78mysz 06.05.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 no co Ty Pasiu, skręcanie gotowej kuchni to banał, tylko trzeba przemyślec detale zeby zonków było jak najmniej, ale to nawet jakby mi stolarz skręcał musiałabym wymyślać sama-tylko ograniczona ilość gotowych elementów mnie czasem dobija. No i czasu na to trzeba, ale za to taniej wychodzi taka kuchnia i nie trzeba jej dopracowywać na hurra. Zresztą widziałas jak wygląda teraz moja kiczenka-jak idz stąd i nie wracaj- to moze i dobrze, ze te fronty wyprzedają. Acha solary sa teraz za pół ceny-jak ktoś marzy o nich to moze sobie teraz nabyć- az załuje ze czesc kupiłam wczesniej, bo są teraz naprawde tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 06.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dzięki Mysza za zdjęcie! Bardzo ładnie rozkrzewiona ta Twoja budleja. Rozumiem, że kwitnie co roku, od razu po posadzeniu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 w zeszłym roku kwitła, ale łodyżki miała mizerne, a teraz nawypuszczała od dołu -wszystkie sa nowiutkie i chrupiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dzień dobryMyszko mówisz o solarach do wody czy innych:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dzień dobry Myszko mówisz o solarach do wody czy innych:oops: o jakich solarach Złoteńko?u Piczmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Chyba o tych za pol ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 aaaa o frontach solar. No widzicie sprzęt mi ciągle chodzi po głowie. Fronty solar są teraz za 50% w ikea. Buk i biały. Ten buk ładniusi jest bardzo ino mi do podłóg nie pasował i do blatu w kuchni.A to ładne i solidne fronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ale kuźwa pada i pada i nie może przestać.Trawa w koncu mi zegnije, a nie wzejdzie.;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 To dobrych wiadomości nie mam idzie pora monsunowa buuuuuuuuuuu http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=Warszawa&wuSelect=WEATHER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a co mi tam, też sobie lampek poszukam.Np takie kinkiety do dużego pokoju 4 sztuki -massive anika i pewnie to samo do przedpokoju.Na wielką sciane schodową narazie obstawiam Efilowe kopalnie gipsowe z cleoniego, alez kurcze troche drogawe są jakbyhttp://www.leuchtenzentrale.de/images/product_images/original_images/Anika.3293_0.jpga do sypialni 3 kinkiety massive futura i takież same do łazienki dam, bo te kryształki co mam mało swiatła mi dająhttp://www.modernhome.pl/data/gfx/pictures/medium/9/2/529_1.jpgewentualnie do dużego pokoju przy tv zeby nie dawało po oczach takie coś-oczywiście też massivehttp://www.multisvet.ru/images/massive/rooms/led/33501_48_10_b.jpgo i tak to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.05.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 no dobra, trzeba sie odkopać troche. Nikt ze mną nie chce gadać.Gosiu nie widzialam wczoraj, ze coś napisałaś. Wez z tymi monsunami, brrr. Trawa wschodzi. Wczoraj się ociepliło wieczorem i zrobiło parno, az sie zdziwiłam, jak wypełzłam z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.05.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 fajne te lampki. zwłaszcza ostatnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 No fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobry mnie się ta pierwsza podoba jak ładnie świeci to bym znalazła dla niej miejsce pod warunkiem że cena mnie nie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.05.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobry mnie się ta pierwsza podoba jak ładnie świeci to bym znalazła dla niej miejsce pod warunkiem że cena mnie nie zabije ceny lampek koło stówki oscylują. Ja wyzej juz nie sięgam- z wyjątkiem kokonów moze-ale to było szaleństwo dla mnie. Ta pierwsza przypomina mi moją bruzdę w duzym pokoju w suficie, która tez bedzie wyłożona szkłem.Jakby nie patrzec to najdroższa lampa-zabudowa k-g swietlówki i jeszcze szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 oooo jak raz przyjazna cena pasowałaby mi taka na schodach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Mycha jak już tak szukasz kinkietów to znajdź mi ładną nowoczesną galeryjkę nad obraz, ale z włącznikiem...! Ładne rzeczy wyszperałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Mycha tej pierwszej to w sumie koło dwóch stówek ale nie czepiajmy sie detali bo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.05.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Cześć Myszko Miło było się spotkać!!!!! Słodką masz córcię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.05.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Ach miło było pozawracać Rasi głowę ploteczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts