78mysz 16.05.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mysza możesz mi podesłać namiary na swojego hydraulika? mogę, oczywiście nawet mogę dac, ale nie wiem, czy na świecie nie ma przypadkiem lepszych hydraulików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 No Ty tez masz świetną kurteczkę Ale ten rocznik tak już ma:) tiaaaa, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Wygoniałaś te Hunki już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mysz - miło było Cię poznać! nigdy bym nie powiedziała, zę taka drobna osóbka potrafi skręcać sama meble z Ikei Irma, szafy też skręcałam i jak nie było meskiej ręki pod bokiem, to je nawet stawiałam. To naprawdę nie jest żadna filozofia i Helgą nie trzeba do tego być. Najgorsze są wykończenia wszystkiego, listwy, maskownice i cokoły, a do tego nie miałam sprzętu. Jak będę zamawiać drzwi to poproszę żeby mi stolarz trochę podrasował wykończenia. No i ostatnio chłopaki zajechali mi wkrętarkę na blacie dębowym, więc szafki musiałam skręcać śrubokrętem, a to jest nieco upierdliwe, bo się odciski robią na łapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Myszko, cieszę się, że chociaż na chwilę udało mi się Ciebie zobaczyć musisz mi sprzedać przepis na te pyszności w folii, które przywieźliście do Rasi, bo mi J wierci dziurę w brzuchu, żebym coś takiego zrobiła to jest tak i nasz patent: bierzesz schab i kroisz na cienkie kawałeczki, na patelni podduszasz pieczarki z cebuką, wszystko wkładasz do folijki, dolewasz trochę oliwy, doprawiasz do smaku, zawijasz szczelnie i na parę minutek rzucasz na ruszt. Można jako przyprawy dodać odrobinę sosu sojowego-tez jest pyszne. A ja się w końcu chyba z Wami nie pożegnałam, bo Młoda mi zakręciła w głowie i było po ptokach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Wygoniałaś te Hunki już?? Przyjechały, pogadały, pojechały. Przynajmniej posiedziały chwile dłużej niż tylko 5 minut. Faaaaajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mysia, fajnie było znowu się zobaczyć i choć chwilkę pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Liduśka, Ciebie także, uszy do góry i kończ ten dom, nim to wszystko Cie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Liduśka, Ciebie także, uszy do góry i kończ ten dom, nim to wszystko Cie wykończy tak łatwo się nie dam i wykończę ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.05.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 to jest tak i nasz patent: bierzesz schab i kroisz na cienkie kawałeczki, na patelni podduszasz pieczarki z cebuką, wszystko wkładasz do folijki, dolewasz trochę oliwy, doprawiasz do smaku, zawijasz szczelnie i na parę minutek rzucasz na ruszt. Można jako przyprawy dodać odrobinę sosu sojowego-tez jest pyszne. A ja się w końcu chyba z Wami nie pożegnałam, bo Młoda mi zakręciła w głowie i było po ptokach ... zapisałam sobie dzięki pożegnanie nadrobimy przy następnym spotkaniu - mam nadzieję, że okazje ku temu jeszcze będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ha, wróciłam z lasu.Zlało mnie nieziemsko, ależ jaka to przyjemność była. Znalazłam 3 porzucone thuje niskie-jakies daniki zapewne alboco i juz wkopałam w ogródku. Ja wiem, kuku na muniu, no ale co miały tam sie zniszyc tak poprostu? A, ze świeże były, to dałam im szanse u siebie A wogóle to po wczorajszym spotkaniu mnie cały dzień "natycha" myślami różnymi o zabudowie telewizyjno-akwariowej. I chyba mnie natchneło, tylko jeszcze musze rozmierzyć swojej pomysły w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dziekuje Myszko za goscine. Masz na prawde cudnie, zdjecia ani nie oddaja tego co widac na zywo. Hunowie juz dotarli do domow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 I bardzo dobrze ze dojechałyście szczęsliwie, bo ulewa pewnie po drodze Was złapała. Turbolot daje radę nie ma co ;)Dziękuje za odwiedziny raz jeszcze.Własnie koczowałam, za Waszymi wpisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 No ulewa po drodze straszna ale na szczecie turbolot to pojazd ktory w razie czego i w lodz sie zamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mysia- wielkie dzięki, że mogłam odwiedzić Ciebie i Twoją rodzinkę w tym ślicznym i miłym gniazdku. Oj jak bardzo podoba mi się przestrzeń... , jak bardzo..... Zapraszam do siebie - do mnie zawsze jest po drodze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No dobra, baby się wycałowały w weekend i teraz ciągle pada. Niech to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej Mysiu:) Miło było znowu Cię widzieć i małża i Córcię też Fajnie się Dziewczynki razem bawiły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej Mysiu:) Miło było znowu Cię widzieć i małża i Córcię też Fajnie się Dziewczynki razem bawiły:) Magulku Was również było fajnie zobaczyć. Masz świetną figurę i urocze córeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Magulku Was również było fajnie zobaczyć. Masz świetną figurę i urocze córeczki! O to samo mogę powiedzieć o Tobie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobryMycha domek masz przepiękny, jasny i przestronny:) ale widok w górę w stronę kokoników nooooooooooo słów mi brak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts