Magi77 18.05.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hejka Mysiu i jak Twoje oczko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 oczko jest ble. Zrobił mi się od tej opuchlizny mały siniaczek pod nim, ale w sumie wolę mieć wole ni głuche ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 to raczej ciemny antracyt w ciepłej tonacji jest. Muszę odkopać gdzieś numerki. Ja również dziękuje Madmegs. Jesteś bardzo pozytywną osobą i miło mi było cię poznać A kolory mam takie jak lubie-każdy cośtam lubi. Mozaika pod prysznicem moja własna o dziwo, ze mnie nie znudziła-po pół roku patrzenia na nią ciągle nie mam dość-to bardzo dobry znak i u mnie baaaaaaardzo rzadki Odkop, odkop te numerki, ja Cie bardzo prosze A forest znam i lubie - mam go w służbowej łazience Juz rok i tez mi się nie znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.05.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej Myszo....chwale sie...mam juz Affrony polozone.... Zdolniacha z Panem Mezem jestescie....fajnie w kuchni wykombinowaliscie obudowe do lodowy....niezly pomysl... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.05.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ładnie kuchnia wygląda. kOlorek blatu świetny. Myszko mam pytanie o te szafki wokół lodówki. Dalisice tam blat w środku. To Wasz wybór i decyzja czy koniecznosc? Pytam z ciekawości tylko, czy to moze taki wymóg montażowy był? Fajne masz te płyty chodnikowe. Takie nieregularne, to kamienne? Ja wczoraj zachorowałam na taką lampę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1026983180&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 (edytowane) Mysza co z ta lampa jest nie tak?? za droga?? juz ja znalalzlam do tanich nie nalezy ale znajac twoje zdolnosci to zaraz ja sobie sama zrobisz Edytowane 18 Maja 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej Myszo....chwale sie...mam juz Affrony polozone.... Zdolniacha z Panem Mezem jestescie....fajnie w kuchni wykombinowaliscie obudowe do lodowy....niezly pomysl... Maja brawo.no i co zadowoleni jesteście? Lece zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ładnie kuchnia wygląda. kOlorek blatu świetny. Myszko mam pytanie o te szafki wokół lodówki. Dalisice tam blat w środku. To Wasz wybór i decyzja czy koniecznosc? Pytam z ciekawości tylko, czy to moze taki wymóg montażowy był? Fajne masz te płyty chodnikowe. Takie nieregularne, to kamienne? Ja wczoraj zachorowałam na taką lampę: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1026983180&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E Maylandziu położenie piekarnika na blacie to była jedyna sensowna droga do tego zeby zachować symetrię szafek przy wykorzystaniu gotowych dostępnych elementów. Oczywiście ten blacik co teraz leży to tylko prowizorka-musze wyciąć świeży kawałek blatu -znaczy ktoś mi go musi obciąć Ładniutki ten Twój zwis Dróżka przed domem to płytki betonowe z betonu płukanego czy jak mu tam, a ścieżka poprzeczna- to pociachany taras beton b-20-najlepszy chodnik na swiecie tylko troche go mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Mysza co z ta lampa jest nie tak?? za droga?? juz ja znalalzlam do tanich nie nalezy ale znajac twoje zdolnosci to zaraz ja sobie sama zrobisz no własnie sie zastanawiam, ale mam słomiany zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 czy ktoś widział takie cudo?http://img14.imageshack.us/img14/3474/kratkiogrodowe1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja nie widziałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2010 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 dzisiaj w nocy prawie nie spałam, cała w nerwach, bo po wielkich bólach mialy przyjechać moje schody. I co? I znowu nie przyjadą. .No ale wziełam się za nasz ogród z tyłu-znaczy trochę go przeprojektowałam, bo mieszkamy chwilę i znam juz nasze potrzeby. Wymyśliłam, w każdym razie, ze będzie ogród zewnętrzny i wewnętrzny-i w końcu udało mi się upchnąć kilka brzózek ukochanych przez męza jak żadne inne drzewo.I jest fajne miejsce na huśtawkę i na hamak i na ognisko i zasłoniłam się od sąsiadów i wyobraziłam sobie masę różnego kwiecia darniowego ostróżek, czosnku białych i niebieskich pomponów,kulej bukszpanu, traw i powojników.Ostatecznie będzie też znacznie mniej trawy i prostokątny zbiorniczek z wodą będzie się w tym wszystkim dobrze komponował.Generalnie na obwodzie będzie mniej roślin a większe i zimozielone, a w wewnętrzym liściaste -w tym katalpa co teraz rośnie od czapy i te wszystkie kffffiatki teraz potrzebuję tylko how to-od Irmy-jak powklejać rośliny w paincie.Może ktoś ma to jeszcze na mailu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.05.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ale zdolniachy jesteście! Kuchnia wygląda super - to moje ulubione połączenie - biały, szary, czarny i drewno. A jak sprawuje się piekarnik? chcę kupić taki sam, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.05.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ale zdolniachy jesteście! Kuchnia wygląda super - to moje ulubione połączenie - biały, szary, czarny i drewno. A jak sprawuje się piekarnik? chcę kupić taki sam, bardzo mi się podoba. a jednak. Piekarnik niczego sobie. Dotykowe sterowanie jest bardzo intuicyjnie zrobione. Lubię go, choć nie nagrzewa się tak błyskawicznie jak mój stary siemens A co zaplanowałaś z mikrofalą, bo nie ma takiej do zabudowy z tej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Myszko pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Mysza, świetna kuchnnia i lapma. Zabójczo droga ta lapma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.05.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 a jednak. Piekarnik niczego sobie. Dotykowe sterowanie jest bardzo intuicyjnie zrobione. Lubię go, choć nie nagrzewa się tak błyskawicznie jak mój stary siemens A co zaplanowałaś z mikrofalą, bo nie ma takiej do zabudowy z tej serii? Mikrofali w zabudowie nie planuję, bo: za droga, nie ma z tej serii, będę używać okazjonalnie, nie chcę mieć za dużo widocznych sprzętów, kupię jakąś zwykłą za grosze i wstawię do spiżarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.05.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 kuchnia bombajakbym się miała przyczepic to tylko do tego białego paseczka pod piekarnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Mysza ja Ci coś powiem na osłodę...... Z tej lampy nad stolem to tylko byś kurz ciagle z tego chromu wycierać musiała bo będzie w tych obręczach osiaał na potęgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts