lidszu 28.05.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 mi sie generalnie podoba mój domu początek, no moze pozatym, ze juz nigdy wiecej nie wybrałabym dwóch rodzajów drewna do domu i inaczej zrobiłabym sufit na poddaszu-czyli tak jak chciałam, a jak nie mam. No i podział okien w kuchni byłby inny-w zasadzie bez podziałów by było. reszta mi nie przeszkadza, bo to małym nakładem mozna zmienić i bezinwazyjnie w zasadzie pocieszam się, że zawsze każdemu coś się we własnym domu nie podoba i jak już jest zrobione, to coś by pozmieniał. Oczywiście poza Efi, bo ona ma dopracowane wszystko w każdym szczególe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 28.05.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 sponsorka moze, rybke? i znowu kurz i pyl wszechobecny, stuki i puki w domku? ja tego uniknelam, dom wybudowal deweloper, wykonczeniowka - brat pilnowal, przyjechalam tylko na sprzatanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 28.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a teraz sobie moge wlosy z glowy rwac, ze mi sie nie podoba - kasa sie skonczyla:) jak uprzejmie poinformowal mnie moj rybak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a teraz sobie moge wlosy z glowy rwac, ze mi sie nie podoba - kasa sie skonczyla:) jak uprzejmie poinformowal mnie moj rybak:) może trzeba mu jakąś lepszą wędkę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 28.05.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 (edytowane) albo samej do lodzi i starac sie, starac;) chyba same sobie konwersujemy, Pani domu spi:) Edytowane 28 Maja 2010 przez Aba-m dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 pewnie zmęczona przeżyciami dnia dzisiejszego jest Myszko słodkich snów życzę i oby jutro słoneczko świeciło i lepszy humorek był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 nieee, nie spie, czuwam i rwe włosy z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Maleńczuk zaczął nadawać na normalnych falach, lekko kolysze.Zwiedzam sobie różne dzienniczki, ale nie mam siły nic pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.05.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 nieee, nie spie, czuwam i rwe włosy z glowy a czemuż to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.05.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 a bo ja wiem? pewnie za dużo ich mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy. Piekne schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.05.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy. Piekne schody. no to poczekam, az skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Cześć Mysza U mnie też humor podły i pewnie dłuuugo się nie poprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 29.05.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Cześć Mysza U mnie też humor podły i pewnie dłuuugo się nie poprawi... Buuuu, czytalam, strasznie mi przykro - ja bede sie stresowac po powrocie do kraju, rynek pracy chyba kiepski:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.05.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Buuuu, czytalam, strasznie mi przykro - ja bede sie stresowac po powrocie do kraju, rynek pracy chyba kiepski:( No wczoraj jeszcze się jakoś trzymałam ale dzisiaj dołek mnie chwyta straszny tym bardziej, że wiem doskonale co dzieje się na rynku pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 29.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 To moze razem bedziemy szukac pracy:) za miesiac powinnam juz byc w kraju:Dco ja bredze, za miesiac to monika bedzie juz w nowej pracy!Przygotuje jakis maly album mojego malego domku na picassa:) posmiejemy sie razem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 dobry wieczór Szanownemu Towarzystwu u Was też tak lało? malowaliśmy dziś sypialnię akurat jak się burza rozpętała z gradobiciem - nagle zrobiło się tyle potoków i cała ta woda z drogi na naszą działkę spłynęła mam nadzieję, że te piachy szybko wciągnę bajora, które się potworzyły wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 dobry wieczór Szanownemu Towarzystwu u Was też tak lało? malowaliśmy dziś sypialnię akurat jak się burza rozpętała z gradobiciem - nagle zrobiło się tyle potoków i cała ta woda z drogi na naszą działkę spłynęła mam nadzieję, że te piachy szybko wciągnę bajora, które się potworzyły wokół domu A ja dzisiaj rano zrobiłam rozsady z maleńkich dopiero co wykiełkowanych roślinek i zasadziłam... i wszystko szlag trafił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 A ja dzisiaj rano zrobiłam rozsady z maleńkich dopiero co wykiełkowanych roślinek i zasadziłam... i wszystko szlag trafił!!! oj, szkoda roślinek i pracy na darmo nic się nie uchowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Rasiu-smutne u nas tez lalo Mysia schody sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts