78mysz 17.06.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Oj Gosia nie strasz!!! Myszko chyba muszę się do Ciebie udać na inspekcję kuchni bo Ikea do mnie przemawia - finansowo . Luknij do moich komentów cio??? Ależ oczywiście Monia, zapraszam jak zwykle.Juz lece do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.06.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witaj Mysz!!! Wczoraj złożyłam zamówienie na rainforesty. Dziś otrzymałam telefon - NIE MA!!! Statek płynie z Indii już drugi miesiąc z materiałem i dopłynąć nie może. I muszę zrezygnować z tych pięknych marmurów w łazience :cry::bash:A już byłam taka nastawiona na rainforesty. Ale Ty masz szczęście... Zazdraszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witaj Mysz!!! Wczoraj złożyłam zamówienie na rainforesty. Dziś otrzymałam telefon - NIE MA!!! Statek płynie z Indii już drugi miesiąc z materiałem i dopłynąć nie może. I muszę zrezygnować z tych pięknych marmurów w łazience :cry::bash:A już byłam taka nastawiona na rainforesty. Ale Ty masz szczęście... Zazdraszczam! o matyńko.Zamawiałas w jabo marmi? Ile metrów Ci potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 o matyńko.Zamawiałas w jabo marmi? Ile metrów Ci potrzeba w razie czego na ich stronie są inne fajniste mozaiki. Jest naprawde z czego wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Mysz, zamawiałam właśnie w Jabo Marmi (potrzebuję ok. 3,5m2). Czekają na transport z Indii i nie są w stanie powiedzieć kiedy się doczekają. Powiedzieli mi, że trwa to od 2 do 4 miesięcy. Nie mogę tyle czekać. Oglądałam inne mozaiki, są piękne, ale jednak to nie to. Nie chcemy nic w brązach ani szarościach. Jedną szarą łazienkę już mamy Zamiennie znalazłam mozaikę kamienną Dunin - o taką: http://www.strefalazienek.pl/images/EmeraldGreen1510.jpg Cenowo podobnie. Mam nadzieję, że się nie obrazisz za wklejenie zdjęcia w Twoim wątku... Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2010 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 18.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ależ oczywiście Monia, zapraszam jak zwykle.Juz lece do Ciebie A do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.06.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Mysz, zamawiałam właśnie w Jabo Marmi (potrzebuję ok. 3,5m2). Czekają na transport z Indii i nie są w stanie powiedzieć kiedy się doczekają. Powiedzieli mi, że trwa to od 2 do 4 miesięcy. Nie mogę tyle czekać. Oglądałam inne mozaiki, są piękne, ale jednak to nie to. Nie chcemy nic w brązach ani szarościach. Jedną szarą łazienkę już mamy Zamiennie znalazłam mozaikę kamienną Dunin - o taką: http://www.strefalazienek.pl/images/EmeraldGreen1510.jpg Cenowo podobnie. Mam nadzieję, że się nie obrazisz za wklejenie zdjęcia w Twoim wątku... Pozdrawiam o maj, jaka piękna! Oglądałam dzisiaj program o projektowaniu domów i facet wybudował sobie komiczny i brzydkawy dom, ale z drugiej strony, jak tak sobie myśle to własnie ta ekstrawagancja w formie jest pociągająca. W czym rzecz. Miał Ci gościu na scianach i podłogach masę róznego kamienia-takiego co by się wydawało, ze nie będzie do siebie pasować i ten milion róznych odcieni szaro-zielono-brązowości dawał tak fantastyczny efekt, ze az zdębiałam. W zestawieniu z bielą niektórych ścian i ciemnym drewnem dawało to efekt który mam w łazience, ale w skali globalnej.Także moja myśl łazienkowa to tylko taka podpierdułka jest w sumie.On to zrobił z rozmachem. I miał w domu taką lampę swiatłowodową, podobną do tej białej, tylko pod pierwszą kulą była jeszcze druga. Wyglądało to bossssko.Chciałabym móc mieć taką nad schodami http://malgorzataratajczak.pl/wp-content/uploads/2009/11/hktdc-13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.06.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 A do mnie? do Ciebie tez? No dobra, dawno nie byłam. Z chęcią zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 18.06.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Zapchalam Ci skrzynke;) to chyba znak, ze za duzo pisze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 18.06.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 alez Ty drogie te lampki znajdujesz;) schullerhttp://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/lampy_schull-4246/big/Schuller-Estratos.jpghttp://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/lampy_schull-4246/big/Schuller-Espiral.jpg i axohttp://www.max-fliz.com.pl/images/morfeoshow/lampy_axo-7761/big/Aurasp60_3crystal_LR.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczór Mysia co tam u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Znając Mysię sama zrobi Pozdrawiam i przytulam cieplutko I żeby nie było jestem tu codziennie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.06.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dzien dobry. Arniko jak widać bardziej jestes zainteresowana moją budową niż ja sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.06.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dobry wieczór Mysia co tam u Cię a nic takiego Wusiu.Znowu mam ekipe w domu. Mam nadzieje, ze dzisiaj w końcu skończą, bo cała góra spakowana na strychu i do niczego dostępu nie mam. Aba, to Ty znajdujesz drogie lampy , ja działam tylko w sferze wyobrazni . Mi by najlepiej pasowały takie trzy małe kulki, każda na innej wysokości.Te duże są dla mnie za duże.Nie mam pałacu A ja szukam do łazienki Mlodej jakiejs fajnej kolorowo-kamienno-szklanej mozaiki, bo trzeba by w koncu wannę czyms sensownym obłożyć, choć klej niby super sie na niej sprawuje No i ta mozaika musi spełniać parametry w stylu-znaczy-musi sie nadawać również na brodzik-czyli nie moze być sliska. Musi zawierac w niewielkiej ilości szkliwione elementy-zeby się zgrywało coś z białymi płytkami. Musi byc multikolorowa-ale bez przesady-zeby można było malować ściany na różne kolory.dobrze jesli będzie w dość zimnej gamie kolorystycznej. Cena w zasadzie nie gra tu roli- bo ilości są znikome I co, kto mi wymyśli coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Mysia... proszę zajrzyj do mnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.06.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 no zajrzałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.06.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No tos teraz Arnice namieszala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.06.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 nooo, własnie sie zastanawaim co ja też narobiłam a kto mi podpowie mozaikę dla dziecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.06.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 a nic takiego Wusiu.Znowu mam ekipe w domu. Mam nadzieje, ze dzisiaj w końcu skończą, bo cała góra spakowana na strychu i do niczego dostępu nie mam. Aba, to Ty znajdujesz drogie lampy , ja działam tylko w sferze wyobrazni . Mi by najlepiej pasowały takie trzy małe kulki, każda na innej wysokości.Te duże są dla mnie za duże.Nie mam pałacu A ja szukam do łazienki Mlodej jakiejs fajnej kolorowo-kamienno-szklanej mozaiki, bo trzeba by w koncu wannę czyms sensownym obłożyć, choć klej niby super sie na niej sprawuje No i ta mozaika musi spełniać parametry w stylu-znaczy-musi sie nadawać również na brodzik-czyli nie moze być sliska. Musi zawierac w niewielkiej ilości szkliwione elementy-zeby się zgrywało coś z białymi płytkami. Musi byc multikolorowa-ale bez przesady-zeby można było malować ściany na różne kolory.dobrze jesli będzie w dość zimnej gamie kolorystycznej. Cena w zasadzie nie gra tu roli- bo ilości są znikome I co, kto mi wymyśli coś takiego? Cześć Myszko co za ekipa tym razem chałupę Ci opanowała? a schody już skończone? a w sprawie mozaiki - tej mojej grantatowej nie chcesz? wprawdzie nie jest ani kamienna, ani kolorowa, ale zostały mi trzy pudełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.06.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cześć Myszko co za ekipa tym razem chałupę Ci opanowała? a schody już skończone? a w sprawie mozaiki - tej mojej grantatowej nie chcesz? wprawdzie nie jest ani kamienna, ani kolorowa, ale zostały mi trzy pudełka... schody mają być za miesiąc. A pójde zobaczyc jeszcze tą mozaikę. A Ty masz ją na podłodze w brodziku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts