78mysz 15.06.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 cześć Mysza czesc Monia i jak umowa sprowadzona na właściwe tory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 15.06.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mysia, dywanik u malej Myszki boski:) takiego jeszcze nie widzialam:D no superalbum podsylam na pw;) domek jeszcze nie urzadzonypo pierwsze priomo;) brak funduszypo drugie primo - kupuje jakies dywaniki i takie tam:) ale boje sie, ze tak jak z drewnem w kuchni, moze mi sie wszystko kolorystycznie przestrzelicmotylkowy dywanik dla maluszka (2 lata)starsza (4) wybrala sobie sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.06.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witaj Mysza. Mam do Ciebie 2 pytania. W dzienniku na jednym ze zdjęć prezentujesz sie tak ładnie wyłożona na podłodze z rysunkami... chyba jakimiś wydrukami. Czy możesz mi powiedzieć czy to z jakiegoś programu do aranżacji i jakiego. A drugie to chciałam się dowiedzieć z jakiej firmy i kolekcji są białe płytki u Małej Majki w łazience. A swoją drogą przymierzam się do kupna mozaiki marmurowej rainforest. U Ciebie wygląda PIĘKNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 czesc Monia i jak umowa sprowadzona na właściwe tory? tak tak w ciągu 16 miesięcy będziemy mieli gaz ha ha ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.06.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witaj Mysza. Mam do Ciebie 2 pytania. W dzienniku na jednym ze zdjęć prezentujesz sie tak ładnie wyłożona na podłodze z rysunkami... chyba jakimiś wydrukami. Czy możesz mi powiedzieć czy to z jakiegoś programu do aranżacji i jakiego. A drugie to chciałam się dowiedzieć z jakiej firmy i kolekcji są białe płytki u Małej Majki w łazience. A swoją drogą przymierzam się do kupna mozaiki marmurowej rainforest. U Ciebie wygląda PIĘKNIE! Czesc Aneczka! Forest jest cudowny, polecam ten typ. Płytki u Majeczki są kupione w practikerze-to dawna seria tubądzin femme, ale robiona na potrzeby marketowe. Nie jestemy tylko pewna, czy są wciąż dostępne w sprzedaży .Stosunek jakości do ceny mają w każdym razie przewyborny. Co do programu do projektowania to można sciągnąć z sieci bodajże 60-cio godzinną wersję programu kitchen draw 5.0. można w niej robić naprawdę ciekawe wizualki-nie tylko kuchni.Niestety moja wersja juz wygasła (ze 3 razy)i muszę znowu przewalić cały system, zeby sobie na nowo odpalić ten program, bo mam jeszcze dużo pomysłów i pracy. Monia ile miesięcy? ale makabra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Spoko dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Berek Monia 16 miesięcy boszsz, toż nam gaz poleciał następnego dnia po podpisaniu umowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ha ha no ale ty pewnie maiałaś nitkę pod domem a ja mam jakieś 180mb do podciągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ha ha no ale ty pewnie maiałaś nitkę pod domem a ja mam jakieś 180mb do podciągnięcia no miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Monia, zawsze moglo byc 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.06.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Czesc Aneczka! Forest jest cudowny, polecam ten typ. Płytki u Majeczki są kupione w practikerze-to dawna seria tubądzin femme, ale robiona na potrzeby marketowe. Nie jestemy tylko pewna, czy są wciąż dostępne w sprzedaży .Stosunek jakości do ceny mają w każdym razie przewyborny. Co do programu do projektowania to można sciągnąć z sieci bodajże 60-cio godzinną wersję programu kitchen draw 5.0. można w niej robić naprawdę ciekawe wizualki-nie tylko kuchni.Niestety moja wersja juz wygasła (ze 3 razy)i muszę znowu przewalić cały system, zeby sobie na nowo odpalić ten program, bo mam jeszcze dużo pomysłów i pracy. Dzięki Mysza. Ja szukam czegoś do projektowania, żeby zaaranżować górną łazienkę - właśnie tę z Rainforestem. Dolną byłam sobie w stanie wyobrazić, z tą mam pewne problemy - jakoś jej nie widzę i chciałam się czymś wspomóc (programem oczywiście ). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Monia, zawsze moglo byc 16 lat. Dlatego się cieszę bo wstępna wersja mówiła tylko nie nie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Gaz mam mieć do końca lipca (już ponad 16 miesięcy czekam ) zobaczymy - a mam 20 m do podpięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Oj Gosia nie strasz!!! Myszko chyba muszę się do Ciebie udać na inspekcję kuchni bo Ikea do mnie przemawia - finansowo . Luknij do moich komentów cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 16.06.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Monia, zawsze moglo byc 16 lat. niech zyje polski humor:) troszke mi brakowalo tych klimatow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no ładnie tak nabijać się z koleżanki ja chcę gaz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no ładnie tak nabijać się z koleżanki ja chcę gaz!!!! http://www.youtube.com/watch?v=x_u9fzYeifY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 16.06.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Monia, zycze Ci gazu jak najszybciej:) posylam same dobre wibracje, ale przyznaj, ze tylko w kraju mozna tak zazartowac, czarny to humor, ale swojskipewnie przestane sie smiac, jak sama rozbije sie o jakas twardoglowosc pospolita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Gaz mam mieć do końca lipca (już ponad 16 miesięcy czekam ) zobaczymy - a mam 20 m do podpięcia To juz lada moment Gosiu. Dobrze, jeśli kolejny sezon grzewczy załapie sie juz na gaz sieciowy, bo butle po kieszeniach biją jak chorera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts