BetaGreta 11.07.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Przegapiłam Nadrabiam i składam serdeczne życzenia: http://e-kartki.net.pl/kartki/41/1140.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ojjjj nie było mnie.... Zdrowia szczęścia i słodyczy tego Arnika życzy. http://forum.we-dwoje.pl/files/thumbs/t_ra_i_storczyk_199.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Myszko - spoznione zyczenia!! Duzo zdrowia, radosci, zakonczenia wszelkich prac wykonczeniowych i samych slonecznych chwil !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 A ja jak zwykle- jak ta melepeta - na końcu:oops: ALe mocno CIę przytulam i życzę duuuuuuuuuuuużo zdrówka - reszta sama przyjdzie Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.07.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Mysza wyłaź spod tego kota już co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.07.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A ja jak zwykle- jak ta melepeta - na końcu:oops: ALe mocno CIę przytulam i życzę duuuuuuuuuuuużo zdrówka - reszta sama przyjdzie Buziak Niiieeee, to my jak melepety na końcu. Mysza, wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.... A reszta i tak się przecież uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2010 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Mysza wyłaź spod tego kota już co??? A moze ona nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.07.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No i co tu się dziwić jak i ciepło i zdrowo na korzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 cze waleczny Myszorku jak się trzymasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Dzięki Myszko za rady!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.07.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Hej Myszko! Dzięki raz jeszcze!!! :cool: Pojechałam jednak dzisiaj... właśnie wróciłam... same dobre wieści... ... więc padam na pyszczek. Aaaa! I pozdrowienia od Stefana i Agaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.07.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Myszka gdzie Ty jesteś...? Na wakacjach? I jak tam schody...? Są już czy jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.07.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 czesc Dziołchy cudowne. ze Wam się chce tutaj jeszcze zaglądać, przecież nudą wieje jak diabli. Monia -pomogłam niewiele- ale pozostaję zawsze do usług. Raśko- cieszę się, ze sukcesy nastąpiły :)Czyli, ze co Stefan i Agatka mnie lubią niby?Coś czuję ze chętnie by podzielili między siebie takie tłuste śniadanko Arniko- schodów ciągle nie ma.Jak juz w końcu któregoś pięknego dnia sie mooooże pojawią, to urządzę wielką impreze zwaną SCHODOWYM, a pan wykonawca będzie się kręcił na ruszcie jak świniak z jabłkiem w buzi i patykiem wiadomo gdzie!!! A wogóle to zyc mi sie nie chce tymczasowo i najchetniej przespałabym rok albo dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Myszka glowa do gory w koncu po kazdej burzy wychodzi slonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 cze Myszata widzę, że przydałby ci się jakiś nalot poprawiający humorek mogę do ciebie wpaść w przyszłym tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.07.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Hej Myszo! prawdziwe myszy nie płaczą! Mysie uszka do góry - zaraz wyjdzie słońce! A zaglądamy, bo lubimy, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 No to nic, ze na razie schodów ... znaczy drewnianych nie masz... ale będą... Kiedyś... Może ładniejsze... na pewno lepiej zrobione. Zaglądamy tutaj, ale Ciebie gdzieś wcięło.... Myślałam z początku, że wyjechałaś na wakacje, ale doczytałam, że mama przyjechała i klienta miałaś to i liczenia sporo.... Zapytałam się Ciebie o styropek na ocieplenie u siebie. Jak możesz zajrzeć to poproszę , i proszę o wypowiedź, bo nie wiem co i jaki i żeby nie przepłacić, jakby to by był chwyt marketingowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.07.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Bry! Myszko, ja do Ciebie z pytankiem. Czy pamiętasz może jaką fugę dałaś do rainforestów. Mnie przyszło wybrać do zielonych kamiennych duninów i..... Nie chciałam, żeby się za bardzo zlały, więc zielona odpadła. Postawiłam na piaskowo-szarą (wpadającą w khaki) i nie wiem co z tego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.07.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 do rainforesta dałam najciemniejszą szarą fugę jaką znalazłam.To antracyt, albo grafit z mapeia. Ta ciemniejsza. I tak wygląda jak dla mnie na ciut za jasną. Najpiękniej wygląda polana wodą. Chciałam zeby kamyczki wyraznie się odcinały, a fuga pozostawała niewidzialna. Jeśli chcesz mieć efekt całości to trzeba zastosowac jeden z dominujących kolorów na mozaice. Twoja mozaika jest ciut jaśniejsza niż moja.Idę zerknąć czy masz gdzieś zdjęcia położonej mozaiki.Co do kolorów khaki w fudze zachowałabym troche ostrożności, gdyż kolorowe fugi często nierówno się rozprowadzają i widać różnice w kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.07.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Cze Mysia.... z zaświatów zracam i czesiulka zostawiam jak Lidzia się do Ciebie już wprosi... to moge i ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts