Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mysiego domu

78mysz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale ja to przeywam, bo w sumie to tak naprawde dopiero niedawno wsiadłam za kólko, tak zeby codzien jezdzic.

Nie przejmuj się Myszka! :) Każdy był kiedyś początkującym kierowcą. :wink: A palantów nie brakuje, czasem naprawdę nie znajduję logicznego wytłumaczenia dla zachowania niektórych kierowców.

A jesli chodzi o sufit to podnos, podnos ile sie da w granicach rozsądku oczywiscie, bo za ogrzewanie to tez sie slono placi. Masz parterówke, mozesz jeszcze na budowie zaszalec ze stropem i nie zrobic go w salonie, a tylko więzbe zostawic pod sufitem. Sadze, ze to Twój styl, bo kochasz kredensy (ja tez)

2.60 to za malo i odczujecie to, minimum to 2,75 wg mnie. Inaczej bedziesz głową zahaczac o lampe :lol:, a jeszcze jak sie fachowcom omsknie na niekorzysc i wyjdzie nizej to juz wogóle kurna chata

Masz rację, jeszcze to sobie wymierzę ale też mi się wydaje, że 2,65 to ciut za mało. Oj kusisz tym otwartym stropem :D tylko jak to ogrzać, podłogówka by się przydała w salonie aby było wszędzie ciepło na dole, a ja chcę parkiet, więc odpada.

tylko jak to ogrzać, podłogówka by się przydała w salonie aby było wszędzie ciepło na dole, a ja chcę parkiet, więc odpada.

sam siem wprosem wrzucim 16stke i bydzie ok..wis..oszczedziajcie paluszki do poniedziałku bo nie bydzie mnie wiec pytanka do poniedziałku łostowcie badz [email protected]

tylko jak to ogrzać, podłogówka by się przydała w salonie aby było wszędzie ciepło na dole, a ja chcę parkiet, więc odpada.

sam siem wprosem wrzucim 16stke i bydzie ok..wis..oszczedziajcie paluszki do poniedziałku bo nie bydzie mnie wiec pytanka do poniedziałku łostowcie badz [email protected]

Ouuu to szkoda :cry:

Widzisz Asia - mówiłam 8)

Myszka a jakie Ty chcesz drewienko na podłogi? :wink:

Ouuu to szkoda :cry:

Widzisz Asia - mówiłam 8)

Myszka a jakie Ty chcesz drewienko na podłogi? :wink:

Nie moge sie zdecydowac, wszystkie są takie piękne. Duch kusi thermo akacją, miodzio, a ja bym najbardziej widziala cos troche bardziej szare niz dąb, ale w tej jasnosci.

tauari

No fakt taki szarawy dąb:

http://images.asia.ru/img/alibaba/img/product/11/11/30/11113016.jpg

Ale ja do szarości widziałabym coś bardziej... żywego...? :)

Witanko, siemanko

widze ze u mnie casting na deskę trwa. Jak miło :)

Ja mam w glowie upragniony kolor dębu, ale nie wiem jak on sie nazywa, taki troche latte jest ci on.

:lol:

Oj pomikołajowałam wczoraj pomikołajowałam. Ledwo zesmy sie dzisiaj z łózka rano zwlekli. Ja wrecz dopiero o 11.30 co mi sie nie zdarzylo od 6- 7 lat moze...

Z uporem maniaka wklejam kooolejne odsłony mojej kuchni. Ciągle nie moge wybrac ustawienia...

Ile wersji jeszcze powstanie?

To czarnidlo to lodówka

http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SSqjjGawrsI/AAAAAAAABDY/HIgcaHmNe7M/s512/kuch%20znowu.JPG

Moze lodowke umiescic miedzy białościami tylko na góre jeszcze rzucic bialą szafke, zeby schodków nie robic?

http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/STwE8LhP6CI/AAAAAAAABHw/hmSqvJGIIiA/s512/kuchwysp3.JPG

Kolejna wersja

http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/STwFV6RLsCI/AAAAAAAABIQ/6AKe5F1_5rg/s512/kuch%20wysp4.JPG

To chyba moja faworytka na dzien dzisiejszy- jest i kredens i wyspa i lodówka chyba niezle ustawiona

http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/STwFnwK4UCI/AAAAAAAABIw/flT1Kav1bz0/s512/wyspkuch1.JPG

W którą strone sie kierowac?hmmm...?

ponieważ ja mam pypcia na punkcie symetrii ja bym wybrała tę ostatnią wersję.... dwa słupki bo bokach, między nimi zabudowa... i gites... :wink:

a ja mam pypcia nie tylko na punkcie symetrii, ale i na punkcie barw symetri. Nie bedzie to razilo ze z jednej strony slupek biały a z drugiej czarny? Ma moze zamienic je miejscami?