mario31 05.05.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hej Mysia! No i pięknie... Zaraziłaś mnie tą budleją....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 budleja boska jest i pachnie i motyle wabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.05.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Przykro mi z powodu schodów..... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja sie dzisiaj szykowalam na biala , fioletowa tez na liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 mi tez przykro, ale w koncu nikt nie umarł Budleja ma fajny pokrój taki luzny i nawet blisko budynku nie przytłacza go.Ja moze też biała jeszcze dokupię, tak ze cztery od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.05.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A napiszcie mi dziewczyny tak na szybko w jakich miejscach one lubią rosnąć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 nasłonecznieniestanowisko słonecznewilgotnośćpodłoże wilgotneph podłożaroślina tolerancyjnarodzaj glebypróchniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.05.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dzięki Marta! No to pięknie się do mnie nadaje w pewne miejsce..! Przed wyjazdem kupiłam sobie kilka funkii (a może kilkanaście... ), tawułek i irysów japońskich - już się nie mogę doczekać sadzenia, jak tak patrzę na te Wasze piękne ogródki...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mario, sa jeszcze rózowe budleje, oprócz białych i fioletowych, taki brudny róz ino ja nie wiem jeszcze czy mi gdzies takie podpasują.A u mnie budleja nie ma gleby próchniczej bynajmniej pod sobą, ale ładnie odbija na wiosne. Zrobie jej jutro zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 czeeesc, kuchnia jakoś, ale schody znowu nie przyjechały i nikt nie raczył zadzwonić ;(.Fajnie sobie znowu dzień układać pod wykonawców a już zupełnie fantastycznie brać sobie urlop na ten dzień i po dwóch godzinach oczekiwania na budowie otrzymać łaskawy telefon z informacją, że dziś to oni nie dadzą rady:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.05.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Myszko, fajnie Ci kuchnia wychodzi czy Ty naprawdę własnymi rencami składasz meble i wciskasz piekarnik w korpus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 a już zupełnie fantastycznie brać sobie urlop na ten dzień i po dwóch godzinach oczekiwania na budowie otrzymać łaskawy telefon z informacją, że dziś to oni nie dadzą rady:mad: tez fajnie, ale nie otrzymac znowu telefonu i czekac jak ten debil tez niezle nie uważasz? Elena Ty się nie rozumiesz,to się nazywa poszanowanie klienta , bo inwestor to wogóle swoich problemów nie ma z niczym i nie musi zarabiać pieniędzy, tylko winien siedziec na budowie jak ten pies i czekac az łaskawie wykonawca zaszczyci go wlasną boska obecnością. Jak się ma takich najlepszych w swiecie wykonawców, to sie powinno znać ich cenę. Mój mąz tez brał dzisiaj urlop specjalnie. Juz kilka dni z urlopu w tym roku bez sensu wybrał, bo oczywiście się okazywało, ze komus cos tam nagle wypadło. Szkoda, ze nie lot do Smoleńska:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Myszko, fajnie Ci kuchnia wychodzi czy Ty naprawdę własnymi rencami składasz meble i wciskasz piekarnik w korpus? teraz mąż przejął pałeczkę, własnie dziecie poszło spać i moge dalej montować, choć dzisiaj idzie mi very słabo.Całą kuchnie zmontowałam w dwa dni, a teraz z 5cioma szafkami certole się drugie popołudnie.Ten kawałek nie jest łatwy, za dużo rzeczy trzeba zgrac z gotowych elementów-a wymiarów się nie ponaciąga niestety.Piekarnik juz w korpusie-oczywiście lekko przerobionym, bo sie nie dało inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 najgorsze jest to, że masz racje - ja po dwóch latach budowy nadal naiwna jestem i na majstrach sie nie rozumiem ... inwestor to generalnie sam sobie winien, bo kto mu do cholery kazał w ogóle coś budować? trzeba było siedzieć w chałupie, a nie guza szukać. a jak już się budowania zachciało, to trza szanować partaczy bo jeszcze złośliwie zdechłego szczura z posadzce zaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 teraz mąż przejął pałeczkę, własnie dziecie poszło spać i moge dalej montować, choć dzisiaj idzie mi very słabo.Całą kuchnie zmontowałam w dwa dni, a teraz z 5cioma szafkami certole się drugie popołudnie.Ten kawałek nie jest łatwy, za dużo rzeczy trzeba zgrac z gotowych elementów-a wymiarów się nie ponaciąga niestety.Piekarnik juz w korpusie-oczywiście lekko przerobionym, bo sie nie dało inaczej sprytna bestyjka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mario, sa jeszcze rózowe budleje, oprócz białych i fioletowych, taki brudny róz ino ja nie wiem jeszcze czy mi gdzies takie podpasują.A u mnie budleja nie ma gleby próchniczej bynajmniej pod sobą, ale ładnie odbija na wiosne. Zrobie jej jutro zdjęcie Dzięki Mysia! To czekam jutro na fotkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nefcia ma z samsunga piekarnik jakis 2-u strefowy zdaje sie ale tani nie jest Obalam te plotki :) Kuchenka mikrofalowa Samsung FG87KUB : 828 pln Piekarnik elektryczny Samsung BT 63TDBFGB : 1750pln Lodówka Liebherr ICS 31130 : 2549 pln Zmywarka Bosh SMV59T00EU : 2787 pln Płyta indukcyjna Teka IR 641 : 1325 pln Okap teleskopowy Neo 24 Amica : 1537 pln Zlew Teka Aura 60 B-TG : 895 pln Bateria zlew. chowana w blat Franke Tamarin : 1176 pln Młynek Teka : 564 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 teraz mąż przejął pałeczkę, własnie dziecie poszło spać i moge dalej montować, choć dzisiaj idzie mi very słabo.Całą kuchnie zmontowałam w dwa dni, a teraz z 5cioma szafkami certole się drugie popołudnie.Ten kawałek nie jest łatwy, za dużo rzeczy trzeba zgrac z gotowych elementów-a wymiarów się nie ponaciąga niestety.Piekarnik juz w korpusie-oczywiście lekko przerobionym, bo sie nie dało inaczej Dzielna Mysza, dzielna - da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a mówiłam, ze kuchenkę i piekarnik ma Nefcia fajną za bezcen.A to z przodu na zdjęciu to moja malutka budleja. W zeszłym roku kupiłam ją jako dwa maleńkie patyczki i przyciełam na zime przy samej ziemi- dość szybko się zagęściła i odbiła.http://img35.imageshack.us/img35/4024/budleja.jpgale mam dzisiaj jazde, ja piernicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Mysia ja to nie mogę wyjść z podziwu dla Ciebie, poważnie nooormalnie żeby tak trochę chciejstwa na mojego małża od Ciebie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts