anjamen 12.05.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ano cala zmarzla, no chyba ze jeszcze wypusci ale juz troche pozno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 no nie wiem czy tak poźno, moja wlasnie dopiero zaczyna-pojawiły sie supełki.Nie przesądzałąbym jeszcze sprawy do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mysiu a Ty masz szczepioną czy taką dużą jak wkleiłaś..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Mysiu a Ty masz szczepioną czy taką dużą jak wkleiłaś..?! Ja mam szczepioną catalpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 o tutaj o ogrodach ... fajnie, ja właśnie dziś mam zamiar odpalić mój Garden Composer,który leży od jesieni nie ruszany ... ale w końcu trzeba się za to zabrać. Magnolie będą na pewno i to kilka a reszta to tak chcę bardzo wiejsko zrobić aby pasowało do otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No to dobrze było i sie zbyło. Mloda ma zapalenie ucha.Pierwsza nocka z głowy. Zle się dzieje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Przywitać siem przylazłem ,młodej szkoda bo ból ucha jest nieznośny:confused: No kurna tutaj to takie słowa padajom że ja to nawet przeczytać nie mogę a co dopiero zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No to dobrze było i sie zbyło. Mloda ma zapalenie ucha.Pierwsza nocka z głowy. Zle się dzieje:( No to niedobrze:( Zdrówka Małej życzę i wytrwałości. A Ty się Myszko do Raju wybierasz?? Czy tylko czekasz w domku na odwiedziny turowiczek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Przywitać siem przylazłem ,młodej szkoda bo ból ucha jest nieznośny:confused: No kurna tutaj to takie słowa padajom że ja to nawet przeczytać nie mogę a co dopiero zapamiętać Czeeeesc Kamyś. kto jak kto, ale Ty z lingua latina nie powinieneś mieć problemów. A ja mam z kolei mokre ucho i chyba perforację...od prawie dwóch miesięcy i jeszcze nie byłam u lekarza. Co by sobie tu wlać do tego ucha zeby je wyszuszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mysia zdrówka życze dla małej... w aptece sa krople z antybiotykami w zawiesinie.... tylko mi kiedyś dali bez recepty... ale one chyba jej wymagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No to niedobrze:( Zdrówka Małej życzę i wytrwałości. A Ty się Myszko do Raju wybierasz?? Czy tylko czekasz w domku na odwiedziny turowiczek?? Czesc Magusia!Ja sie do Raju wybieram, ale wogóle jestem nie w temacie co i jak. Chciałabym sie juz ze wszystkimi zobaczyc, bo na oględzinach to tylko popłoch będzie, a dom mam w stanie rozkładu i nie ma szans go do soboty wogóle ogarnąc.Tymczasem praca czeka i zobowiązania, które same się nie spełnią, więc jestem strasznie nieszczęsliwa i myśli krążą mi wokół miliona tematów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.05.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Czeeeesc Kamyś. kto jak kto, ale Ty z lingua latina nie powinieneś mieć problemów. A ja mam z kolei mokre ucho i chyba perforację...od prawie dwóch miesięcy i jeszcze nie byłam u lekarza. Co by sobie tu wlać do tego ucha zeby je wyszuszyc? Jeśli miałabyś perforację to musisz zadbać żeby woda się nie dostawała do ucha (np podczas mycia głowy)i najlepiej żeby jaki specjalista siem wypowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mysza nie stresuj sie nami, nikt nie sprzata domow na nasz przyjazd wiec luzik , tylko nas wpusc na macanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Czesc Magusia!Ja sie do Raju wybieram, ale wogóle jestem nie w temacie co i jak. Chciałabym sie juz ze wszystkimi zobaczyc, bo na oględzinach to tylko popłoch będzie, a dom mam w stanie rozkładu i nie ma szans go do soboty wogóle ogarnąc.Tymczasem praca czeka i zobowiązania, które same się nie spełnią, więc jestem strasznie nieszczęsliwa i myśli krążą mi wokół miliona tematów:( No to fajnie, że się spotkamy w Raju. Ja też nie wiem co i jak to wyjdzie?? Czekam na turowiczki w domku, a potem jadę z rodzinka do Raju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mysia zdrówka życze dla małej... w aptece sa krople z antybiotykami w zawiesinie.... tylko mi kiedyś dali bez recepty... ale one chyba jej wymagają... pewnie dicortineff, ale tego nie można uzywać jak jest dziura w błonie, bo cholerstwo może uszkodzić kosteczki i całkiem ogłuchne jeszcze. Teraz wystarczy do mnie mówic dwa razy, ale bym juz nie zniosła, gdyby trzeba było mówic 3 razy.Chyba osuszacz ultradzwiękowy zamontuje w uchu A Młoda teraz czuje sie nadzwyczaj dobrze, bo sobie przypomniała o kieszonkowym od mamy i wydarła mi z portfela ostatnie 2 złote i dwa grosze i chodzi po domu i wyśpiewuje. Dostała końską dawkę nurofenu i sądzę, ze się obejdzie z resztą leków.Potem tylko do kontroli pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Jeśli miałabyś perforację to musisz zadbać żeby woda się nie dostawała do ucha (np podczas mycia głowy)i najlepiej żeby jaki specjalista siem wypowiedział acha, cenna uwaga.I zapewne mam nie wkładać patyczka az do samego mózgu :rotfl: Sama myśl o tym, ze trzeba w końcu pojechać do laryngologa ze sobą do wawy mnie juz dobija, ale ja to niereformowalna jestem i nieodpowiedzialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mysza nie stresuj sie nami, nikt nie sprzata domow na nasz przyjazd wiec luzik , tylko nas wpusc na macanie macanie brudów i neverending story? Puszcze wszystkich, tylko nie wiem czy to ma być w sobotę czy w niedziele, bo była taka opcja, ze najbliższe domy to niby w niedziele rano można obskoczyć. Waszą więc wolą bedzie kiedy kto przybędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.05.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mycha jeśli to jest rzeczywiście perforacja błony to podstawą jest żeby było bez wody i ja Ci radzę jedz .Ja mam perforację i Ci powiem że jak się woda nie dostaje jest oki i da się żyć nie słyszę tylko wtedy jak kasę chcą ode mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mycha wszystko wyjdzie w praniu, nie wiem jak sie wyrobimy czasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Myszko, współczuję dorosły kiepsko znosi zapalenie ucha, a co dopiero dziecko a siebie też nie zaniedbuj - i to nie jest czcze gadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts