Elena76 27.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Myszko, skąd tyle tego towaru wyciągnęłaś cieszę się, że schody do przodu znaczy się do góry chciałam rzec rozumiem, że najdalej w weekend ozdóbki zdjęte będą i podziwiać będzie można w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 W PKO na Wielopolu byly kiedys takie "schody donikad" konczace sie na suficie, bardzo mnie inspirowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Rano przyjdą stolarze, zdejmą towar i będą jechać dalej. Juz naprawde mało im zostało, aleeeee potem kosmetyka, nie wiem, czy będą mogli spać dzisiaj spokojnie, czy myślec po nocach co ja znowu jutro im wymyśle. W każdym razie mają przekichane z tymi schodami, bo temat prosty nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Mysza- a jak miał być prosty temat z tymi schodami jak Ty wymyśliłaś dwa zakręty.... Nieźle się zapowiada . A z czego robią się te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Mysza- a jak miał być prosty temat z tymi schodami jak Ty wymyśliłaś dwa zakręty.... Nieźle się zapowiada . A z czego robią się te schody? schody z jatoby.Będzie fajnie wyglądała jak pociemnieje z czasem i się zaostrzy.Teraz są bardzo subtelne, ale na zdjęciach mają trochę niewydarzony kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 W PKO na Wielopolu byly kiedys takie "schody donikad" konczace sie na suficie, bardzo mnie inspirowaly. wiesz co o mały włos moje też by były donikąd, bo miałam nie robić góry narazie i kończyłyby sie sufitem. W sumie ciekawy efekt by był i bardzo intrygujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.05.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 wiesz co o mały włos moje też by były donikąd, bo miałam nie robić góry narazie i kończyłyby sie sufitem. W sumie ciekawy efekt by był i bardzo intrygujący I takie symboliczne by byly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 I takie symboliczne by byly... znaczy się oszczędzaj oszczędzaj marny człeku i tak z tego będziesz guzik miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Mysiu widzę światełko w tunelu...! Zaciskam mocno kciuki i czekam na efekt końcowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Wstałam dzisiaj i patrze, no kurcze prawie mam schody. Jaka to miła odmiana. Witanko poranne i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.05.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 No schody to bedzie taka kropka nad i .... no i jeszcze drzwi i juz nie bedziesz miala co w domu robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Marta będzie miała co... sprzątać, remontować, malować.... I ogródeczek zostaje.... Oj zawsze coś..... Myszka ile Ty masz m2 na parterze, i na górze . Podaj osobno jak wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 i listwy przy podłogach i barierki. I wtedy będzie juz dom nie budowa.I będzie bezpiecznie. A stoły,tarasy, łóżka, meble, rolety, zasłony.......oraz dodatki i inne szmatki dojdą w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A jak robiłyście kafle na podłogach to jakie listwy? - Cokoły? Z kafli , jak tak to na ile... Czy z drewna wykończeniowe.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Marta będzie miała co... sprzątać, remontować, malować.... I ogródeczek zostaje.... Oj zawsze coś..... Myszka ile Ty masz m2 na parterze, i na górze . Podaj osobno jak wiesz.... bosssszzzzzz a coż masz za pomysły. No dobrze.Na dole jest 170+garaz z kotłownią, na górze jakieś 100.A do czego Ci te informacje Arniko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A jak robiłyście kafle na podłogach to jakie listwy? - Cokoły? Z kafli , jak tak to na ile... Czy z drewna wykończeniowe.....? u mnie bedą listwy z mdfu lub drewna wszędzie.Nie ma cokolików z płytek. Jak zamierzasz robić z kafli to się zastanów nad połączeniem kafli z drewnem, czy panelem.Niech juz cokół ma jedną wysokość wszędzie. Najpopularniejsze chyba są szóstki.Ja chcę mieć cokół wysoki na szerokość opaski drzwiowej, czyli pewnie 7-8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Bo to po wczorajszych majstrach kuchennych.... Jak mnie podsumowali jakieś 3000zł więcej za kuchnie bo mam duży dom i dach kosztował mnie jakieś 40000zł, a za kuchnię nie chcę zapłacić.... I tak pomyślałam, że twój dom dość podobny jest i na górze jeszcze , a tak z zewnątrz nie rzuca się w oczy... Tylko, że mój też z zewnątrz nie wydaje się taki spory... I stąd to pytanie.... I to , że podoba mi się. A czy to projekt gotowy , czy indywidualny? A jak tak to jaki? Nie mam siły grzebać w dzienniku, więc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Z kafli ma Markotka, i ładnie jest. U innych z mdf i z drewna i też mi się podoba. Muszę się zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Doberek Myszko i spółka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.05.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Fajnie, że schodki się kończą. Arniko, mysza ma projekt indywidualny. Mamy od tego samego architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts