lidszu 10.05.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 piękniście się robi wokół domku będę w przyszłym roku korzystać z wiedzy kwiatowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 zobaczymy Lidszu, bo narazie to oferuję prawie tylko czystą teorię i juz załuje ze w zeszłym roku nie zrobiłam trochę nasad, ale sie nie dało, bo linie podjazdu i wysokości nie były wytyczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Myszko pięknie - czekam za zdjątka skończonej kostki Piękne fuksje widzę - a wiesz ja kiedyś sama wyhodowałam taką wielką - zaplotłam trzy w warkoczyk podrosła do ok 80 cm i wtedy uformowałam koronę - piękna była do czasu pożarcia przez moją kochaną Rivcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Myszko pięknie - czekam za zdjątka skończonej kostki Piękne fuksje widzę - a wiesz ja kiedyś sama wyhodowałam taką wielką - zaplotłam trzy w warkoczyk podrosła do ok 80 cm i wtedy uformowałam koronę - piękna była do czasu pożarcia przez moją kochaną Rivcię Jak się fuksjom stworzy dobre warunki, to one rosną jak szalone i szybko daja sie formowac. Masz juz wprawę znaczy i dobrą ręke, bo ja nigdy nie wyhodowałam takiej okazałej fuksji sama.Zawsze przesuszałam albo przelewałam. Złapałam dzisiaj gumę . Czeka mnie wyprawa do wulkanizatora i przydałoby się zmienić opony na letnie ..w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.05.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 hm... ja miałam kiedyś krzaczek fuksji... ale już wiem, ze padła bo była za bardzo na słońcu.... szkoda, że wtedy tego nie wiedziałam hejka Mysia ślicznie Ci się robi z przodu domku... postanowiłam iść za Twoimi radami i robić ogródek tez jak Ty - takimi plackami... najpierw przód... i ten przód mam w planach na ten rok... u Ciebie zapowiada się super... teraz tylko podlewać, nawozić i słuchac jak rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 nie wiem, czy to dobry sposób, zeby uzyskać ogródek, ale ciesze się, ze moje rady są cenne Ja nie dałabym rady zrobić całego ogródka na raz. Zżarło by to moje finanse, które są juz tak skromne jak Sknerus MC Kwacz Moja przyszła sąsiadka dzwoniła własnie, ze mi nasadzi hedery do doniczek na cały płot. Czy to nie cudownie mieć taką ogrodniczkę za sąsiadke?A dodam, ze mi nazwoziła juz wielką masę roślin, wieeelką wiellką masę.Juz nie wiem jak jej dziękować i za każdym razem prawie płacze z radości jak otwiera swój bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.05.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Fajna sasiadka, tylko zazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 zazdrościć nie wolno, ale każdemu chciałabym takiej życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Fajna sąsiadka:)Mam pytanie o szafę w hallu - wiesz może Mysiu, jakie są wymiary drzwi? pogubiłam się już w poszukiwaniach na stronie Ikei. Zastanawiam się, czy wmieszczą się nam jakoś w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Myszko, kto ci robił ocieplenie dachu ? Mam na myśli położenie wełny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Fajna sąsiadka:) Mam pytanie o szafę w hallu - wiesz może Mysiu, jakie są wymiary drzwi? pogubiłam się już w poszukiwaniach na stronie Ikei. Zastanawiam się, czy wmieszczą się nam jakoś w wiatrołapie. są dwie wysokości korpusów pax. 201 albo 236. Ja mam 236 szerokości korpusów 50 cm lub 100 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Myszko, kto ci robił ocieplenie dachu ? Mam na myśli położenie wełny ? u mnie ocieplenie dachu wykonywała ekipa Roberta- firma Selki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 są dwie wysokości korpusów pax. 201 albo 236. Ja mam 236 szerokości korpusów 50 cm lub 100 cm Dziękuję bardzo! Zastanawiam się tylko, jak w niewielkim wiatrołapie sprawdzą się takie otwierane drzwi... Chociaż do przesuwnych mam awersję - już w drugim mieszkaniu mamy cały czas popsute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dziękuję bardzo! Zastanawiam się tylko, jak w niewielkim wiatrołapie sprawdzą się takie otwierane drzwi... Chociaż do przesuwnych mam awersję - już w drugim mieszkaniu mamy cały czas popsute. u mnie przesuwne tez sie nie sprawdziły, bo wiecznie były otwarte.Idę więc zobaczyc ten Twój wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.05.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Mysia.... a ta fuksja to zimuje w gruncie?czy zabierasz do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Mysia.... a ta fuksja to zimuje w gruncie? czy zabierasz do domu? myśle, ze będzie się musiała zadowolić garażem, tak jedna, jak i druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ale cudowna pierwsza wiosenna burza była... Mysza! Dzięki za kąpiel w wannie z bąbelkami i za wszystkie inne doznania estetyczne, fizyczne i psychiczne;) Ps. A ta Twoja przyszła, a moja aktualna sąsiadka nie mogłaby trochę bliżej tych roślinek ponawozić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Rasiul, ja mam zaproszenie do niej na jutro- ponoć jest troche barwinka do opędzlowania. No i oczywiście myśle też tutaj o Tobie. Jakbym cos miała ciekawego na pace to zjadę do Ciebie na chwilunie, bo żarty sie skończyły i mam 3 projekty na biurku, które czekają na to az sie za nie wezme. Przeglądam własnie projekt jednego szarego domu.Ale on jest pięknie opisany i tak sensownie zaplanowany, ze ciągle-od listopada zeszlego roku- nie mogę wyjść z podziwu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Rasiul, ja mam zaproszenie do niej na jutro- ponoć jest troche barwinka do opędzlowania. No i oczywiście myśle też tutaj o Tobie. Jakbym cos miała ciekawego na pace to zjadę do Ciebie na chwilunie, bo żarty sie skończyły i mam 3 projekty na biurku, które czekają na to az sie za nie wezme. Przeglądam własnie projekt jednego szarego domu.Ale on jest pięknie opisany i tak sensownie zaplanowany, ze ciągle-od listopada zeszlego roku- nie mogę wyjść z podziwu;) Znaczy się, że jutro na pomidorową wpadasz?!! Ja dzisiaj widziałam ten śliczny, cudownie zaplanowany szary dom i jestem nadal pod ogroooomnym wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 u mnie ocieplenie dachu wykonywała ekipa Roberta- firma Selki a jakieś namiary dasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts