wu 01.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 wiesz co, narazie wolę nie podejrzewac tylko obserwować, kolejna zima doskonale pokaże, bo jak zaczne juz podejrzenia wysnuwac, to będzie beton do skucia, jego fundamenty do pogłębienia, rynna do uszczelnienia i całość do ponownego wylania, a ogródek cały w strzępach. Tylko ochoty na to brak dzień dobry Mycha trochu słabo mi się zrobiło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 01.06.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzien dobry:) cukierki przynosze duzym dzieciom na dzien dziecka:) http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:gc1sHAWDgZ5ozM:http://www.sxc.hu/pic/m/n/na/nazreth/1025003_candies.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.06.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 no wchodzę na góre jak musze jakies dokumenta przytragac, ale słabo jest, bo trepy obciązone jeszcze, a ja nic tykać nie będe.Dzisiaj uskuteczniłam 4 kursy nim wziełam co chciałam zabrać i juz mam nadzieje, ze kolejny raz uda się przejsc po drewnie Wusia nie słab,tak to juz bywa czasem, budowa szła szybko i teraz się trzeba troche pobujać, bo wszystko jeszcze mocno pracuje. W zasadzie to betony zewnętrzne pracują, bo wewnątrz są tylko dwa pęknięcia jak dotąd na ścianie w szarym pokoju, które pojawiały się juz na tynku i wiedziałam ze trzeba będzie obserwować.Jedno przy oknie, drugie pojawiło się pozniej dla równowagi przy podciągu- jak sądze, to o jedno naprężenie chodzi-może fundamenty na tej ścianie są słabiej podebrane. Nie ważne. To ciężko narazie osądzić, więc nie gdybam.Patrzę tylko okiem obserwatora na tarasy pierwotnie wylane co będzie dalej, bo że coś bedzie jest duże prawdopodobieństwo.Z tarasem, który był rozbierany nie dzieje się nic, ani drgnie, ale był sumie dwa razy zagęszczany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.06.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 kurcze Mycha a te tarasy to masz związane z budynkiem czy niejako osobno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Cze Myszka:D I spacerniakiem nie szłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 nie wychodzilas na taras??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Nie pamiętam.... ale chyba tylko przez okno nie wychodząc z domu luknęłam.... Ale zabij mnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.06.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 kurcze Mycha a te tarasy to masz związane z budynkiem czy niejako osobno:( hmmm, to ciekawe pytanie. Z jednej strony maja własne fundamenty, a z drugiej, no własnie... jakby nie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.06.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Bozzzzzzzzz mam ochote uciekać z własnego domu.Ratunku.Kto przygarnie na czas robót rodzine osób trzy+pies.aaaaaaaaa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dzień dobry a gdzieś Ty psa miała jak byłyśmy u Cię?? Mycha pytam bo mój ma osobne i nawet na dobra sprawę do domu przylega o tyle o ile styropian mu pozwala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Dasz rade nie daj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wusia nie pamietasz jak zagladal spod bramy garazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 a patrz faktycznie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.06.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Bozzzzzzzzz mam ochote uciekać z własnego domu.Ratunku.Kto przygarnie na czas robót rodzine osób trzy+pies.aaaaaaaaa;) A na jak długo Kochana..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.06.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 bezterminowo, do zakończenia prac stolarskich, gipsiarskich,fugowania, a potem do zakończenia malowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Przyjedz do mnie, ciekawe jak Jonaszek reaguje na psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ja Was zaadoptuje... a potem Wy mnie A co to za psiak? Ja go nie pamiętam... nawet chał nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 03.06.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dzień dobry, ja przepraszam, ale muszę sie posmiac z Arniki:D Myszko, mój domek jeszcze miesiąc wolny, mogę wypożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Aba a co ja takiego zrobiłam???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 03.06.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 nie chodzi o to co zrobilas:) mam takie okreslenie - slodka jestes, gdybysmy sie znaly, bardzo bym Cie polubila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts