78mysz 27.08.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Mycha co mi dasz jak Ci pokażę cudne białe drzwi za 1500 zł niestety samo skrzydło;) niestety do samego skrzydła trzeba dodac okucia zamki, klamki opaski, a to jest drugie tyle a co byś chciała Wusieńko odemnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Wiedzialam, ze za tanie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 eee Mysia coś Ty zobacz sobie w nowym katalogu Invado jak zobaczyłam to mi szczęka opadła białe, proste, po prostu prześliczne:) w katalogu na ich stronie są od razu na okładce;) a potem na stronie 18:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Co Ty mi zrobilas wuska, zachorowalam na te z szyba: http://www.invado.pl/produkty/pl/drzwi-okleinowane/dartagnan-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Małgoś mogę Ci je skołować z 16% rabatem ale odbiór z Zawiercia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Taaaaaaaa. Jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 co rabat za niski:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Moj ojciec kiedys karnisz niosl przez caly KRK, bo sie z nim do tramwaju nie zmiescil, ale z drzwiami z Zawiercia... Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 ale ładne są bo widziałam je na żywca:) i łoooooooo wreszcie się mój małż zdecydował na drzwi luuuuuuudzie mogę kasety zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.08.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 mi te wpadły w oko, ale nie dla mnie. Tak sobie pomyślałam czy by Elenie nie pasowały. http://www.invado.pl/imgres.php?f=http://www.invado.pl/res/Image/wersje/PLANO_orzech_ameryk.jpg&r=160 Tych białych nie mogę jakoś na stronie invado znaleźć, zeby się przyjrzeć A widziałam te sosnowe drzwi w leroyu. Jak ktoś ma złotą rączkę i dużo samozaparcia(albo mało drzwi) to można je wpisać na listę zakupów. Ja nie łapię się na żadne kryterium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Sciagnij katalog i jak wusia mowi - str. 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 no toż Myszko pisałam że na stronie ich nie ma tylko katalog jak ściągniesz to masz zaraz na pierwszej i potem na 18 stronie:) bo te o których mówię to są takie same jak proponujesz Elenie tylko bielutkie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 http://www.radex.com/drzwi-sosnowe,modena - a ja wlasnie swoje odkrylam. I dziwne, bo na stronie LM pisza, ze sa surowe, a tu ze maja fornir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.08.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 mi te wpadły w oko, ale nie dla mnie. Tak sobie pomyślałam czy by Elenie nie pasowały. http://www.invado.pl/imgres.php?f=http://www.invado.pl/res/Image/wersje/PLANO_orzech_ameryk.jpg&r=160 Tych białych nie mogę jakoś na stronie invado znaleźć, zeby się przyjrzeć A widziałam te sosnowe drzwi w leroyu. Jak ktoś ma złotą rączkę i dużo samozaparcia(albo mało drzwi) to można je wpisać na listę zakupów. Ja nie łapię się na żadne kryterium hej Myszko bardzo fajne drzwi - ja się miotam właśnie między pełnymi fornirowanymi ,a białymi/ złamaną bielą malowanymi mąż mi dziś zapowiedział, że jak do końca września nie zamówimy, to budżet przepadnie i wyda kasę na co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Małgoś bo te co znalazłaś są fornirowane a tamte w LM są rzeczywiście surowym drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Małgoś bo te co znalazłaś są fornirowane a tamte w LM są rzeczywiście surowym drewnem Hmmm... jak w Misiu. Ich jest dwoch. Ja wole surowe chyba, chociaz P. tez sie miga przed malowaniem, jak to malarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 wiesz co Małgoś ja to nawet lubię malować drzwi ale jest jedno drobne chyba bym cholery dostała jakbym każdą tą cholerną szybkę miała okleić do malowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 wiesz co Małgoś ja to nawet lubię malować drzwi ale jest jedno drobne chyba bym cholery dostała jakbym każdą tą cholerną szybkę miała okleić do malowania;) Ale o ktorych mowisz? Te, co wkleilam ostatnio maja jedna wielka "szybke", a reszta nie ma wcale. A a propos szybek to pierwsza moja robota z P. polegala na maskowaniu szybek na wieeeeelkich drzwiach z milionem szprosikow. Maskowac tez trzeba umiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Małgoś a bo ja myślałam o tych co Mycha wrzucała z LM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Noooo, domyslilam sie. Ale one tez istnieja w wersji bez szybek. Nawet chyba ladniejsze sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts