78mysz 02.05.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Szalejesz nie tylko w domu ale i w ogrodzie Pięknie Mysia Czesc Dario! Sama wiesz jak to jest w ogrodzie.Rano włazic sie nie chce, wieczorem wylazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.05.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 mysza, jakich wymiarow masz drzwi szerokie szklane w lazience, chyba z sypialni. moglabys sie podzielic namiarami na sliczne szafki pod umywalką? śliczny ogródek się szykuje Malutka-opis blatów łazienkowych masz kilka postów do góry. Co do drzwi w łazience w sypialni to ja nie mam żadnych. Jedyne drzwi to drzwi pod prysznic w łazience córki.No nie wiem, czy o te Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 no własnie Betko, mialam wczoraj wizytację mam nadzieje, ze wybaczysz Wybaczam Pasie mi powiedziała, że masz gości. Najwyżej jutro jak będziemy jechać to dam Ci znać. A SMS doszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Czesc Dario! Sama wiesz jak to jest w ogrodzie.Rano włazic sie nie chce, wieczorem wylazic Znam to bardzo dobrze A jak miło, gdy rośliny zaczynaja rosnąć i kwitnąć w podzięce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.05.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Wybaczam Pasie mi powiedziała, że masz gości. Najwyżej jutro jak będziemy jechać to dam Ci znać. A SMS doszedł? Przyszedł sms od Pasi w stylu Mysia tu Pasia...... tararammmamam od Ciebie Betka był mailik, który w rezultacie dzisiaj rano odebałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.05.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 żeby mnie zadowolić to musiałaby się w moim ogrodzie z dnia na dzień pojawic burza zieleni- to by dopiero była podzięka, a tak, to ciągle ja jestem w pozycji służalczej względem roślin i to ja przed nimi klęcze non stop:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.05.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 w moim ogrodzie posiano trawę, noooo co prawda nie po całości, ale kawałek trawy juz jest, znacz będzie jak wzejdzie. W ostatnim tygodniu posadziłam 3 sztuki berberysów, dąbrówkę,kilka tawułek, bez, malwy dziewannę, azalie dwie i jednego rózanecznika, kilka sztuk lawendy, dwa jałowce, wiaderko trzmieliny, dwie irgi płozące-znaczy jedna półpłożąca , krwawnik, porzeczke czerwoną i czarną, troche barwinka i innych zadarniających oraz bratka polnego pod migdałkiem Tu mam parę zdjęc, ze coś sie dzieje, ne za wiele, ale jednak coś: od strony południowej powoli przekwitaja wiosenne kwiaty, których cebule zostaną przeniesione na inną-docelową ekspozycję, a ich miejsce zastępują powoli zioła, macierzanka, tymianek, mięta, lawenda, czosnek ozdobny i między nimi budleja moja ukochana http://img188.imageshack.us/img188/4968/zielnik.jpg tak kwitną moje rododendrony rodem z tesco, na stronie wschodniej, uwaga będzie patriotycznie:D http://img265.imageshack.us/img265/3140/roddendroncuninghamwhit.jpg http://img408.imageshack.us/img408/7872/rododendrn.jpg tak kwitnie magnolia susan- ma tylko parę kwiatów, ale są piękne i pachnące http://img188.imageshack.us/img188/1210/magnoliasusan.jpg Na skalnej górze, wykopane z ziemi kamole rosną wraz z barwinkiem fioletowym, macierzanką i trzema odmianami roślinki która zwie się dąbrówka i ma piękne niebieściutkie kwiatuchy. Nie mogę się doczekać, kiedy zadarni mi tą góre. Na górze rosną też kwitnące na czerwnono berberysy i czerwona azalia, a dalej im niżej tym bardziej przechodzimy w zółte zielenie i pomarancze(tam rośnie bez, forsycja, musze tam przesadzić jaśmin) http://img25.imageshack.us/img25/5309/gorapolna.jpg a tu jeszcze na doczepkę kwiecie podjabłonne, tam juz sie niezle wspina po konarze powojnik, jak zakwitnie to go pokażę http://img580.imageshack.us/img580/787/fioki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczórMyszko ale masz zaczapiste ziolono-białe tulipanki:lol: i masz już tych badylków całkiem sporo;) a co do nadmiaru wolnego czasu to ja wiem o czym mówisz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Mysza!!! Jakie pięknie i rozrośnięte masz już roślinki!!! A zielone tulipany biją wszystko na głowę!!! Ja też chcę takie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.05.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Myszko rzeczywiście duże masz już te roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.05.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 hejka 3ciomajowaZielone tulipany to moja miłość od zawsze. Wogóle lubie zielone kwiaty.Zielone mieczyki są przepiekne. Jakby je skomponować z ostróżką to by bylo coś. Kupiliśmy wczoraj parę drobniutkich krzaczków. Pinus mugo mughus-czyli podstawowa odmiana kosówki i pinus pumillo-wolno rosnąca maleńka kosówka, dwa jałowce pośrednie i berberys japoński o łososiowych cwietach.No i znowu stówka poszła się paść, ale to juz koniec w tym miesiącu. tym razem naprawde;). Kto zna pachnące róze parkowe? Potrzebne mi dwie białe,albo białawe płożące i jedna pnąca, może byc bladoróżowa:lol2: Budleję jeszcze czarną muszę dopaść- black knight się ona chyba zowie.Jedna juz była kupiona w zeszłym roku.Jeszcze kcem dwie takie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dzień dobry Mycha w kwestii róż to leć do Różanej Królowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.05.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 o takie:http://images8.fotosik.pl/155/3af47ff633475cfa.jpghttp://www.tracz.pl/images/kat_roslin/lisciaste/fot0068.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.05.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dzień dobry Mycha w kwestii róż to leć do Różanej Królowej ano i polecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 ano i polecę Albo do Ani Dario. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No to się zakochałam w budlejach , piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Przyszedł sms od Pasi w stylu Mysia tu Pasia...... tararammmamam od Ciebie Betka był mailik, który w rezultacie dzisiaj rano odebałam:oops: To chyba mam zły numer do Ciebie , bo wysyłałam Ci smsy. Następnym razem wymienimy się numerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.05.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 To chyba mam zły numer do Ciebie , bo wysyłałam Ci smsy. Następnym razem wymienimy się numerami. dostałam wczoraj smsa od Ciebie-jednego. Tylko strasznie pozno go otworzyłam, ze wzgledów opisanych w mailiku:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dzień dobry nadrobiłam dziennik ależ Ty szalejesz w ogródku ślicznie już tam.... i chodniczek już ładny jest pokaż reszte alejek. Ja jestem na tym samym etapie od północy mi zdechła trawa więc postanowiłam tam zrobić chodniczek i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.05.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nitus jakie alejki, ykm, mam tylko jedną przed domem i to wszystko, caaały mój chodnik Ja od północy trawy jeszcze nie siałam, ale kupiłam specjalną do nasadzen cienistych, zobaczymy co z tego będzie. Pieruński deszcz znowu mnie wykosił z ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts