zuznka 25.05.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Czeeee Mysiulka !!! przejeżdzałam ostatnio obok ciebie kilka razy i mam nadzieję że czułaś moje ciepluteńkie mysli o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Mysza! Schody!!! Już? Tak szybko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Doberek:) I jak tam się schody mają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Już panowie od schodów przyjechali? Montują? Pokaż później fotorelacje...... Myszka ile dać w dach wełny w salonie.... - dach będzie sufitem.... 30 czy 40cm? W projekcie jest 20..... I jak tą wełnę zamocować - pionowo między krokwie i poziomo nabić łaty i dać drugą warstwę i na to żółta folia i deski?Tak to się robi...A pod dachówką jest jakaś membrana szara i wełnę dawać czy coś jeszcze się kładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 :Już panowie od schodów przyjechali? Montują? Pokaż później fotorelacje...... Myszka ile dać w dach wełny w salonie.... - dach będzie sufitem.... 30 czy 40cm? W projekcie jest 20..... I jak tą wełnę zamocować - pionowo między krokwie i poziomo nabić łaty i dać drugą warstwę i na to żółta folia i deski? Tak to się robi... A pod dachówką jest jakaś membrana szara i wełnę dawać czy coś jeszcze się kładzie? Arnika a jakiej grubości masz krokwie?I czy dobrze rozumiem, ze na suficie chcesz mieć boazerię drewnianą? Tak Rasiu [/b,]tak szybko;) wręcz błyskawicznie Zuzka tak mi sie wydawało ze jesteś w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 i jak schody zamontowane już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.05.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Doberek Schody som???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dobry wieczór Mycha pokazuj schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 : Arnika a jakiej grubości masz krokwie?I czy dobrze rozumiem, ze na suficie chcesz mieć boazerię drewnianą? Tak Rasiu [/b,]tak szybko;) wręcz błyskawicznie Zuzka tak mi sie wydawało ze jesteś w poblizu Krokwie mam 22cm, może trochę grubsze... nie pamiętam.... Ale chcemy nadbijać, bo to za mało.... 20cm jest w projekcie, ale myślałam o 20 zwykłej wełny w krokwie i 10 super maty o dobrych parametrach w nadbitych łatach.. folia żółta i boazeria.... Tak chcę dać boazerię drewnianą w skosy i w szczyty.... taką bejcowaną na biało , ale żeby było widać strukturę drewna.... A to źle czy dobrze? Mało kto daje teraz deski w domu... aż pan boazeryjny się dziwił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Myszko, jak tam schodki? mam nadzieję, że rzucisz nam jakieś fotki na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Myyyyszzaaaa!!! Co znowu wymodzili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.05.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Krokwie mam 22cm, może trochę grubsze... nie pamiętam.... Ale chcemy nadbijać, bo to za mało.... 20cm jest w projekcie, ale myślałam o 20 zwykłej wełny w krokwie i 10 super maty o dobrych parametrach w nadbitych łatach.. folia żółta i boazeria.... Tak chcę dać boazerię drewnianą w skosy i w szczyty.... taką bejcowaną na biało , ale żeby było widać strukturę drewna.... A to źle czy dobrze? Mało kto daje teraz deski w domu... aż pan boazeryjny się dziwił..... Arniko, ja bym dała mniej wełny na krokwie, a więcej po całości. Suma 30 będzie ok. Bielone deski na suficie to moje niespełnione marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 a pocieszam sie dzisiaj ogrodem. Ładny mam czosnek?http://img72.imageshack.us/img72/669/czosnek.jpga tu tegoroczne przyrosty mojej śmiesznej sosenki z szyszuniami:http://img696.imageshack.us/img696/1682/sosenka.jpgi jeszcze czerwoniasta azalia.Maleństwo jeszcze takie, ale pięknie kwitniehttp://img404.imageshack.us/img404/8800/azalia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 dzień dobryMycha nie ściamianj co ze schodami:mad: a badylki masz cudniaste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 i czosnek, i szyszunie i azalie cudniaste jesteś mistrzyni w dyplomacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ...eeeeeeeeee mnie ten czosnek się widzi najbardziej cze Mysia.... ludziki się dopytują o schody - to może i ja zapytam... schody som już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Nituś wolałabym nie rozmawiać o bolących tematach, bo tu szpieg Sarumana krązy :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 znaczy zdjeciów dziś nie będzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ....aaaaaaaaa oki już nie wnikam to dawaj co tam masz oprócz czosnku ale ten czosnek to jakiś ozdobny masz, co? z cebulki kupiony czy jak... bo na prawde fajny Ja ostatnio zachorowałam na dużą, żółtą kostkę z granitu... murki się mi uwidziały... i już robię podkopy pod mojnego, ale łun nieskory do szybkich decyzji a to z kolei mnie nerwi bo ja raptus jestem.... ... ale że znalazłam granit w cenie piaskowca... to jakoś granit wole.... On z kolei się każe wstrzymywać, bo, że moze trzeba będzie Rodzicom coś pomóc, że może parkiety jakies zakupić... wiesz... inaczej to wszystko widzimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.05.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ta sosneka z rozowymi szyszeczkami cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts