BetaGreta 04.05.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dostałam wczoraj smsa od Ciebie-jednego. Tylko strasznie pozno go otworzyłam, ze wzgledów opisanych w mailiku:cry: Ja też jestem gapa i dopiero teraz zauważyłam, że mam nowe wiadomości. Bałam się, że ani ten sobotni ani wczorajszy sms do Ciebie nie dotarł, ale jak nr dobry to będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.05.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 . Pieruński deszcz znowu mnie wykosił z ogródka. I bardzo doprze bo w końcu korzenie zapuścisz:P:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dobry wieczór no jak się Mycha do ziemi dorwała to ryje i ryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.05.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dzisiaj w ogródku tylko na chwile byłam, potem juz tylko katowałam kuchnie, w zasadzie to nadal katuje, tylko mam przerwę na kawkę. Chyba kurwicy dzisiaj dostane normalnie jak tego nie poskrecam w cholerę. Ze też muszą te fronty wycofywac z ikea, akuratnie teraz jak kasy nie mam na skończenie kuchni. Szlag by to.Chociaż tyle dobrego ze moje fronty są teraz za pół ceny dostępne.Az załuje ze dzisiaj się wogóle z łóżka rano zwlokłam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 NIe rób scen Wiesz, że moje roślinki cichcem i podstępnie zahaczyły się o kratki ? Ha to szelmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.05.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 zaraz scen, zaraz scen. No nie robię, tylko kawy mi się chciało i tego na p... z dymkiem, ale kurcze teraz to zakazany owoc jest A znam ci ja takie oplątniki modrookie i inne kaczeńce włazeńce, co to atakują kratki, elewacje, drzewa i dachy, a co gorsza wplatają się też w serce człowiekowi i taki on ten człowiek, znaczy się życ potem bez nich nie może, bo jak by je wyplątał to serducho popękałoby w drobny mak. A propos maku. Dostałam wczoraj kilka makowych roslinek i może stąd u mnie dzis ten amok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Mycha czyżby Cię przybyć miało skoro dymek zakazany owoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.05.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 taaa, chyba kilogramów mi przybedzie z obżarstwa.Sama sobie dymka zakazałam.Jak mogłam byc dla siebie taka okrutna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 padam na twarz prazed Twoja mądrością no przy przypadłosci o której mowa obżarstwo to stan częsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.05.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 taaa, chyba kilogramów mi przybedzie z obżarstwa.Sama sobie dymka zakazałam.Jak mogłam byc dla siebie taka okrutna? eee, jak tak ostro zasuwasz w tym ogródku to raczej Ci spadnie a nie przybędzie:rolleyes: poza tym chucherko jesteś, nawet jakby coś Ci przybyło, to tragedii nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.05.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wusia jaka mądrość? Elena jakie chucherko?7 lat siedem małzostwa, 7 kilo w przód Wezcie przestańcie, bo przesłodzicie i przestanę Wam wierzyc i stanę sie podejrzliwa wobec każdego słowa, które padnie z Waszych ust ide spać, moze jakoś przetrwam do jutra, bo jestem chodzącą bombą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Myszonku, przyjedziesz do mnie w piątek? Odpoczniesz od swoich roślinek... pogadasz z moimi;) No i tych makowych roślinek Ci strasznie zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A propos maku. Dostałam wczoraj kilka makowych roslinek i może stąd u mnie dzis ten amok Rzuciłaś fajki ? Ja na razie nadal ograniczam. Pół paczki dziennie to niezły wynik :) A z roślinek makowych nie trza było wywaru robić tylko zasadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Myszonku, przyjedziesz do mnie w piątek? Odpoczniesz od swoich roślinek... pogadasz z moimi;) No i tych makowych roślinek Ci strasznie zazdraszczam... a mooooożie, jakby Mała rzekła.Juz mi strasznie brakuje normalnego, takiego uźwa zwykłego dnia, w którym nie budzę się i nie czekam na żadnego wykonawce dnia.Przygotuj mi może ten swój projekt, to postaram się zmusić do jakiejs pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Oj Myszko Myszko głowa do góry:)A papierosy wywal precz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Rzuciłaś fajki ? Ja na razie nadal ograniczam. Pół paczki dziennie to niezły wynik :) A z roślinek makowych nie trza było wywaru robić tylko zasadzić ponad dwa miesiące temu. rzuciłam całkiem, ale ostatnio dozowałam sobie po 2 dziennie, czasem wcale, ale teraz mam dużo gorsze dni i albo sobie kupie paczkę, albo coś rozpierniczę. Nefciu ja ciągle trzymam za Ciebie kciuki.To goopie i strasznie dziwne, ze człowiek czerpie z takiego nałogu przyjemnośc, ale też tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Oj Myszko Myszko głowa do góry:) A papierosy wywal precz!!! cześć Magulku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobry Mycha a nie masz jakiego drewienka do porąbania na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 nieeee, mam tylko zasłony w dużym pokoju do skrócenia, ale mnie wkurza taka robota jeszcze bardziej. Prawdopodobnie dzisiaj przyjadą dzisiaj w koncu moje schody. Juz sie nie mogę doczekać i boję się czy będą takie jakie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 nie bój się będą pięęęęęęęęęęęękne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts