rasia 30.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 oj, szkoda roślinek i pracy na darmo nic się nie uchowało? Jutro sprawdzę, dzisiaj już za ciemno... ale obawiam się, że nic... ...no ale nic to, mam kolejne doświadczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Jutro sprawdzę, dzisiaj już za ciemno... ale obawiam się, że nic... ...no ale nic to, mam kolejne doświadczenie;) to może nie wszystkie stracone niby oglądałam wczoraj prognozę pogody, ale nic takiego nie zapowiadali... koleżanka straszy, że czerwiec ma być taki jak maj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 to może nie wszystkie stracone niby oglądałam wczoraj prognozę pogody, ale nic takiego nie zapowiadali... koleżanka straszy, że czerwiec ma być taki jak maj... NoooNIEEE!!!:mad::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Jedno dobre, ze alergii nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Jutro sprawdzę, dzisiaj już za ciemno... ale obawiam się, że nic... ...no ale nic to, mam kolejne doświadczenie;) MOże przeżyją. U mnie walił grad, na szczęście nie za duży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 jeśli takie ma być lato, to ja już wolę zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 hello, o pogodzie gadacie beze mnie? w walii lato:) albo przynajmniej ciepla wiosna, dzisiaj caly dzien biegalam z dzieciakami po zoo:) Eleno:) masz sliczny dom, pozwolilam sobie poogladac, moje dziewuszki w lazience tez maja fapa, tylko pura avana:) fachowiec plytki chwalil:) ale efekt koncowy troszke nierowny (mlody chlopak byl;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Dzieki Aba nasi fachowcy odwrotnie - najbardziej psioczyli na fapa, że to krzywe, kruche I trzeba bardzo uważać itd no i faktycznie równo nie jest... najmniejsze problemy mieli ze zwykłym gresem technicznych a pogoda... gdybym nie musiała nigdzie wychodzić, to bym nie narzekała, ale ciągle gdzieś trzeba pędzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 moj fachowiec najmniejszy problem mial ze mna, bardzo sobie chwalil, ze mnie nie bylo na miejscu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 to bardzo komfortowe warunki pracy mieli moi niestety żyją w stresie i twierdzą, że powinnam pracować w kontroli jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.05.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 moim zdaniem nic tak nie wplywa na urode wnetrza jak stres wykonawcy;) tak trzymacgdzies sie nam zawieruszyla Mysia, weekend od forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 jeszcze kilka tygodni ich postresuję, ale wolałabym żeby już sobie poszli, bo jesteśmy już zmęczeni tymi ekipami i chcemy wreszcie odzyskać dom dla siebie a Mysza... pewnie zabalowała gdzieś na mieśćie przy okazji dnia dziecka bo dziś na mieście sporo atrakcji było albo na koncert Eltona Johna sie wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 30.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 koncert, mmmm..... wieki temu, w poprzednim zyciu, "czyli przed dzieciami"ja cigle nie wiem, kiedy przeprowadzka, bo wersje sa dwie, przed letnimi wyprzedazami i po letnich wyprzedazach:Doptuje za tzw. po, czyli shopping time:)dobranocnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.05.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 czesc Betka. U Ciebie w projekcie tyle powierzchni co w realu? Wygląda na to, że wszystko się zgadza ale to sprawdzał mąż. Co do Twoich schodów to na zdjęciach wyglądają rewelacyjnie. Nie widać żadnych niedoróbek. A co do Maleńczuka to moja mama była zachwycona. Ja nie oglądałam, bo mnie jakieś choróbsko brało i się kurowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a u mnie beton na spacerniaku wywaliło troche jakby do góry i się zastanawiam jakie mogą być tego konsekwencje i dlaczegoż to wywaliło.(byle się moje obawy nie sprawdziły)Schody na zdjeciach" wyjsciowych "wyglądają naprawdę dobrze. Reszta ukryta pod woalem;)Czy wy wiecie kiedy przestanie w koncu padac? Juz mam dość. jesien była do niczego, zima mroźna jak diabli i ponura, wiosna, kolejna farsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Sobota i niedziela mają być pełne słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Sobota i niedziela mają być pełne słońca i oby prognozy się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 tymczasowo świeci słońce. Moje kosaćce białe sie rozwineły cudnie- miały być niebieskie, ale to miła niespodzianka Macierzanka otwiera kwiatuszki, zioła za domem rozkwitają pięknie, rózaneczniki podwoiły swoje rozmiary, a trawa jest znowu do skoszenia Wszechobecnie panują kałuze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.05.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dobar Dan Chorwackiego Słoneczka Wam przesyłam bo mi donieśli z Warszawki, że tam dużo od wczoraj padało:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts