Aba-m 31.05.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 rain rain go away jak spiewaja moje dziewczynki:) przesylam Wam slonko z walii ogromna prosba do przemilych forumek, mam zagwozdke z dostawca telefonu, internetu itp:) kogo wybrac w kraju, monsz znalazl infor, ze tepsa ma pakiet telefon+ internet+telewizja, ciekawa oferte ma tez n hdtv. Kompletnie sie na tym nie znam, a juz czas wybrac i podpisac jakas umowe Pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 poszukaj w okolicach dostawce netu najlepiej na kablu jesli chodzi o tv to patrz jakie cie programy interesuja bo nei wszystkie sa na wszytskich platformach cyfrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzieki markotko, glownie programy dla dzieci:) co do kabla, to sie zgodze, bo moj luby cos bakal o internecie radiowym i az mnie dreszcz przeszedl, brrrr.... raczej nie na osiedlu domkow mamy kabel podciagniety, sasiedzi tez juz mieszkaja, ale jeszcze ich nie znam - wiec ciezko pytac, tym bardziej, ze nawet mnie tam nie ma (fizycznie, bo duchem to juz prawie) pewnie pojde za rada i zaczekam do przeprowadzki, sasiedzi juz pewnie wiedza co sie sprawdza najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2010 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ja mam internet raiówką, telefonu stacjonarnego nie mam i nie będe miała, a kablówy jeszcze nie wybierałam, to niestety nie wiem, ale chciałabym coś z mini mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Minimini to chyba cyfra+, czy mogę zapytać jak sprawuje się Internet radiowy? Kiedyś szukałam opinii na necie i ktoś mi odradzil:( już sama nie wiemtelefon stacjonarny muszę mieć bo w mojej wsi:) brak zasięgu wszelakiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a dziekuje u mnie sprawuje sie dobrze. mam juz w trzecim miejscu zyciowym radiówke i nie było dotad problemów. rodzice mieli tepse i jak tam jechałam to zawsze miałam ochote walnac kompem o sciane:D. Musisz sprawdzić zasięg sieci w Twojej okolicy nim podejmiesz decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 to leze, bo juz myslalam, ze wiem co kce, a teraz widze ze radiowka wraca do menu:) co sie stalo z Twoim betonem spacerniakowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a podsadziło go do góry:jawdrop: narazie letko, jakies pół centa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 31.05.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 mam nadzieje, ze to nic groznegoprzemyslenia ostatnich dni - dom to kosmiczna czarna dziura, w ktora uciekaja wszystkie pieniadze i wlosy z mojej glowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dobry wieczórMyszko ale co podejrzewasz że ze spacerniakiem się dzieje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wiecie co.... Mnie spacerniak z więzieniem się kojarzy... i tak myślę, że Mysia tam pracuje, albo pomieszkuje czy co... Bo co ją spacerniak obchodził by? A tak serio to co to jest spacerniak Mysi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 szlas nim Arniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.06.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 spacerniak to taki beton przy tarasie idący wzdłuz sciany sralonowo- jadalnianej. To miejsce szczególne, na ktorym suchą nogą można obserwować bagno goszczące się na działce.Stąd nieodmiennie kojarzy się z więzieniem. I słusznie-dlatego też nosi takie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.06.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 mam nadzieje, ze to nic groznego przemyslenia ostatnich dni - dom to kosmiczna czarna dziura, w ktora uciekaja wszystkie pieniadze i wlosy z mojej glowy:) i to chyba prawda jest.Cały czas coś się dzieje, wszędzie jakies braki, wpadki, zonki i nieplanowane przeszkody, które nie dają zająć sie niczym innym jak tylko nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.06.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dobry wieczór Myszko ale co podejrzewasz że ze spacerniakiem się dzieje:( wiesz co, narazie wolę nie podejrzewac tylko obserwować, kolejna zima doskonale pokaże, bo jak zaczne juz podejrzenia wysnuwac, to będzie beton do skucia, jego fundamenty do pogłębienia, rynna do uszczelnienia i całość do ponownego wylania, a ogródek cały w strzępach. Tylko ochoty na to brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Cześć Mysiu! Trochę mnie nie było, a tu proszę schodki prawie skończone..! Ślicznie się prezentują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.06.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 ja sie bardzo ciesze, ze się podobają, ale do efektu na zywo to jeszcze im troche brakuje.W tym tygodniu będą zarzucać glify schodowe.Mam nadzieje, ze efekt bedzie poprawny:)Chciałabym móc juz korzystać z góry domu, bo tak ciągle jestem rozwalona z papierzyskami na stole w jadalni, który i tak jest za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Chcesz powiedzieć Myszko, że nie wchodzisz w ogóle na górę..?! Edytowane 1 Czerwca 2010 przez mario31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 wchodzi wchodzi ale srednio przyjemnie sie chodzi po betonie i bez barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ja wiem, że wcześniej wchodziła po betonie, ale pytam czy teraz już po jatobce biega na górę..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts