wu 10.05.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dobry wieczór Myszorku ja wprawdzie myślałam o roślinkach sztuk dwie do dwóch donic;) ale dziękuję Kochana za zaplanowanie pięknego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Znaczy się, że jutro na pomidorową wpadasz?!! Ja dzisiaj widziałam ten śliczny, cudownie zaplanowany szary dom i jestem nadal pod ogroooomnym wrażeniem... oj cwaniulko cwaniulko, o Twoim domu mówiłam, nie jeden architekt by tak cudownie geometrycznego domu nie wymyślił jak TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 a jakieś namiary dasz ? oczywiście, ze dasz, tylko zlece po komórkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 dobry wieczór Myszorku ja wprawdzie myślałam o roślinkach sztuk dwie do dwóch donic;) ale dziękuję Kochana za zaplanowanie pięknego ogrodu a ja to zawsze jakąś goopiutką improwizację strzelę na wejściu , ale to wszystko teraz trzeba ubrać w forme Wusiu-masę pracy przed Tobą i niejedna myśl twórczo-przetwórcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 no twórczą pracę to ja odwalam cały czas tylko na ogrodową jest jeszcze za wcześnie ale te dwa badylki to ja koniecznie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Czeeee Mysiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 czóóółko Małgosiasty Tygrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.05.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witaj ogródkowy Myszorku! Kawał roboty odwaliłaś na działce...! Podziwiam i nieustannie kibicuję. A ja dostałam wczoraj od Mężusia zdjęcie mojej kwitnącej magnolii: http://lh4.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/S-h8bHz7LHI/AAAAAAAAZsc/IGkspd499pQ/s512/IMG_0146.jpg Kwitnie w tym roku po raz pierwszy, a ja tego nie widzę, buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.05.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hejka Myszko kurcze aleja ci zazdroszczę ogródka i kostki Mario - piękna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.05.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 a tej kostki to ja naprawdę mam....całe hektary Oj Monia Monia Mario śliczna magnolijka-nim sie obejrzysz, urośnie wielkie drzewo :)Skoro zakwitła, to znać, ze jej tam dobrze.Moja yellow river nawypuszczała tylko liści. Kwitnie jedynie Susan, ale też dość ładnie i catalpa wreszczcie ma pąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczórMysia co to catalpa:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.05.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór Mysia co to catalpa:oops: Wu, jak dobrze, że zapytałaś, bo ja też z chęcią się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór Mysia co to catalpa:oops: Wusieńko catalpa to takie fajne drzewko: http://www.ogrodkroton.pl/TSI/zdjecia/XKatalpa-kl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 o jaki śliczny parasolik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mario śliczna magnolijka-nim sie obejrzysz, urośnie wielkie drzewo :)Skoro zakwitła, to znać, ze jej tam dobrze.Moja yellow river nawypuszczała tylko liści. Kwitnie jedynie Susan, ale też dość ładnie i catalpa wreszczcie ma pąki. Dzięki Mysiu! Mam nadzieję, że jej tam dobrze i szybko będzie rosła. Ma w tym miejscu dużo słonka, tylko często tam wieje, dlatego obsadziłam ją w tym roku dodatkowo kilkoma roślinami, żeby troszkę ją osłonić. No i na zimę obiecuję ją porządnie zabezpieczyć, bo w tym roku to się nie wysiliłam, a ona takie pięknie kwiaty mi pokazała..... A druga biała magnolia też wypuściła tylko liście - czy to oznacza, że pąki kwiatowe przemarzły...?! Dobrze, że mi przypomniałaś o catalpie - zaraz zapytam Mężusia co z naszą...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hejka Myszko kurcze aleja ci zazdroszczę ogródka i kostki Mario - piękna!!!! Dzięki Moniu! Powiem nieskromnie, że mi też się podoba... Jak prawie każda magnolia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 jak dobrze mieć takiego Mariowego pomocnika, który prawdę ci powie parasolik Wusiu, parasolik? A co powiesz na to?.:rotfl: http://www.icteachers.co.uk/photos/photos5/catalpa.jpg to też catalpa czyli inaczej surmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a nam zmarzla katalpa w tym roku a suza juz byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ale nie zamarzła mam nadzieje całkowicie? To sumie silne drzewo Anju. Y mnie suzka późno się obudziła i jeszcze kwitnie ciągle praktycznie bezlistna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts