78mysz 13.05.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 no tak, głucha jestem, to może słowo pisane do mnie bardziej przemówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 no tak, głucha jestem, to może słowo pisane do mnie bardziej przemówi każda skuteczna forma persfazji wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 każda skuteczna forma persfazji wskazana tiaaaa chwile popadało teraz wyszło słoneczko. Lubię taką pogodę-trawsko samo sie podlewa i moje wszystkie kwiatuchy jakoś tak zesztywniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mycha jeśli to jest rzeczywiście perforacja błony to podstawą jest żeby było bez wody i ja Ci radzę jedz .Ja mam perforację i Ci powiem że jak się woda nie dostaje jest oki i da się żyć nie słyszę tylko wtedy jak kasę chcą ode mnie;) Oooooo musze sie przeperforowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Oooooo musze sie przeperforowac. zawsze wyciągniesz dobre wnioski W sumie też chyba powinnam to rozważyc, bo szykuje mi się parę płatności, tylko moi wykonawcy chyba przeperforowali sie wcześniej, bo do nich jak grochem o ściane i na wszystko kiwają głowami na tak, a robią dalej swoje. Znać ze głusi chyba:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 zawsze wyciągniesz dobre wnioski W sumie też chyba powinnam to rozważyc, bo szykuje mi się parę płatności, tylko moi wykonawcy chyba przeperforowali sie wcześniej, bo do nich jak grochem o ściane i na wszystko kiwają głowami na tak, a robią dalej swoje. Znać ze głusi chyba dziwne zjawisko, że u wykonawców to wybiórcza ta głuchota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dziwne zjawisko, że u wykonawców to wybiórcza ta głuchota całe szczęście, ze nie wszystkich jednak dotyka ta choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 całe szczęście, ze nie wszystkich jednak dotyka ta choroba wiem, wiem... wrzucam wszystkich do jednego wora, a pewnie nie powinnam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobry wieczór Myszko znaczy że ta szczepiona catalpa to będzie mniejszy parasolik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobry wieczór Myszko znaczy że ta szczepiona catalpa to będzie mniejszy parasolik?? zapewne będzie miała wolniejszy przyrost i trochę mniejszy parasolik, aczkolwiek obstawiam, ze i tak będzie o całkiem spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Szarzutka jak zdrówko ????? mam nadzieję że lepiej i że bedziesz w Raju - tobie mapki chyba wysyłać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.05.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Szarzutka jak zdrówko ????? mam nadzieję że lepiej i że bedziesz w Raju - tobie mapki chyba wysyłać nie muszę zdórwko małej dużo lepiej. W zasadzie to chyba jej to ucho tylko przewialo i stąd był ten ból. Wczoraj po południu sie wyspała na nurofenie i dzisiaj juz wszystko w porządku jest. Mam nadzieje, ze się nie pogorszy. Także wszystkie znaki na niebie mówią ze raczej będziemy, ale czy trafimy, czy znowu zwiedzimy przyległe miejscowości-tego nie wiem Rozumiem, ze ognisko jest po zwiedzaniu. Musze wymyślec co by tu przygotować do papu, ale nie mam wogóle pomysłu, bo głowa w pracy siedzi i juz dymi. No chyba ze przygotuje schabik z cebulką i pieczarkami na grilla.Albo przygotuje to w formie zakąski przy zwiedzaniu mojej chatki, bo wszyscy będą napewno głodni, a to sie grilluje dosłownie parę minutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 myszko bardzo bardzo nam przykro że nie udało nam się do Ciebie wprosić i muszę Ci powiedzieć że jesteś największym zaskoczeniem jako osoba. przez tego szczura w życiu bym nie przypuszczała że jesteś tak śliczną sympatyczną uśmiechniętą młodą osóbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mysza, szykuj się na Najazd Hunów:)Fajnie było się znowu spotkac choćby na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mysza możesz mi podesłać namiary na swojego hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 No to poleciałaś po całości Efilo, czy ja i mój chomik mamy teraz zczerwienieć z zawstydzenia?O Twojej urodzie to nawet nie wspomnę. Hunki juz jadą Kaśko i witam Cie w moich komentarzach tak btw ;)Fajną masz kurteczkę i bardzo ładnie Ci w niej doskonały roczniku;) Strasznie mi było wczoraj przykro, ze nie wiedziałam, ze tak szybko sie będziecie zbierać. Poczekałabym jeszcze w domu na Was z kawką na drogę, a potem wyruszyła do Rasiuli. Niemniej jednak, wspaniale Was było zobaczyć i zamienić parę słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 No Ty tez masz świetną kurteczkę Ale ten rocznik tak już ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.05.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mysz - miło było Cię poznać! nigdy bym nie powiedziała, zę taka drobna osóbka potrafi skręcać sama meble z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.05.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzięki myszko za spotkanie! Było mi bardzo miło znowu Cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.05.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Myszko, cieszę się, że chociaż na chwilę udało mi się Ciebie zobaczyć musisz mi sprzedać przepis na te pyszności w folii, które przywieźliście do Rasi, bo mi J wierci dziurę w brzuchu, żebym coś takiego zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts