wykonalam 2 telefony i puscilam dupka dopiero jak odstał swoje. a mowie wam kipial w srodku oj kipiał. Jaka ja byłam szczesliwa. Chcialam jeszcze zostawic auto i pojsc na chwile do piwnicy, ale jak popatrzylam na goscia to mi sie go zal mimo wszystko zrobilo. Jestem zła, a biedny chlopczyk nie umial sobie miejsca znalezc. I jeszcze kazał tu sobie miejsca parkingowe zrobic, bo on nie moze na poczte dojechac. Mowie Wam ludzie to mają bujną wyobraźnie. Strzeliłam krotką wiązanke w jego strone i wjechalam w koncu do garazu. Ale jak mi ulzyło. Jak ja sie cudownie zrelaksowałam. Mąż dzisiaj bedzie w domu bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Hehehe dobrze mu tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 jak rany waleczny chomik jest ..hehe i dobrze na gnoja trza gnoja tak trzymać.. Skrytym parkingozercom mowimy NIE!! Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 hihiczacha dymi.Wlasnie odbyłam dlugą narade z Efilo - dzieki Ci. I juz chyba wiem z czego bede budowac domek. Musze isc dzisiaj nabyc w koncu drukarke tylko kto mnie oderwie od kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 to siem cieszem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Z czego? Kup sobie przez internet BTW - ja skorzystałam ze wskazówki Dobrosi i kupiłam już połowę prezentów choinkowych - przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 juz nabyłam, przytachałam to cholerstwo do domu na plecach i prawie zainstalowalam, tylko musze jeszcze po kabelek isc, bo nie jest to standardowe usb jak pan zapewniał ,grhhhh. O rety samemu wszystko trzeba sprawdzic. Dobrze ze mam blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 a utargowałam cene do internetowej hihi p rawie stówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 no moze nie stówe ale 80 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 cos takigo to jezd mysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 A wogole to Dzien dobry. Własnie wróciłam do domu. Sytuacja pod blokiem: Ja chce wjechac do garazu a tu jakis kutasek mi staną był na wjezdzie. No to ja juz wsciekła oczywiscie bo to jest non stop juz chce dzwonic po straz. No ale czekam, patrze idzie pan i władca popierdułki. Pytam czy juz z większą fantazją to nie mogl sobie zaparkowac, a on do mnie z ryjem ze bedzie parkowal jak chce, bo on nie ma gdzie. No to se mysle a ty hu... to ja mam ci pokazac gdzie auto sie parkuje, za raczke dzidziusia poprowadzic czy co? No to on do auta i chce wyjechac a ja sobie stanełam swoim czysciutkim autkiem(wlasnie wracałam z myjni) i ni kuta sie dupek nie ruszy. To on do mnie, a ja mu pokazuje ze teraz ja mam czas. pobawilam sie pilotem od bramy, wykonalam 2 telefony i puscilam dupka dopiero jak odstał swoje. a mowie wam kipial w srodku oj kipiał. Jaka ja byłam szczesliwa. Chcialam jeszcze zostawic auto i pojsc na chwile do piwnicy, ale jak popatrzylam na goscia to mi sie go zal mimo wszystko zrobilo. Jestem zła, a biedny chlopczyk nie umial sobie miejsca znalezc. I jeszcze kazał tu sobie miejsca parkingowe zrobic, bo on nie moze na poczte dojechac. Mowie Wam ludzie to mają bujną wyobraźnie. Strzeliłam krotką wiązanke w jego strone i wjechalam w koncu do garazu. Ale jak mi ulzyło. Jak ja sie cudownie zrelaksowałam. Mąż dzisiaj bedzie w domu bezpieczny zuch mycha... a niech se kmiotek nie myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 idż na całość ,idż na całość.... to w ramach dopingu było Dzień dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 hihi czacha dymi. Wlasnie odbyłam dlugą narade z Efilo - dzieki Ci. I juz chyba wiem z czego bede budowac domek. znaczy z czego?????? jakiś tajemny materiał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 no przecie pisała u nefci cosik myska łostatnio nos zlywo chybok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ja siem tam doczytałem że jeszcze nie wie znaczy żle doczytałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts