mario31 21.05.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Chyba...?! To musiały być fajne wagary skoro dobrze nie pamiętasz...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No nie wiem czy mowili o tym jak na wagarach bylam bo mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.05.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 a zeszytów nie uzupełniałaś od koleżanek? skrycie....na kolanie....po lekcjach....łapiąc je w bramie...tak zeby nauczyciele Cię nie nakryli? Ja uzupełniałam i pewnie stąd ten klasycznie techniczny wyraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No widzisz ty juz od poczatku wchlanialas wiedze techniczna a mi sie marzyla medycyna i wydawalo mi sie ze wichajstry mi sie nie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.05.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 :rotfl:przepraszam bardzo, guzik prawda. Ja byłam na dziale medycznym i chciałam proces" nauczania sie" w tym kierunku kontynuować, ale coś nie wyszło i poszłam ma AGH A tam wichajstrów było bardzo wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Widac podwiadomie wiedzialas gdzie pojdziesz ale nie odpuszczalas tej mysli od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.05.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 oo zabraklo mi tej fachowej nazwy:wichajster nooo z narzędzi fachowych to jeszcze znać trzeba dinkswajs i drajkantkę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.05.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Mysza, jak tam sytuacja na froncie? dziś nie padało to mam nadzieję, że lepiej to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No właśnie Myszko - sytuacja opanowana..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dobry wieczórMycha melduj szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.05.2010 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no w południe troche padało, ale po wczorajszym kopaniu rowów nawet nie chciało mi się zajrzec, chyba wszystko jest w porządku tylko padam na pysk. Wróciłam własnie z parapetówy w przepięknym, wykończonym od początku do końca mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.05.2010 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Dzień doberek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witam panie Popłakałam się o te wichajstry.... I nadal nie wiem co za piekarnik i zmywarkę wybrać..... Facet zaoferował mi możliwość kupna wszystkiego z wirpoola w dobrych cenach.... A je nie wiem czy wirpool jest dobry.... Z drugiej strony w.g mnie wszystko takie samo jest... I czy brać z pokrętłami czy elektroniczne sterowanie... Dodam, że się nie znam na tym i ma być to proste i zrozumiałe dla moich chłopaków..... Pobiegałam za kuchnią.... Chyba będzie dębowa jasna lekko patynowana... Jakoś tak najlepiej mi się podoba............ I może blat granitowy... tak mi się marzył - taki nie do zdarcia i do klepania kotletów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dobry wieczór Myszko znowu zginęłaś Arniko rozpędziłaś się widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 dobry wieczór Myszko znowu zginęłaś Arniko rozpędziłaś się widzę Gdzie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 z zakupami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.05.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 heloł Był dziś u nas pan od filtrów, którego polecałaś - w przyszłym tygodniu montaż i będzie można baterie wreszcie mocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witam panie Popłakałam się o te wichajstry.... I nadal nie wiem co za piekarnik i zmywarkę wybrać..... Facet zaoferował mi możliwość kupna wszystkiego z wirpoola w dobrych cenach.... A je nie wiem czy wirpool jest dobry.... Z drugiej strony w.g mnie wszystko takie samo jest... I czy brać z pokrętłami czy elektroniczne sterowanie... Dodam, że się nie znam na tym i ma być to proste i zrozumiałe dla moich chłopaków..... Pobiegałam za kuchnią.... Chyba będzie dębowa jasna lekko patynowana... Jakoś tak najlepiej mi się podoba............ I może blat granitowy... tak mi się marzył - taki nie do zdarcia i do klepania kotletów..... wihrpool jest ok, tylko spojrzyj sobie na zmywarkę i porównaj pakowności. Zdaje mi się, ze ma ciut mniejszą pakowność, ale możliwe, ze to kwestia przystosowania. Do Twoich belek na suficie dębowa podbielana prosta kuchnia będzie jak znalazł.I antracytowy względnie czarny blat, ale w macie nie połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Gdzie???????????? a skądże, nie zginelam, tylko imprezka z byłymi sąsiadami dzisiaj była ...i moja nowa sąsiadka znowu przywiozła bagażnik roślin. Jessssu, jak mi dobrze z tymi sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 heloł Był dziś u nas pan od filtrów, którego polecałaś - w przyszłym tygodniu montaż i będzie można baterie wreszcie mocować czyli mam rozumieć, ze spodobał sie Pan i jego oferta. To dobry wykonawca.My jesteśmy zadowoleni, mam nadzieje, ze Wy również będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts