malgos2 22.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Małgoś, no jakżesz nie jak tak ja śledzika mam włączonego non stop Nie o Twojego sledzika chodzi, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 a znalazłam na sieci takie zdjęcie: http://www.glasimpression.com.pl/grafika/i/lazienka2.jpg Pamiętacie przezroczyste klocki lego z dzieciństwa? Strasznie mi sie skojarzyło. Pasiu-blat u córki ma 5.1 cm wysokości na gotowo. Wusiu-zapisuje się na ogórki Aba- dobrze wiesz, ze zdjęcia to jedno, a real to drugie Małgoś, masz ochotę na śledzika? hmmm:P Elena, kusi mnie ten cupido, oj kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nie o Twojego sledzika chodzi, wis? no domyślam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Elena, kusi mnie ten cupido, oj kusi ja cały czas podtrzymuję zaproszenie na macanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ja cały czas podtrzymuję zaproszenie na macanie powoli uswiadamiam męża ze go to nie ominie prędzej czy później, ale on ma juz tak dosc budowy, ze dostaje szału jak tylko słyszy o urządzaniu, a ja nie spoczne dokąd nie skonczę. Na samą wannę potrzeba mi tej mozaiki 0,945 metra kwadratowego. Nie zostało Ci trochę strzępów tej mozaiki Elena oprócz całych plastrów? Chociaż parę kosteczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.06.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 dobry wieczórMysia noooooo znaczy że przyjedziesz do mnie dwa razy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 powoli uswiadamiam męża ze go to nie ominie prędzej czy później, ale on ma juz tak dosc budowy, ze dostaje szału jak tylko słyszy o urządzaniu, a ja nie spoczne dokąd nie skonczę. Na samą wannę potrzeba mi tej mozaiki 0,945 metra kwadratowego. Nie zostało Ci trochę strzępów tej mozaiki Elena oprócz całych plastrów? Chociaż parę kosteczek? dosłownie parę kosteczek też zostało a mężowi przedstaw to jako wizytę towarzyską, może chętniej się z domu ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.06.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dzięki Mysia a czy Twoje i reszty Dziewczyn poczucie estetyki mówi że 3 lub 4 cm to za mało na sam blat bez szafki bo tylle mają gotowe blaty w dlh:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.06.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Cześć Mysz! Jakoś nie chcą do mnie dochodzić powiadomienia o nowych postach w Twoich komentarzach. A tu takie piękne mozaiki się pokazały... Do mnie dotarły moje zielone kamienne niestety nie Rainforesty, ale nie powiem są całkiem całkiem. Bałam się, żeby nie miały jakiegoś wściekłego koloru, ale są dokładnie takie jak na zdjęciach. A odnośnie Twojej mozaiki to wynalazłam jeszcze coś takiego - kamienno szklanegohttp://www.eurolazienki.pl/pics/produkty/261%280%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.06.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Cześć Mysz! Jakoś nie chcą do mnie dochodzić powiadomienia o nowych postach w Twoich komentarzach. A tu takie piękne mozaiki się pokazały... Do mnie dotarły moje zielone kamienne niestety nie Rainforesty, ale nie powiem są całkiem całkiem. Bałam się, żeby nie miały jakiegoś wściekłego koloru, ale są dokładnie takie jak na zdjęciach. A odnośnie Twojej mozaiki to wynalazłam jeszcze coś takiego - kamienno szklanego http://www.eurolazienki.pl/pics/produkty/261%280%29.jpg Fajna! co to? może mają bardziej szaro-grafitową - takiej właśnie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.06.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Myszo - jaka ma być ta mozaika - szklana czy kamienna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.06.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Fajna! co to? może mają bardziej szaro-grafitową - takiej właśnie szukam. To mozaika szklano-kamienna Dune Mirror Grey - jak Grey to chyba szara, ale na zdjęciu na taką nie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dzięki Mysia a czy Twoje i reszty Dziewczyn poczucie estetyki mówi że 3 lub 4 cm to za mało na sam blat bez szafki bo tylle mają gotowe blaty w dlh:rolleyes: Pasiu a skądże. Mój blat kuchenny ma 3.7cm i nie wydaje się za wąski(choc grubszy by mnie bardziej cieszył).Niektóre blaty w dhllhhlhllh czy jak mu tam mają chyba więcej niz 4 cm, ale nie z każdego drewna.Pozatym łatwo zrobic blatu doklejkę-taki nosek z listewki, wyszlifowac, zaszpachlowac nieco i zaolejowac Wusiu, znaczy co? przyjmujesz reklamacje ogórków? ;P Aneczka fajna ta mozaika równiez-widziałam ją kiedys w sklepie. Wogóle dune ma fajne mozaiki.Ta Twoja ma naprawdę piękną zielen-mówię Ci będziesz z niej bardzo zadowolona. A z jakimi płytami ją łączysz? Mazo-mozaika ma byc taka zeby sie nie zabic pod prysznicem-czyli nie może byc samo szkło. Ta Elenowa do mnie jakoś tak przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 dobry wieczór Mysia jakie reklamacje raz przyjedziesz i chrzan przywieziesz a drugi raz po ukiszone ogórki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.06.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 dobry wieczór Mysia jakie reklamacje raz przyjedziesz i chrzan przywieziesz a drugi raz po ukiszone ogórki:lol2: w sumie mało dobry mam wieczór, ale niech Ci będzie Wuniu. Zaraz dorzucisz jeszcze trzeci przyjazd, bo słoiki trzeba będzie odwieźc. Jak mamy normalnie, jak u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.06.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 dzień dobry Mycha słoiki to już Ci zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.06.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Aneczka fajna ta mozaika równiez-widziałam ją kiedys w sklepie. Wogóle dune ma fajne mozaiki.Ta Twoja ma naprawdę piękną zielen-mówię Ci będziesz z niej bardzo zadowolona. A z jakimi płytami ją łączysz? Mysza, z mojej mozaiki jestem bardzo zadowolona, choć zawsze tak jest, że jak się na coś nastawię (rainforesty) i jak usłyszę słynne "nie ma" to mi jakoś tak Ale alternatywna też mi się podoba. A będziemy ją łączyć z białymi kwadratowymi Tubądzinami (całkiem gładkie) oraz drewnianą podłogą. Zajrzyj do mnie, ostatnio tam wszystko skrupulatnie opisałam (bo jakoś ten program do projektowania tak na mnie bokiem patrzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 To mozaika szklano-kamienna Dune Mirror Grey - jak Grey to chyba szara, ale na zdjęciu na taką nie wygląda... Dziękuję, dzięki Tobie znalazłam fajne mozaiki i płytki, których szukałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dziękuję, dzięki Tobie znalazłam fajne mozaiki i płytki, których szukałam. A niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts