rasia 22.04.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Myszo! czy możesz napisać, jaki masz kolor okien? W tej chwili hobbystycznie zbieram symbole w odcieniach szarości A mnie się nie pyta... foch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.04.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Czołgiem Myszonku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mysia dzięki za przetrwanie naszego szybkiego nalotu na Twój za każdym-razem-zachwycający-mnie domek tylko sosenki zapomniałam obejrzeć a Zu oczywiście padła jak tylko ruszyliśmy a i małż się pyta czy będziesz miała wiszące szafki w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 22.04.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Mario, pierwszy, z brzegu, ale natychmiast jak zapytałam, to podesłał zdjęcia sosen do wyboru i przynajmniej ja nie bałabym sie u niego kupować. Jesli zechcesz, to mam namiary mailowe, bo nicka nie pamiętam Myszko bardzo chętnie. Poproszę o namiary! Nigdy w życiu nie kupowałam roślin na allegro..., ale w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz, prawda...?!;) Co się nie chwalisz schodkami? Jak wyszły...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.04.2010 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 A mnie się nie pyta... foch... Ty masz jeden kolor dalej chyba 9007 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.04.2010 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ja dziękować bardzo i pluć przez ramię zeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.04.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Mysia dzięki za przetrwanie naszego szybkiego nalotu na Twój za każdym-razem-zachwycający-mnie domek tylko sosenki zapomniałam obejrzeć a Zu oczywiście padła jak tylko ruszyliśmy a i małż się pyta czy będziesz miała wiszące szafki w kuchni kuchnia jest narazie w bebechach. Jeszcze się zastanawiamy co z tymi szafkami robić, bo nie chcemy miec szafek górnych, stawiamy na jakąś fajną półkę raczej, albo na coś w deseń tego co ma Irma w salonie- tylko płytka zabudowa, tak, aby uwypuklić lekko ścianę i nie przytłaczać jej, a żeby się coś działo(ale ja tłumacze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.04.2010 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Myszko bardzo chętnie. Poproszę o namiary! Nigdy w życiu nie kupowałam roślin na allegro..., ale w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz, prawda...?!;) Co się nie chwalisz schodkami? Jak wyszły...?! do schodów jeszcze jak stąd do nieba. Narazie to dwa pierwsze są tak mniej więcej ustawione. Juz wiem, ze pierwszy schód będzie wyższy co mnie wkurza niemiłosiernie, ale nie będe focha strzelać z tego powodu.Trepy przyjechały ładnie obrobione, stolarska praca w tym temacie mnie zachwyciła. Niestety pięknego usłojenia jatoby nie widać na nich i kolor i odcień mają zupełnie inny niż jatoba na podłodze.Nie wiem jak to ogarnąc, bo to nie jest ten efekt na którym mi zależało. Wygląda jakbym miała na dole jeden parkiet, na górze drugi, a schody jeszcze inne ;(.Chyba trzeba było brac tarcice z debu, bejcowac i dopiero pod lakier, ale ja nie jestem specjalistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.04.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Mario, pierwszy, z brzegu, ale natychmiast jak zapytałam, to podesłał zdjęcia sosen do wyboru i przynajmniej ja nie bałabym sie u niego kupować. Jesli zechcesz, to mam namiary mailowe, bo nicka nie pamiętam Mazo kolor okien to szary standardowy ral 9006 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.04.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 A mnie się nie pyta... foch... Faktycznie zapomniałam Rasiu, że też masz szare okna! Jak mogłam? W takim razie - Rasiu - jaki masz kolor okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.04.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Rasia ma ciemniejsze troche, ale też przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.04.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Doberek Dziewczynki:D Wróciłam po krótkiej przerwie i muszę ponadrabiać zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Pięknie wyłania się zarys ogrodu czy ścianą zieleni będą tuje, które strzyc będziesz w przyszłości? czy to tylko fragment. Zdradź tajemnicę co to za niesamowite drzewo w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.04.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 W końcu znalazłam ten Twój 9006, Myszo. (nie w każdym wzorniku figurował ten symbol) I okazało się, że jest bardzo zbliżony do tego, który wybraliśmy (7040), przynajmniej w takim wzorniku na necie, wiadomo, że to nie jest wiarygodne. Bałam się, że wyjdzie za bardzo niebieski, ale to porównanie z Twoim kolorem mnie uspokoiło Poważna sprawa z tym wybieraniem kolorów - im większy wybór, tym wiekszy kłopot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.04.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 do schodów jeszcze jak stąd do nieba. Narazie to dwa pierwsze są tak mniej więcej ustawione. Juz wiem, ze pierwszy schód będzie wyższy co mnie wkurza niemiłosiernie, ale nie będe focha strzelać z tego powodu.Trepy przyjechały ładnie obrobione, stolarska praca w tym temacie mnie zachwyciła. Niestety pięknego usłojenia jatoby nie widać na nich i kolor i odcień mają zupełnie inny niż jatoba na podłodze.Nie wiem jak to ogarnąc, bo to nie jest ten efekt na którym mi zależało. Wygląda jakbym miała na dole jeden parkiet, na górze drugi, a schody jeszcze inne ;(.Chyba trzeba było brac tarcice z debu, bejcowac i dopiero pod lakier, ale ja nie jestem specjalistą O kurczę... A czemu pierwszy wyszedł wyżej Myszko...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Cześć Myszko Różnice pewnie wynikają z wykończenia materiałem jaki zastosowano w parkiecie i trepach. Nie przejmuj się będą piękne!!!! Ja się zamierzam na mój pierwszy schodek co by troszeczkę podkuć i wyrównać bo przy zalewaniu majstra fantazja poniosła i miał chyba jakąś dziwną wizję która z moją się troszeczkę nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.04.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Myszko, pewnie Cię to nie pocieszy, ale u nas też jeden stopień będzie niższy niż pozostałe, ale nie pierwszy tylko ostatni... i różnica bierze się właśnie stąd, że grubość trepów inna niż grubość parkietu... ale chyba mam to już gdzieś, co ja się będę każdą niedoróbką przejmować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.04.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 a, bo ze schodami zawsze tak juz jest, ze któryśtam ucieknie. U mnie wlasnie sie tak okazalo, ze trzebaby było podkuwac mocniej pierwszy i potem lekko nadciągać kolejne, ale nie chce juz stolarzowi zmartwień mnożyc i tak miał bidak sporo nerwów, bo te moje schody to do prostych nie nalezą niestety. Pierwszy będzie wyższy o wysokośc trepa czyli jakies 4 centy.To będzie dośc duzy schód . Umordowana jestem juz dzisiaj doszczętnie. Za dużo się dzieje, zdecydowanie za dużo.Chyba zarządze dzisiaj piwko wieczorem, albo winko, o ooo po winku sie fajnie lula . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.04.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 a bo ze schodami jest tak, zę jak się je rozlicza na etapie wylewania to tzreba uwzględnic wysokość wyleki i wysokość trepa, a większość murarzytakie skomplkowane rachunki przerastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Mysia ... jak Twoja elewacja.. wiadomo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts