malgos2 03.09.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Jestem za tym rozwiązaniem... ale wspominając moje doświadczenie z forumowym Vadiolem... No nieeee, ale tamten to byl gangster, a tu... cos sie wprawdzie omsklo, ale chyba nie az tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Irma dobrze pisze. Niech oddają kasę i spadają z tymi trepami na bambus. Tylko aż strach pomyśleć że mogą je jeszcze komuś innemu wcisnąć w mniejsze trepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 no ja własnie myślałam żeby kasę oddali a Ty będziesz miała na nowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 oddanie kasy byłoby najlepsze, ale nie wiem, czy panowie będą tacy chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.09.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 (edytowane) oj Dziewczyny Dziewczyny. Jak przyjechały krótsze schody to od razu prosiłam o zwrot kasy-jeszcze zanim zaczeli montować. Powiedzieli ze jak dam skuć beton to zamontują to dobrze i dotynkują glify. O zwrocie kasy nie chcieli slyszec. Tak samo było pozniej. Jak zmontowali schody i szef przyznał ze jest do dupy, tez nie chciał oddac kasy tylko ratowali z Duchem honor i powiedzieli, ze kupią za swoją kase nowy materiał i zamontują. I tyle było po pięknych słowach. Irmo będę Cię na rękach nosić jak do mnie przyjedziesz Dziękuję Wszystkim za wsparcie w tej sytuacji. Nie podejrzewałam nawet, ze kiedykolwiek ktoś zainteresuje się moim problemem, że otrzymam tyle maili, że ktoś uwierzy, że to co mówię to nie fanaberie, ani żadna zemsta. Wiedziałam tylko, ze muszę to z siebie wyrzucić żeby mi ulżyło i żeby ostrzec, przed tym, co się dzieje w przypadku, gdy inwestorowi się coś w pracy parkieciarskiej nie podoba Edytowane 3 Września 2010 przez 78mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 oddanie kasy byłoby najlepsze, ale nie wiem, czy panowie będą tacy chętni szczerze to ja innego rozwiązania nie widzę - kasa i to z nawiązką na poprawę wszystkiego co uszkodzili:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 05.09.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Mysza - czytam czytam i oczom nie wierzę ! To jest potworne ! A najgorsza jest bezsilność i bezprawie - poł roku walki a wykonawca śmieje Ci się w twarz ! Rzeczywiście najwyższy czas zacząć walkę na poważnie, korzystając z rozwiazań prawnych, które mają jedną wadę ...długo trwają Trzymaj się i pokaż im, że Mysza nie odpuszcza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.09.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 rany....szkoda czasu, marzen - bo o tym czesto sie zapomina, ze placaz za wykonanie schodow, placi sie za realizacje swoich marzen o nich - nerwow, pracy w trakcie sprzatania.....no i przyziemnie...pieniedzy ...tak sobie mysle, ze ja raczej zostane przy wylewkowbetonowych podlogach, az bede miala czas przypilnowac. U mnie najwieksza wtopa - jak na razie, to kafle w kuchni polozone od podlogi, a beda w przyszlosci zakryte meblami:rolleyes: panowie nie pomysleli. oraz rozstawienie rur do dowy do bidetu, ale to podobno mozna jakos obejsc...chociaz jeszcze nie wiem jak i czy nie bede plakac z opwodu tego "obejscia"... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.09.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Myszko, strasznie zazdroszczę Ci determinacji ogródkowej, bo efekty są naprawde warte wysiłku. Nas niedługo chwasty zarosną zupełnie Zadzwonię do Ciebie jutro, ok? "sprawę" mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 oj Dziewczyny Dziewczyny. Jak przyjechały krótsze schody to od razu prosiłam o zwrot kasy-jeszcze zanim zaczeli montować. ........ Mysza zapłaciłaś "z góry" za te schody czy to tylko zaliczka była? Hmmm czy zapłaciłaś po " wykonanej" robocie dopiero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.09.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Współczuję z tymi schodami i podłogami. Moge sobie tylko wyobrażać, jak musisz się czuć widząc taką porażkę na podłodze ... Dodatkowo wiem ile pieniędzy kosztują porządne podłogi i domyślam się tym bardziej jaki jest stopień Twojego wqrwienia Życzę pomyslnego rozwiązania problemu. trzymaj się, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Mysza zapłaciłaś "z góry" za te schody czy to tylko zaliczka była? Hmmm czy zapłaciłaś po " wykonanej" robocie dopiero? całe szczęscie wpłaciłam tylko zaliczkę. Niemniej jednak i tak schody nie sa warte nawet kwoty 7 tysięcy. robota tak naprawde wykonana do końca nigdy nie była i na odbiorze umówiliśmy się, ze jednak firma zerwie to dziadostwo i zamontuje nowe schody. Jak zamontują to ja dopłacę resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Elena dzwon, dzwoń, bom się stęskniła. Majki, kogo ja widzę w swoich progach - nooo, myśle ze mniej więcej możesz sobie wyobrazić Arnika czółko i pozdrawiam Kamilla, Mayadaski, dzięki serdeczne. Majka możesz mieć rację, ze lepiej było zostać przy betonach:) Roboty ogródkowe mnie wyciszyły trochę i dały jakiś sensowny powód do radości. A dzisiaj byliśmy na dożynkach we wsi, a teraz mamy koncetr Bajmu za oknem. W sumie fajnie było i wydaliśmy chyba milion złotych na żetony za wesołym miasteczku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 przyszłam poprzytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 przyszłam poprzytulać No juz dobrze Wusia, tulki tulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 dobrze to będzie jak będziesz miała nowe piękne schodki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.09.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 dobrze to będzie jak będziesz miała nowe piękne schodki:( no wiem, wiem, ale to na pewno jeszcze trochę potrwa więc muszę sobie znaleźć jakiś dobry temat zastępczy co by nie zwariować, bo nie lubie destrukcji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Myszka... tyle masz pokoi na dole to po co się wkurzać chodząc na górę.... Śpisz na dole, jesz i gotujesz na dole, mała myszeczka też rozgościła się na dole... To po co się na razie denerwujesz... Za jakiś czas się uśmiechniesz, bo inaczej też byś zwariowała. Nam też będą wannę rozwalać 3 raz... I już się nie wkurzam... i to za moją kasę, bo wszystko jest zapłacone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.09.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Tez poprzytulam i poglaskam po glowce a i potrzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts