78mysz 27.05.2010 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Czosnek przepiękny:) Ja tez mam taki a masz go pierwszy rok czy kolejny? Zastanawiam sie czy z czasem jak cebula jest wieksza to i kwiaty okazalsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Hejka Ja chce fotosy schodów!!! Hej, Monia schody pokaże oczywiście jak tylko je skończą.Narazie jeszcze montują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.05.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Ja też mam taki czosnek , nawet 3 i jestem ciekawa czy cebula się dzieli i zamiast 3 w przyszłym roku będzie np5??? Ktoś ma czosnek kilka lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Cześć Myszko:) widać koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Cześć Myszko:) widać koniec? Majewskiego się naoglądałas,czy co?:wiggle:Czekajże cierpliwie, to nie taka prosta śpiewka ze składaniem takich schodów bez nosków Mikopiko, mam nadzieje, ze sie dzieli i będzie go więcej i więcej z każdym rokiem, bo jest to coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Majewskiego się naoglądałas,czy co?:wiggle:Czekajże cierpliwie, to nie taka prosta śpiewka ze składaniem takich schodów bez nosków Myszko, wszystko mi możesz zarzucić, tylko nie cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Myszko, wszystko mi możesz zarzucić, tylko nie cierpliwość tiaaaaa, a co ja wogóle mogę zarzucać takiej Małej Uli?Cierpliwości też Ci nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 tiaaaaa, a co ja wogóle mogę zarzucać takiej Małej Uli?Cierpliwości też Ci nie brakuje jeśli u mnie kiedykolwiek występuje cierpliwość to z przymusu a nie z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 jeśli u mnie kiedykolwiek występuje cierpliwość to z przymusu a nie z wyboru trenuj trenuj, ponoć cierpliwość sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ja teraz czekam, az urosną truskawki, zakwitnie cała lawenda, ostróżka i naparstnica. Juz się nie mogę doczekac. Cierpliwie też czekam na jakis wolny dzień, zeby wygrabic kawałek ogrodu i zasiać dalej trawkę. Stwierdziłam, ze będe robić obchód po ogrodzie co 3 dni-wtedy zaskakuje mnie nagłymi objawieniami kwiatków, listków no i chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.05.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 ooooooooo to ostatnie to tyż mam... i kurde rośnie jak najete... co sypne azofoska 'moim' roślinkom, to chwaściory tez wyżarte się pokazują wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 z chwastem nie wygrasz, mozesz go wytrenować i ograniczyć, ale lepiej nie wdawać sie z nim w wojne, bo to niekończąca sie opowieść jest. Niech sobie troche rośnie, troche mu łeb ukręcic i podziwiać kwiatki. Mnie pielenie uspokaja, wiec robię to na okrągło jak tylko mogę. A wiecie, ze wyłażą mi z ziemi cebulki mieczyków? W ciągu czterech dni od posadzenia wylazły. Niezłą mają wolę życia prawda? Zadziwia mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 a masz go pierwszy rok czy kolejny? Zastanawiam sie czy z czasem jak cebula jest wieksza to i kwiaty okazalsze? Mam go drugi rok, jakby rzeczywiście ciut większy był w tym roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Aha, no i mam więcej kwiatów:) Chyba z 5 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Aha, no i mam więcej kwiatów:) Chyba z 5 sztuk łaaaaał. To koniecznie fotki zrób to moje krokusiki i inne cebulowe miałam pierwszy rok i jakies małe kwiatki miały w porównaniu z krokusami Irmy, które były jak kolosy hmmmm, nie mogę się doczekać przyszłej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 dzień dobry Mycha nie wiem jak Ci to powiedzieć zapchałas się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 osz kwak idę sie odepchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 a więc nie dość, ze sie odepchałam to pragnę Wam jeszcze pokazać cos. znaczy guzik widać na tym czymeś, ale widać postęp prac. To jest moja golgota budowlana. znaczy znajdują sie tu symboliczne przedmioty, które spędzały mi sen z powiek podczas całej budowy, a tak na serio-serio to tylko dociążenie......... dociążenie schodów. To juz coś. Duze coś i ciężkie coś tadaaaaaaam http://img195.imageshack.us/img195/1387/golgotabudowlana.jpg Nic więcej nie powiem, zeby nie zapeszyć. Jutro jeszcze jeden zakręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No bardzo ladne masz bloczki Myszko przypomnij mi jutro wieczorem o tych obliczeniach wentylacji bo ciagle zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 dobrze, przypomnę Ci bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts