pasie 26.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Mysiu! mam prośbę - czy mogłabyś zmierzyć, ile cm nad umywalką masz zamontowaną baterię w łazience z Affronami? Nie wiem, czy jest to standardowa wysokośc czy zależy od rodzaju baterii? (wybrałam akurat taką samą jak Ty, w sumie nic dziwnego, bardzo popularna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dobry wieczórMycha też na jakowychś Bahamasach leży czy jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mysiu! mam prośbę - czy mogłabyś zmierzyć, ile cm nad umywalką masz zamontowaną baterię w łazience z Affronami? Nie wiem, czy jest to standardowa wysokośc czy zależy od rodzaju baterii? (wybrałam akurat taką samą jak Ty, w sumie nic dziwnego, bardzo popularna ) juz szybciutko odpowiadam. Przepraszam, ze tak późno, ale własnie wróciłam z wojaży. Srodek baterii jest 35 cm nad blatem. Umywalka ma 15 cm wysokości. Przy wyższej umywalce trzeba baterię zamontować odpowiednio wyżej żeby było wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mysia!!! Hej wojażowa Myszko! Gdzie to szalałaś? Co słychować? "Majeczkowa" wanna już u mnie zamontowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.07.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dziekuję bardzo! projektowanie tych wszystkich instalacji idzie nam jak krew z nosa, czasu brakuje na współne ustalanie, a w piątek niby mają być okna, a potem już zaczynają dłubaninę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mysia!!! Hej wojażowa Myszko! Gdzie to szalałaś? Co słychować? "Majeczkowa" wanna już u mnie zamontowana! a ja wiem o tym, bom widziała kiedys w komentsach. Zastanawiam się tylko, czy Rafały dalej pamiętaja o mnie, bo nie mam weny by się ciągle napraszać, skoro obiecali.Cieszę się, ze jestes zadowolona z wanienki:). Musimy sie umówic na przyszły tydzien, bo cos czeka na biurku i stygnie Mazo, no prosze, jak tak dalej pójdzie, to wszyscy mnie wyprzedzicie z urządzaniem. U mnie ciągle coś nie działa, albo wygląda nie tak i pierniczony syfon w umywalce w sypialni ciągle cieknie, bo jest zle zamontowany i niszczy mi blat. A my bylismy na plaży w Dębkach. Cisza, spokój, cała plaża nasza, kąpiele w morzu i smazenie pupki na sloneczku.Było wspaniale, a teraz brutalny powrót do rzeczywistości nastąpił.. niestety i roboty po uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.07.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Tak, tak, wszyscy Cię przegonią, szczególnie my - dzisiaj pewnie się dowiemy, że okien jutro nie będzie... A na urlopiku też bym sobie poodpoczywała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mysia... To super , że byłaś nad morzem... O tej porze to pustki jeszcze są, później kociokwiku można dostać. Robota nie Gołota nie ucieknie. No ja to bym tak chciała mieć już jak Ty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.07.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Mysia a mój syn pyta czy woda ciepła doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 O, a moje dziewczyny 10 lipca jadą z babcią do Dębek.Fajnie tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 woda ciepła, fajnie jest. Normalnie można się kąpać. Moje młode z wody nie chciało wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 To teraz tylko mi pozostaje trzymać kciuki żeby pogoda im się utrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 witam się po powrocie z wywczasów widzę, że i wy ruszyliście doopki i pojechaliście odpocząć trochę nad morze Cieszę się, że posłuchałaś ciotki Lidki dla oderwania od brutalnej rzeczywistości mam dla ciebie pomysła . W przyszły piątek wybieram się z dziewczynkami do Zuzy do Raju, więc może byś wpadła z córcią do nas ? Zuza serdecznie zaprasza i pewnie będzie do ciebie dzwonić w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ale Wam Fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dobry wieczór morska Myszko też zazdraszczam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 witam się po powrocie z wywczasów widzę, że i wy ruszyliście doopki i pojechaliście odpocząć trochę nad morze Cieszę się, że posłuchałaś ciotki Lidki dla oderwania od brutalnej rzeczywistości mam dla ciebie pomysła . W przyszły piątek wybieram się z dziewczynkami do Zuzy do Raju, więc może byś wpadła z córcią do nas ? Zuza serdecznie zaprasza i pewnie będzie do ciebie dzwonić w tej sprawie Ja nie mam małej dziewczynki, to do mnie już nie... buuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja nie mam małej dziewczynki, to do mnie już nie... buuu... Ja też nie mam małej dziewczynki.... buuuuuuuuuuuuu Mam średniego i dużego chłopca.... To do mnie już wcale nie zajrzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja nie mam małej dziewczynki, to do mnie już nie... buuu... nie płacz, w przyszłym tygodniu wpadnę do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.07.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 cześć Mysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts