78mysz 21.06.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Elena, ze też ja na to nie wpadłam wczesniej. Wygląda, ze może by i była dobra. Trza by ją zmacać.Cóz to jest za seria? Moze są jakoweś inspiracje w innym świetle na sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.06.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 schody mają być za miesiąc. A pójde zobaczyc jeszcze tą mozaikę. A Ty masz ją na podłodze w brodziku? chciałam dać do brodzika, ale fachowiec nierówno wylał posadzkę w brodziku a pod mozaikę trzeba idealnie równo i już nie chciałam tego rozwalać i wylewać od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.06.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 a widziałam, ze masz płytki. Juz mi sie miesza wszystko kto co ma Myślisz, ze nie będą za sliskie dla dziecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.06.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 mozesz dac na razie taka mata a drewna zeby nie bylo slisko a pozniej ja sobie wywalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.06.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 a ta mozaika, którą mam pod prysznicem wogóle nie jest sliska, ale fugę ma tak utytłaną czyms co sie tam nie powinno znaleźć,ze jak będę obkładać wanne i wnęke u córci to odrazu juz chyba brodzik strzele w tym samym materiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.06.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Elena, ze też ja na to nie wpadłam wczesniej. Wygląda, ze może by i była dobra. Trza by ją zmacać.Cóz to jest za seria? Moze są jakoweś inspiracje w innym świetle na sieci? Myszko, to FAP Cupido. zapraszam do siebie na macanko Generalnie na podłogę to bym jej nie dała, ale pod prysznic jak najbardziej, bo tam się w butach raczej nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 21.06.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Mysiu, mozesz sobie podac rece z moim ukochanym, on tez uwaza, ze jesli czegos szukam to zawsze znajduje to .. najdrozsze:) na mozaikach sie kompletnie nie znam, w lazience moich dziewczynek mozaika to fap pura avana, jest raczej szorstka w dotyku, ma takie blyszczace dekory jakby srebrne? mysle, ze mozaika od Eleny bedzie ok dzisiaj Panowie zaczeli prace nad moim mikroogrodkiem, beda jakies nasadzenia i trawa:) w przyszlym roku taras w tym momencie zrobie sobie przerwe na pozazdroszczenie Waszych slicznych duzych ogrodow, ze slicznymi tarasami... ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dobry wieczór Myszko za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 schody mają być za miesiąc. A pójde zobaczyc jeszcze tą mozaikę. A Ty masz ją na podłodze w brodziku? A co ukradli Ci schody????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.06.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Mysz, mam nadzieję, że schody za miesiąc będą nowe i za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Elena zaraz sobie sprawdzę ten fap co to to jest. Chodzi mi po głowie jeszcze bisazza.Produkują bajecznie kolorowe mozaiki, az slinka cieknie. Arniko, nie oglądaj więcej braci bliźniaków. Irma-kibicowanie się przyda. Wszystko zaczyna się powoli klarować. Aba- w moim ogrodzie to jeszcze jest mało do podziwiania-no chyba ze plantacja chrzanu Cię interesuje- i taras jest raczej betonowy i dosyfiony tynkiem, niż pięknie wymuskany drewnem, ale powolutku i do przodu. Pokaż później nasadzenia w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Mysia... gdzie i po ile są te zielone kafle? I gdzie szukać Tych od Irmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Elena czy to ta mozaika?http://aranzacje-lazienek.com.pl/wp-content/uploads/2010/02/44.jpgi jeszcze to mi sie podoba:http://www.camero.pl/xxx.php?foto=sicis_the_glimmer_4.jpg&dirt=asortyment/sicis/mozaiki/glass/&q=93&y=333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.06.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Mysia... gdzie i po ile są te zielone kafle? I gdzie szukać Tych od Irmy? te od Irmy to może miec villeroy np i vives, a te moje zielone- to tubądzin majolika.Majolika około 50 zł za metr z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Elena czy to ta mozaika? http://aranzacje-lazienek.com.pl/wp-content/uploads/2010/02/44.jpg i jeszcze to mi sie podoba: http://www.camero.pl/xxx.php?foto=sicis_the_glimmer_4.jpg&dirt=asortyment/sicis/mozaiki/glass/&q=93&y=333 podobna, ale nie wiem, czy to ta... tak wygląda moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 22.06.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Mysiu, mozaika Eleny wyglada bardzo, bardzo jedz pomacaj;) Co do spraw ogrodkowych - plantacja chrzanu powiadasz???? hymmmm... czy mnie wzrok zawodzi, czy ktos tu niedawno pokazywal kwieciste piekniste zdjecia, ale kto to mogl byc...hymmmm? oczywiscie, jak tylko bedzie cos widac to przesle Ci zdjecia ogrodka, to juz pewnie po przeprowadzce:D juz niedlugo witajcie polskie litery:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jaki sliczny niebiesciuni kolor. Jestem ciekawa, czy ten watek jest dalej sledzony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.06.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Małgoś, no jakżesz nie jak tak ja śledzika mam włączonego non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 dobry wieczór Myszko to ja się zapisuję na chrzan do ogórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.06.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Mysia a jakiej grubości masz blat u Majeczki w łazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts