78mysz 17.05.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 eeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mycha Ty nie eeeeetaj tylko wiem co mówię tylko się położyć na pleckach i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Prawde mowi Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mysza, całuj M i Aniołka! Gdzie Ty porzucone tuje znajdujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 na czyjejs dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 W lesie ... stoją sobie takie niczyje.... U mnie też są jałowce, paprocie i takie tam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mysza, całuj M i Aniołka! Gdzie Ty porzucone tuje znajdujesz? Wiesz co, wybrałam sie wczoraj w ulewe do lasu, bo juz nie mogłam usiedzieć na tyłku i nie przynieśc jakiegoś zielska jak co niedziela do domu. No i w lesie leżały wykopane, wywalone, a w całkiem niezłej formie.No i żal mi się ich zrobiło.Leżały z hederą i pniakami innych iglaków na zmarnowanie.Jałowca też bym chciała-najlepiej kilka odrazu i cisy poproszę niech ktoś porzuci ;)Ale paproci było mało, nie darłam, bo szkoda. Co innego gdyby było ich duuuuzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mysia... to wpadnij do mnie... u mnie jest dużo paproci... i jałowce.... Ale dużo roślinek kupiłam i jeszcze więcej dostałam od pana Wiesia ogrodnika.... Ceny przystępne i różne rzeczy ma... tylko te km... Ale jak dużo tego potrzebujesz to można zajechać... i tak się będzie opłaciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mycha choć do mnie coś zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 weźta przestańcie Dziołchy. koty Wuśkowe boskie. Arniko- jak zarobie dwieście złotych,aaaaaaa, to zbuduje dom wśród gór aa-tak sobie kiedyś Maryla Rodowicz śpiewała, a ja sobie myśle, ze jak zarobię parę groszy, to może wyśle temu Panu Wiesiowi specyfikację, bo tu dośc drogo jest ;)Każdy orze jak może wlazłam dzisiaj na działke zeby wsadzić roślinkę i zapadłam się w błocie po kolano normalnie wciągneła mnie galaretka jak bagno, a ze działeczkę przekopałam, przemieliłam to rude gówno zwane tutaj potocznie ziemią i przesypałam kwaśnym torfem, to wszystko naciągneło w siebie wody ile wlezie i chciało mnie utopić. Moze trzeba mi jutro oczko wykopac-przynajmniej zalewanie wodą mnie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mysza ... w dwóch szkółkach , oraz na targu kupowałam róże, i drzewka owocowe - zapłaciłam jakieś 600-700 zł... Te wszystkie krzaki iglaste, oraz liściaste, tawuły, oczar, magnolie, kaliny, ........... Wszystko mają.... Tylko sosna i daglezja były gratis Jak jedziesz w tą stronę, to z pustym autem będziesz wracać.... i tak nawet myślę, że specjalnie, to by się opłaciło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Wiecie co? odzyskałam słuch, ale oko mi się dla odmiany popsuło i mam całe opuchnięte. Nie wiem jak ja to robię, ale ostatnio co rusz to sie psuję. Zaczynam wyglądać jakby mi kto w to oko przyrąbał nieźle.Moze to przez Efilowe wykańczanie tak mi siadło teraz na oku, a może ono najpierw zczerwieniało, a potem zbieleje? Kij go wie, ale boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mycha zlituj się śmiać się nie mogę weź chociaż zaparz zwykłą herbatę i przyłóż torebkę przestudzoną na oczko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 zaaplikowałam piwko. Mysle ze pomoże mi dzis zamknąc oczko do snu....juz zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.05.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Mysza, fajnie, że się znowu spotkałyśmy. Tylko jakoś mało pogadałyśmy. Już chyba więcej nasi panowie ze sobą rozmawiali Mam nadzieję, że w końcu uda nam się spotkać na naszej działce. Tylko ta pogoda musi się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja wogóle chyba mało pogadałam, a wiecej słuchałam, jakos tak mi sie wydaje.W większych grupach siedze raczej na uboczu , ale potrafię ogarnąc kilka rozmów naraz więc dobrze wiem co się u kogo dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hej Mysza Wpisuje się co by powiedzieć dzięx za spotkanie Domek pozwoliłam sobie pooglądać w dzienniku - bardzo mi się podoba Co to za ciemno szary kolor w kuchni i jadalni? Bo bosski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Mysza ma same boskie kolory jeszcze w salonie i w bialej lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dzień dobrya ta mozaika pod prysznicem na zdjęciu to blady cień tego co w realu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hej Mysza Wpisuje się co by powiedzieć dzięx za spotkanie Domek pozwoliłam sobie pooglądać w dzienniku - bardzo mi się podoba Co to za ciemno szary kolor w kuchni i jadalni? Bo bosski jest to raczej ciemny antracyt w ciepłej tonacji jest. Muszę odkopać gdzieś numerki. Ja również dziękuje Madmegs. Jesteś bardzo pozytywną osobą i miło mi było cię poznać A kolory mam takie jak lubie-każdy cośtam lubi. Mozaika pod prysznicem moja własna o dziwo, ze mnie nie znudziła-po pół roku patrzenia na nią ciągle nie mam dość-to bardzo dobry znak i u mnie baaaaaaardzo rzadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts