Arnika 22.05.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ale ja mam normalny sufit w kuchni.Kuchnia to inne pomieszczenie nie połączone z salonem.... No chyba, że przejście.... Ale dęb jasny patynowany, ale nie bielony nam obydwóm się podobał. Tylko z nowoczesnymi relingami za uchwyty. Nie mogę wkleić zdjęcia co nam chodzi po głowie..... A ceny piekarników były od chyba 600 do 1000zł... mniej więcej... Więc chyba nieźle.... tylko czy dobre..., z drugiej strony, wszystkie firmy robią wszystko podobne z tych samych podzespołów Chińskich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.05.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 czyli mam rozumieć, ze spodobał sie Pan i jego oferta. To dobry wykonawca.My jesteśmy zadowoleni, mam nadzieje, ze Wy również będziecie Jego spokój nam się spodobał przede wszystkim ale cena też ok pytał skąd mieliśmy namiar na niego, to wystrzeliłam, że od Myszy a on oczy jak 5 zeta i od razu się poprawiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2010 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ale ja mam normalny sufit w kuchni. Kuchnia to inne pomieszczenie nie połączone z salonem.... No chyba, że przejście.... Ale dęb jasny patynowany, ale nie bielony nam obydwóm się podobał. Tylko z nowoczesnymi relingami za uchwyty. Nie mogę wkleić zdjęcia co nam chodzi po głowie..... A ceny piekarników były od chyba 600 do 1000zł... mniej więcej... Więc chyba nieźle.... tylko czy dobre..., z drugiej strony, wszystkie firmy robią wszystko podobne z tych samych podzespołów Chińskich.... traktuj dom jako całość, nie jako odrębne pomieszczenia Arniko Przyjrzę sie jeszcze tym piekarnikom. Wczoraj wpadąłm jeszcze na beko. Podobał mi się i fason i ceny, ale trza by pomacać wykonanie w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.05.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Jego spokój nam się spodobał przede wszystkim ale cena też ok pytał skąd mieliśmy namiar na niego, to wystrzeliłam, że od Myszy a on oczy jak 5 zeta i od razu się poprawiłam;) hihi, biedny Pan Jurek. Pewnie myślał, ze sobie żarty stroicie z niego. Jest faktycznie bardzo spokojny, słucha uważnie i robi tak jak trzeba, z uwzględnieniem potrzeb klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.05.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 hihi, biedny Pan Jurek. Pewnie myślał, ze sobie żarty stroicie z niego. Jest faktycznie bardzo spokojny, słucha uważnie i robi tak jak trzeba, z uwzględnieniem potrzeb klientów naprawdę dawno nie widziałam takiej oazy spokoju przy okazji okazało się, że nasza woda śmierdzi mniej niż na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Myszka u siebie w komentach dałam dwie zmywarki... zajrzyj czy dobre. A dom to raczej w szarościach i super nowoczesnościach nie będzie. Więc fronty drewniane dębowe jasne lekko patynowane będą nieźle wyglądały, ale do tego uchwyty relingi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Cześć Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.05.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 czesc Monia, własnie miałam zajrzeć co u ciebie jak się wpisałaś do mnie i zboczyłam z kursu Przespałam dzisiaj cały dzień, od 13 do 18, chyba mam doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.05.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Myszko, dół to na szczęście stan przejściowy zajrzysz do mnie jeszcze na moment, bo ja sierota sama wybrać nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 dobry wieczór Mycha chcesz łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.05.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Wusia.... Zamiast przytulić, dać drinka to Ty z łopatą wyskakujesz..... Popraw się.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 no ale o co chodzi toż to po to żeby doła zakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 A ja myślałam, że ją w tym dole chcesz zakopać.... Dzień dobry I jak Mysia przespałaś zły humor???????? Jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Cześć Mysiu!!! Co tu za dołki się pojawiają..?! Mam nadzieję, że tylko te pod nowe roślinki..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 dobry wieczórMyszko jak samopoczucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 dobry wieczór jak tam początek tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.05.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 troche lepiej, ale wolę nie zapeszać.Jutro będą montować schody. Jak się temu tak pobieżnie przyjrzałam to ładnie je zrobili i w końcu mniej więcej tak jak chciałam.Jeszcze montaż..... A dzisiaj z rańca przyjechała do mnie Ania na rowerku i dobrze rozpoczeła mój dzień swoim anielskim uśmiechem, potem było różnie, kwadratowo i podłużnie, a teraz chce mi się znowu spać W każdym razie dzięki za łopatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ooo, to super trzymam kciuki za montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.05.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 a Twoje schody kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 moje to pewnie dopiero gdzieś pod koniec sierpnia - jeszcze nawet nie zamieniłam desek, które pierwotnie miały iść na schody na trepy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts