mario31 19.08.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witaj Myszko! Widoki CUDNE - nie dziwię się, że wróciłaś zachwycona...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 o matko ale mi gały wyleciały:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.08.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wow.... ale cudnie Mysia a twoja torebeczka jest szersza niż Ty w pasie... Pewnie nosisz klamoty całej rodzinki.... hihi, Arniko, torebka zawsze musi być solidnie napakowana, zeby była szersza niż mój pas . Zabrałam nasiona traw i wogóle łaziłam i zbieralam nasiona z czego tylko się dało, moze wykiełkuje . Ludzie patrzyli na mnie jak na wariata, ale cóz zrobić. Weszłam dzisiaj jeszcze nieprzytomna do swojego ogródka. Jak mi chwaściory porosły. Co tu sie działo jak mnie nie było? Katalpa coś pożółkła, a jeden klon zrzucił wszystkie liście i stoi taki golutki. A na kolację była sałatka z własnych "płodów rolnych". W misce znalazło się 125 ogródkowych pomidorków koktailowych z sałatą i ogóraskiem. Mniam. Fajnie mieć kawałek grządki. Coraz bardziej mi się to podoba Tak czy owak choć wszędzie jest dobrze, to jednak w domu najlepiej, także cieszę się niezmiernie, ze juz wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czy mię tu zawoniało Chorwacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.08.2010 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 piekne widoki... ehh, miałam zabrać się za robotę, ale coś czuję, że zamiast tego poszukam jakichś fajnych ofert na wrzesień, w końcu jeszcze parę dni urlopu się wyskrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 witaj wypoczeta Myszo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.08.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witaj wypoczeta Aniu. Elenko na wczasy marsz. To jedyny ratunek dla zdrowia psychicznego po ciężkiej budowie To nie Chorwacja, to Majorka, ale klimaty dość podobne w sumie, jak to w Śródziemiu bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Hej Myszo! Wywąchałam coś o trawce i od razu mnie tu przywiało, chociaż ja w podobnych klimatach ciągle jeszcze, to do domku mi tęskno strasznie! Fajnie, że się wymyszyłaś byczo i pocztówki z nasionkami przywioizłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.08.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witaj wypoczeta Aniu. Elenko na wczasy marsz. To jedyny ratunek dla zdrowia psychicznego po ciężkiej budowie To nie Chorwacja, to Majorka, ale klimaty dość podobne w sumie, jak to w Śródziemiu bywa dla zdrowia psychicznego to wczasy powinny trwać tyle co budowa nie wpadłam, że to Majorka, chociaż w sumie blisko byłam, bo sądziłam, że to gdzieś w Portugalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Hej Myszo! Wywąchałam coś o trawce i od razu mnie tu przywiało, chociaż ja w podobnych klimatach ciągle jeszcze, to do domku mi tęskno strasznie! Fajnie, że się wymyszyłaś byczo i pocztówki z nasionkami przywioizłaś... ale Ci fajnie Rasiu. Korzystaj ze słonka pieknych widoków i wypoczywajcie Elena, wakacje tyle co budowa? Hmmm, godne przemyślenia .Portugalia też mi się marzy. I jeszcze Prowansja. Moze w przyszłym roku . A jesli mam zarezerwować na wycieczki tyle co na budowe, to jeszcze moze zdąże zahaczyć chociaż o Skandynawię, parki w Chorwacji, południową Afrykę, a na deserek jakaś wysepka mozzzze . Tobie lepiej, bo przysługuje Ci więcej czasu na wojaże przy tym świetnym założeniu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.08.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Hejka.... widziałam fotki... nooo super dobrze, że stoisz przy tej trawie bo dopiero wtedy widac jaka jest ogroooomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 no własnie z premedytacją tam stoję, bo miarki na wakacje nie wziełam , a trawsko faktycznie wielkie bylo i az szkoda nie pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.08.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Fajnie, że się Wam udało wyrwać na małe wakajce... u nas w tym roku nie wyszło... ale obiecałam sobie, że zimą nie ma bata... gdzies trzeba się ruszyć odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 ale Ci fajnie Rasiu. Korzystaj ze słonka pieknych widoków i wypoczywajcie Elena, wakacje tyle co budowa? Hmmm, godne przemyślenia .Portugalia też mi się marzy. I jeszcze Prowansja. Moze w przyszłym roku . A jesli mam zarezerwować na wycieczki tyle co na budowe, to jeszcze moze zdąże zahaczyć chociaż o Skandynawię, parki w Chorwacji, południową Afrykę, a na deserek jakaś wysepka mozzzze . Tobie lepiej, bo przysługuje Ci więcej czasu na wojaże przy tym świetnym założeniu:rolleyes: przez ponad dwa lata to można by sporo zwiedzić tylko sponsor do takiego biznesplanu niezbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.08.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 halooooo pragnę wyspowiadać się ze swojego załamania cenowego. Otóz wyceniłam w stupięćdziesiętu różnych firmach białe proste bezprzylgowe drzwi. Wiecie jakie ceny? od 2600-3000 zł, a zdarzają się i za 4.5. Szok. Za mdf. Klimek wychodzi za 3, ale to przynajmniej klasa i marka. Była jedna wycena za 2300. Bym się nawet złakomiła ale wyczytałam same negatywne opinie o firmie x która robi te drzwi, a że nienawidzę partactwa wykonywanego moim kosztem odpuściłam sobie w jedną sekundę brrrrrrr. po trzykroć brrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 o masz a jakie duże te drzwi:jawdrop: bo te ceny co rzucasz to się niebezpiecznie zbliżają do ceny moich wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.08.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 dawno mnie u CIebie bylo i tak sobie patrze ze już masz super fajnie, a te trawki w ogrodzie...hmmm miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.08.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 no wlasnie Wusiu, drzwi jak drzwi, dziury widziałas przecież.Normalne są niby. Obdzwaniałam i stolarzy odforumowych i sklepy z masówką i salony...Okazuje się ze jedyne białe fajne dostępne w normalnej cenie i w sensownej jakości to fiordy, które mi nie pasująMalutka witaj. Trawska w ogrodzie porosły, to fakt.Niestety schody dalej straszą i nie mogę zamówic barierek, zeby w końcu było bezpiecznie. Stoję w miejscu i ani w lewo ani w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.08.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 ło matko, ale ceny za drzwi zdaje się, że zaopatrzę się w jakieś narzuty i zawieszę na na gwoździkach w otworach drzwiowych Mysz, a widziałaś moją plażę ? Jak mi mówiłaś ile cię wyniosło podniesienie działki, to myślałam, że strasznie dużo, ale w porównaniu ze mną, to zapłaciłaś naprawdę malutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.08.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Lidzia plaża piękna! Niestety podniesienie działki tak czy owak to drogi interes. Ja długo polowałam na ziemię, dlatego miałam taką cene. Zresztą nie czarujmy się .Ilość kamienia na mojej działce jest ogromna i teraz tylko chodzimy i wybieramy wiadrami, a to sporo czasu zajmuje. A humusu to ja nie widziałam w tej cenie. Pozostaje tylko liczyć, ze ta syzyfowa praca kiedyś się jednak skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts