Elena76 28.05.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 no nie zdradzę, bo musiałabym machać za dużo łapami i ktoś mógłby to jeszcze źle odebrać .Wolę najpierw zrealizować te barierki, a potem pokażę no, skoro tak to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Myszko podrzuc mi maila do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.05.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 oj podobają mi się Twoje schody.. i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Myszko podrzuc mi maila do ciebie nie mów, ze pamiętasz o tej rekuperacji :)Kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a dziękuje Wszystkim. Zdjęcia nie oddają ich uroku niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.05.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 nie mów, ze pamiętasz o tej rekuperacji :)Kochana jesteś Przypomnialo mi sie wreszcie ale nie wiem czy to ci sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Przypomnialo mi sie wreszcie ale nie wiem czy to ci sie przyda wiedza nie boli, nauka też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a dlaczego częściowo z boku schodów tynk jest skuty, czy tak było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.05.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 przyszłam obejrzeć schody, w bólach urodzone, ale za to jakie ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a dlaczego częściowo z boku schodów tynk jest skuty, czy tak było ? nie, ale w poniedzialek przyjadą stolarze i dotynkują co tam trzeba. Szczęście, ze mam jeszcze k-g i profile na strychu to będzie z czego dziergać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 28.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 witaj myszko, mam nadzieje, ze mnie nie wyrzucisz, bo podgladam po kryjomu mysi domek:)schody sa piekne, bardzo, bardzo mi sie podobaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 witaj Aba! Królowo morskiej głębiny. Jasne, ze Cię nie wyrzucę, cieszę się, ze zaglądnełaś w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 28.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 eeee, ja juz tu jakis czas siedze:) i sobie tak po cichutku podziwiam, masz bardzo cieplo urzadzony dom (cieplo nie w sensie dobrze uszczelniony;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Gratuluję schodów - bardzo ładne! Jestem ciekawa tej barierki, ja też móżdżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.05.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 wy gratulujecie Mysi schodów - to miłe, ale jak byscie były przy montażu to wasz entuzjazm podziwiania juz taki by nie był Mysia badź co badź, ja cie podziwiam bo ja bym juz dawno pognała taką ekpię - dobrze że nie trafili na mnie bo pewnie efekt ich pracy osadzałby sąd !!!!!! Nawet nie umiałam cię pocieszyc podczas moich odwiedzin - sorry ale to przez widok wszystkich niedoróbek - zbyt wiele ich jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 dobry wieczór Mycha fajna lekcja poglądowa dla mojego chłopa te Twoje schodki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.05.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Myszon, schody prezentują się wspaniale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Mysza mi napisala jakie ma odchylki w wysokosci i szerokosci stopni, dla mnie to sa rzeczy nie do przyjecia, ktos kto sie podejmuje zrobienia schodow musi je zrobic tak zbey byly bezpieczne, kazda roznica wysokosci stopnia to ryzyko potkniecia sie i upadku. jesli wymiary na betonie sa zle trzeba podkuc, stopnie maja miec wszytskie ta sama wysokosc!!!! a jesli ktos probuje wmowic ze jest inaczej to chyba powinien zmienic zawod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a Ty chcesz takie schody na prosto Wusiu? Zuzia, mam nadzieje, ze niedoróbki zostaną dorobione i wszystko będzie dobrze, co mam obiecane od poniedziałku. Mają przyjsc jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 28.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 jak patrze na to zdjecie schodow to prawie widze myszke jak lekko zbiega na parter w tych pieknych bialych szatkach, a za nia reszta rodziny oczywiscie tez odziana na bialo;)dworuje sobie, ale przez to oswietlenie - schodki jakos tak bardzo romantycznie wygladaja, strasznie jestem ciekawa poreczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts