78mysz 26.05.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ta sosneka z rozowymi szyszeczkami cudna dzięęęęki. Mam nadzieje, ze szybko sie będzie zagęszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ....aaaaaaaaa oki już nie wnikam to dawaj co tam masz oprócz czosnku ale ten czosnek to jakiś ozdobny masz, co? z cebulki kupiony czy jak... bo na prawde fajny Ja ostatnio zachorowałam na dużą, żółtą kostkę z granitu... murki się mi uwidziały... i już robię podkopy pod mojnego, ale łun nieskory do szybkich decyzji a to z kolei mnie nerwi bo ja raptus jestem.... ... ale że znalazłam granit w cenie piaskowca... to jakoś granit wole.... On z kolei się każe wstrzymywać, bo, że moze trzeba będzie Rodzicom coś pomóc, że może parkiety jakies zakupić... wiesz... inaczej to wszystko widzimy.... Nituszka czosnek ceblowy jak to czosnek-tylko, ze ozdobny Granit lepiej sie utrzymuje w czystości niż piaskowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ogródeczek Ci pięknie kwitnie. Nituś to tak jak ja masz.... u mnie na jutro za późno, a facet myyyyyśli......Nosz kurza twarz nad czym.... A ja już sobie załatwiłam dyplomatycznie granit na wstępie i mam z głowy przewracanie chłopu w głowie. Teraz to miałabym dopiero jazdę.... Wszystkie krawężniki na tarasie i przy wejściu mamy granitowe grube.... a kostka ma być też szara granitowa. To już mam z głowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ogródeczek Ci pięknie kwitnie. Nituś to tak jak ja masz.... u mnie na jutro za późno, a facet myyyyyśli...... Nosz kurza twarz nad czym.... A ja już sobie załatwiłam dyplomatycznie granit na wstępie i mam z głowy przewracanie chłopu w głowie. Teraz to miałabym dopiero jazdę.... Wszystkie krawężniki na tarasie i przy wejściu mamy granitowe grube.... a kostka ma być też szara granitowa. To już mam z głowy..... czytałas o tym ociepleniu Arnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czesc Mysza, wal na priva skoro szpieg szpieguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czesc Mysza, wal na priva skoro szpieg szpieguje. a co mam Ci walic, szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Arniko, ja bym dała mniej wełny na krokwie, a więcej po całości. Suma 30 będzie ok. Bielone deski na suficie to moje niespełnione marzenie Tak czytałam... Czyli pomiędzy krokwie dać 10cm wełny i po całości 20cm... tylko i tak trzeba będzie dawać stelaż na tą wełnę i to przynajmniej 22cm... To jaka to będzie konstrukcja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 a co mam Ci walic, szkoda gadać To tym bardziej... Szpieg nie ucieknie od odpowiedzialnosci przez robienie unikow. Nieladnie, oj nieladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Tak czytałam... Czyli pomiędzy krokwie dać 10cm wełny i po całości 20cm... tylko i tak trzeba będzie dawać stelaż na tą wełnę i to przynajmniej 22cm... To jaka to będzie konstrukcja.... no nie mów ze sufit Ci się obniży . Najwartościowsze jest ocieplenie po całości, najlepeij wszystko na krokwiach dac, tylko uszczelnic welną dokładnie styki z murem, no ale w praktyce pewnie trudne do realizacji własnie ze względu na konstrukcję stelaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 To tym bardziej... Szpieg nie ucieknie od odpowiedzialnosci przez robienie unikow. Nieladnie, oj nieladnie... jak nie ucieknie, zawsze może powiedzieć, ze mam fanaberie i wygórowane oczekiwania i ze wogóle jestem wariatką, więc nie ma o czym mówic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 O to Ty mówisz mysia o moich kafelkarzach??? Oni u Ciebie się też znaleźli... tylko inną robotę robią... Przecież ta firma wszystko potrafi i nic.... dobrze.... Niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 no nie mów ze sufit Ci się obniży . Najwartościowsze jest ocieplenie po całości, najlepeij wszystko na krokwiach dac, tylko uszczelnic welną dokładnie styki z murem, no ale w praktyce pewnie trudne do realizacji własnie ze względu na konstrukcję stelaża. Nie o obniżenie sufitu wcale, a wcale mi nie chodzi.... Jest go dużo i wysoko.... A deseczki cudne... będzie świerczek i już.... Bielony... Tylko muszę się dowiedzieć jaka to farbeczka tak cudnie go przyozdobiła na biało..., bo firm jest od liku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 jak nie ucieknie, zawsze może powiedzieć, ze mam fanaberie i wygórowane oczekiwania i ze wogóle jestem wariatką, więc nie ma o czym mówic lekko wybity szpachla w warunkach 80% wilgotnosci to jest ta tragedia dla ciebie tak?i jakiez to ja uniki robie bo jakos nic na ten temat nie wiem:O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.05.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Oo nawet nie wiedzialam, ze to o Ducha chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 najprawdopodobniej prosze pani ale jakos nic wprost..niestety..jeno...kanalami jak sie zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 jak nie ucieknie, zawsze może powiedzieć, ze mam fanaberie i wygórowane oczekiwania i ze wogóle jestem wariatką, więc nie ma o czym mówic Dawaj foty, zaraz go w dyby zakujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Dawaj foty, zaraz go w dyby zakujemy. nie ma o czym mówic, ponoc to wbita szpachla nie wyłażąca na wierzch i łucząca sie, nieee, pan specjalista to stwierdził zaocznie.Nie rozumiem po co się wbija w mój wątek, skoro go nikt tutaj nie zapraszał, ani nikt o nim nie mówił.skąd się domyślił ten wspaniały fachowiec, ze to o niego chodzi? bo ja nie potwierdzam , ani nie zamierzam wciągać się w dyskusje na ten temat na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 nie stwierdil zaocznie..jeno jego miedzy innymi ludzie sa u niej na budowie..i slysza co sie mowi..a skoro masz jakikolwiek zarzut..to bardzo prosze,,chetnie sie odniose.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.05.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hejka Ja chce fotosy schodów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Czosnek przepiękny:) Ja tez mam taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts