dobroszka 03.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Mnie się wydaje,że ostateczna decyzja nie zapadła,ale skłania się ku silikatom Ale najlepiej to chyba sama Myszka wie , tylko gdziesik ją wcięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 może jaki kot ją pogonił też mi siem zdaje że siem wacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witanko jestem..... a z cygły to nie możno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 kurna mycha..gdzies łogonek psytsasła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.12.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 może jaki kot ją pogonił też mi siem zdaje że siem wacha Oj Kamyczku , przypomnij sobie avatar Myszy , przecież ona wciąż wyciska... W starciu Mysz kontra kot , stawiam na Myszkę Zreszta,pewnie niejednemu już kota pogoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witanko jestem..... a z cygły to nie możno? Z cygły to ja sie bedem murowac , to ona moze ku odmianie i rownowadze z cyguś inszego , ło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 piknie dobhrossska piknie..pochwalym..ciem wis? pisujes psepiknie jazykiem..plostym i swiatlowym we muskowaniu.. i bardzho piatka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 [quote name="dobroszka" Zreszta,pewnie niejednemu już kota pogoniła [/quote] eh wiesz jak to jest"nosił wilk razy kilka ponieślii i wilka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 a myszki dalej nie ma? utknęła w kalkulacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 piknie dobhrossska piknie..pochwalym..ciem wis? pisujes psepiknie jazykiem..plostym i swiatlowym we muskowaniu.. i bardzho piatka.. ło jezusicku , azem sie cala zaplonila od takiego komplimenta , wis jak to mowiom Dusku mily - chciec to moc , jak sie nie slo dogadac z duskiem po warsiasku , to sie na duskowy pseslo piatecka (ni wim cymu,ale coly cas mom wrazenie jakobym seplenila hehe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 [quote name="dobroszka" Zreszta,pewnie niejednemu już kota pogoniła [/quote] eh wiesz jak to jest"nosił wilk razy kilka ponieślii i wilka" po takiej sztandze , to Myszka nie wilka , ale i slonia poniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja dzisiaj bylam calutki dzien poza domem, jutro tez mam troche załatwiania i dentystke, ale jak mnie skończy to sie odezwe. Dzieki ze pamietaci o mnie. Jestescie Kochani padam na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dzień doberek czy już pani padnięta się wyspała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 oj nie nie bardzo. I na dodatek Majka dostała wysypke na brzuchu. Mam nadzieje, ze to tylko pokrzywka, ale wole isc do lekarza. a na 12 dentystka, a jeszcze do infrastruktury miałam jechac. Zobaczymy czy wogole cos dzisiaj załatwie. oby. Całuski i milego dnia. Dobrze ze u nas dzisiaj słonce znowu świeci. Lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 siem nie chwal bo unas też świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witom myske.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja też, ja tez ..... u nas też świeci i jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 MAM PROJEKT WJAZDU I MAM PLAN ZAGOSPODAROWANIA DZIAŁKI Oczywiscie nie jest do konca ok, bo pani sie zle zwymiarowalo troche, obiecała ze do samego projektu poprawi. Trzymam ją za słowo. Nawiasem mówiąc jak to jest ze kazdemu fachowcowi trzeba patrzec na ręce. I wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy. Wszedzie fuszerki. Czy ludzie nie lubią swojej pracy, czy nie myślą? Wróciłam wczoraj do domu i przeraziłam sie sajgonem i pustą lodówka. Zobaczylam jak cenną pomocą domową jestem we własnym domu. Dziecko drze sie z głodu, sypialnie z prania trzeba odkopac, pies pusta miska i jeszcze papiery....... a papiery "na dzisiaj" na mnie czekają, cała sterta. Jak juz wszystko ogarnelam to dopiero padłam na ryjek, ale padłam konkretnie. Dzisiaj z rana - Majka ma wysypke, no to pupa plany diabli wzieli. No to postanowilam byc dzielna i zapisac sie do panstwowej słuzby zdrowia w koncu, acha. Nie pytajcie. Dramat zwłaszcza z tymi pieprzonymi ubezpieczeniami. pani koniecznie chciala odemnie dowod ubezpieczenia dziecka. Jaki diabel. przeciez dzieciaki maja obowiazek objąc opieką do 15 roku? Zeby chociaz jakis lekarz pod gabinetem na to spojrzal i powiedzial czy zarazliwe czy nie, ale nie skądze.... Dobra jednak wieczorem znowu pokatulkamy sie do warszawy do lekarza. Uwielbiam te cotygodniowe wypady . To jakas chyba alergiczna pokrzywka takze troche jednak dzisiaj zalatwiłam. spedziłysmy 2 godziny u dentystki. Zawiozłysmy do przedszkola słodycze dla dzieciaków z domu dziecka - podobało mi sie ze Maja sie tym cieszyła i chetnie oddała łakocie. Króciutki spacerek odbyłysmy. Mialam jechac jeszcze do starostwa, ale dzieciak mi zrobil awanture w aucie ze zmeczenia chyba i zrezygnowałam. Teraz spi maluszek. I tak dzisiaj duzo przeszła i była baaaardzo grzeczna. Musze ją pochwalic A tak mi sie ciagle nasuwa refleksja. Jak my mamy wiele. Opowiadalam córce, ze niektóre dzieci to nie mają ani mamy ani taty, ani babci, ani cioci. I ona tak słuchała i mowiła, ze ona ma i ciocie i mame i wuja, i babcie....I widziałam, ze jej smutno było, ze ktos moze byc sam. I tak poczulam, ze mamy siebie i to najwazniejsze jest, a reszte pies drapał, a zasady sluzby zdrowia to nawet i olewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no i moja droga ostatnie zdanie jest najpiękniejsze spośród tych wszystkich napisanych.... czasem się kurde użeramy z jakimiś osłami, a przecie najważniejsze jest tuż obok.... często się wtula w nas i mówi mama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 tylko kurna szkoda ze czlek niby o tym pamieta, a ciągle zapomina. Rzucilam ci fajnego passata do porównania z tą skodą u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts