78mysz 20.05.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Mysia... ja bym żółtą rurę dała... bez liniowego.... ale liniowy odebrałby jeszcze wodę z wierchu z tarasu :)a dalej lula zółta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No tak... o tarasie nie pomyślałam..... A jak zrobisz połączenie liniowego z żółtą? Pisałam Ci .... Kupiłam indukcję Taką samą.... Dzięki Mysia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.05.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 No tak... o tarasie nie pomyślałam..... A jak zrobisz połączenie liniowego z żółtą? Pisałam Ci .... Kupiłam indukcję Taką samą.... Dzięki Mysia:D no pięknie Arniko. Mam nadzieje, ze będziesz z niej zadowolona. Po ile w koncu kupiłas? Skorzystałaś z moich namiarów? Rury jakoś podłącze. Dam se radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Tak.1470zł z przesyłką.Jeszcze tylko piekarnik (do zabudowy nie znam się jaki byłby dobry, ma upiec sernik i kurczaka....), zmywarka(60cm, duża i prosta w obsłudze.... na dużo talerzy...) i mikrofalówka jak najtańsza a dobra, bo będzie schowana, i zlew...., ale nie wiem jaki... Jak masz jakieś fajne namiary w dobrych cenach na moją listę chciejstw to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.05.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Tak. 1470zł z przesyłką. Jeszcze tylko piekarnik (do zabudowy nie znam się jaki byłby dobry, ma upiec sernik i kurczaka....), zmywarka(60cm, duża i prosta w obsłudze.... na dużo talerzy...) i mikrofalówka jak najtańsza a dobra, bo będzie schowana, i zlew...., ale nie wiem jaki... Jak masz jakieś fajne namiary w dobrych cenach na moją listę chciejstw to poproszę. zlew będzie zależał od mebli. Jak pokażesz fronty to wybierzemy zlew. ja teraz mam piekarnik gorenje, ale jest naladowany elektroniką. Takie mniej wypaśne byly naprawdę solidnie wykonane i miały gałki. A na mikrofalach się nie znam-nie badałam rynku wcale, bo od 9 lat mam tą samą, starą i wysłużoną ktora mogłaby juz w koncu spaść ze schodów ;)Dali gratis do pierwszej pralki tu sobie obejrzyj piekarniki http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_do_zabudowy ja mam taki: http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_do_zabudowy?c=242081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Mysia... tyle do oglądania.... a ja się nie znam za nic.... ma piec i już....A Twój pewnie drogi był bo rączka szeroka i robi wrażenie.... A i tak w takim , czy takim zakalca upiekę.... Ze sprzętów stawiam na Gorenie, simens, bosch.... Tylko lodówkę mam starą białą 2m liebhera i jestem z niej mega zadowolona... Służy doskonale..... A jakie będą meble? to nie mam pojęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.05.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 ale ten juz tańszy:http://www.nokaut.pl/piekarniki/piekarnik-gorenje-bo-7422-ax.htmlalbo ten:http://www.ceneo.pl/2376589?gclid=CIvWvYDj4aECFUGMzAodfgdpJAsamsungi sa niezłe:http://www.torres.pl/kat-piekarniki-908.html?cena_od=&cena_do=&p=16&filtr[128][od]=&filtr[128][do]=a tu jest ta seria co moja tylko niższy model:http://www.skapiec.pl/site/cat/332/comp/476999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Mysza trzymaj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kazdy piekarnik upiecze i kurczaka i sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.05.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Mysza, powiedz mi, jak wygrzewałaś podłogówkę jak nie miałaś jeszcze podłączonego gazu ? kciałam się nieśmiało przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 moze z butli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.05.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 moze z butli? tak przypuszczam, ale mój hydraulik mówi, że tak się nie da, więc chcę się dokładnie dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 da sie, tylko tzreba wymienic w kotle cos zeby mogl pracowac na propan butan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.05.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 kciałam się nieśmiało przypomnieć o matko, a kiedy ty o to pytałas? Da się Liduś, jasne ze się da. Piec trzeba przezbroić za pomocą takiego małego wichajstra i gra i bucy. Rurki dwie duze butle i jazda i ciągła podmiana butli. Gaz schodzi za mrugnięciem oka, ale trudno jak trzeba to trzeba.Tylko trzeba pamiętać, ze gaz z butki jest "brudniejszy" i może zanieczyścić elektrody, co trzeba kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 oo zabraklo mi tej fachowej nazwy:wichajster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ale Ty Marta niedokształcona jesteś...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No mowie ci, az wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.05.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no tak, nie ma to jak klasyczny wichasterek wprowadzić tu i ówdzie.Taki przyrząd zawsze sie przyda, a Lidkowemu hydraulikowi trzeba by pogrzebać nim w głowie, bo mu sie chyba coś zacieło skoro twierdzi ze z butli grzać sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Ja nie wiem co Ty Martusia w szkole robiłaś...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No chyba na wagary chodzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts