nitubaga 10.09.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 oooo na ten pomysł wpadła ostatnio tez moja sucz.... z racji wagi cielska i pazurów... dostała OPR i mam nadzieje, że to już za nami witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2010 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 moich rodziców kotka jak chce się dostać do nas do pokoju, to skacze na klamkę i sobie sama otwiera drzwi MOja tak robiła w mieszkaniu. Teraz drzwi za ciężkie i kiszka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Mój podobnie - też próbował skakać, w nadziei, że otworzy, ale widać nie umie. Dzisiaj przespał noc w przedsionku, bo został przypadkowo zamknięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Myszka znowu w dziurce siedzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.09.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 a siedzi siedzi, szuka węszy, wymyśla, tylko ma problem z wizualizacjami niestety i ciężko wybory przychodzą. Przy okazji znalazłam coś co kolorystycznie pasowałoby Kruszce Efilowej, ale nie mogę znaleźć Komentów Efi więc wklejam tymczasowo tutaj: http://www.dadum.pl/product/image/5212/Dywan-Cosmos-Lilirose-Kaloo.jpg i przy okazji taką sliczną słodziakową lampeczkę. Patrzcie jaka podstawa kwiatuchowa http://www.dadum.pl/media/products/TIT-T0032/images/thumbnail/large_Lampa-stojaca-Capucine-Titoutam1.jpg?updated_at=1284242118 Az szkoda, ze moja Córcia juz ma lampkę-fakt też w różowe groszki, ale niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 nad czym tak dumasz Myszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.09.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 i znalazlam fajną półkę na książki-może do gabinetu pod skos? Ciekawe ile takie cudo?http://4.bp.blogspot.com/_ZKXKvCrsxz4/SwLZZzj8yQI/AAAAAAAACFM/cFUEU3mmaVc/s640/tree1.jpgi znalazłam drewno na nowe schody:http://www.schody.info/schody_drewniane/schody12b.jpgi wieszak-tylko nie wiem czy do kuchni czy do wiatrołapu-a może tu i tu. Są też czarnehttp://czerwonamaszyna.pl/images/products/kare/63802_0.jpgi korcą mnie zdechłe ptaki na sufit-uwielbiam tą lampęhttp://c.meble.pl/gfx/meble/pl/mebleaktualnosci/7061/1/ss2087786755.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 w głowie mi się zakręciło piękne rzeczy znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.09.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Wiesz co Wusiu? Ja mam na kompie miliony pieknych rzeczy. Niektóre mają ceny zawrotne i odpadają w przedbiegach, a reszty i tak jest tak dużo, ze jakby to połączyć do kupy to by niezły misz-masz powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 kurczak ja to tylko same praktyczne rzeczy widzę nic ładnego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.09.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Dobrze ze pare miesiecy temu zwalil mi sie lapek tz nie dobrze - cholera mnie zalala ze tak sie wyraze ale dobre w tym bylo to, ze nie mozna bylo odzyskac moich zdjec z inspiracjami ... poszly i sie zwalily na amen czyli nie siedze, nie przegladam i nie kombinuje jak tu podlozyc bombe w Rubiku i zaczac od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Dobrze ze pare miesiecy temu zwalil mi sie lapek tz nie dobrze - cholera mnie zalala ze tak sie wyraze ale dobre w tym bylo to, ze nie mozna bylo odzyskac moich zdjec z inspiracjami ... poszly i sie zwalily na amen czyli nie siedze, nie przegladam i nie kombinuje jak tu podlozyc bombe w Rubiku i zaczac od poczatku grunt to w każej sytuacji znaleźć coś pozytywnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ...ja mam wszystkie inspiracje i wcale do nich teraz nie zaglądam! Teraz jest projekt - ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.09.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 a ja juz muszę się powoli brać za środek, może do Świąt mi się uda ponaprawiać te wszystkie partactwa parkieciarkie. Plakać mi sie chce nad tymi zwalonymi schodami. W ogrodzie juz niewiele da się porobić w tym roku. Nasadzania natenczas skończyłam. W przyszłym tygodniu przyjezdza stolarz do drzwi. Będą białe z podniesioną opaską górną i białe listwy przypodłogowe, ale przed listwami jeszcze cyklinowanie 100 metrów jatoby....kolejny w zasadzie juz trzeci raz. Szlag mnie trafi. Trzeba scyklinować całą pierniczoną fazę w łazienkach więc także i w sypialni, otworzyć pory w drewnie, bo są tak zajechane, ze szkoda gadać, można się zabić tak jest ślisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.09.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Myszko, strasznie przykro czytać, że znowu czeka cię demolka i pełno kurzu w domu Mam tylko nadzieję, że to już ostatni raz i będziesz miała w końcu piękne podłogi i schody. A tu masz Efilowe komenty http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162144-U-Efilo/page24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.09.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Mysia musisz jeszcze tylko troszkę wytrzymać, a później już będzie z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 13.09.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 hejo myszko, jakie smutne wiadomosci, buuu.... a tak mi sie schodki podobalyogrod pieknya ja melduje sie z mojego domku na zwichrowanym pagorku (doslownie wdepnelam w jakas sterte poprawek i reklamacji;)) tak tylko wspomne, zebys wiedziala, ze jest caly klub zgrzytaczy zebami warczacych pod nosem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.09.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Myszko trzymam kciuki zeby wszystko poszło sprawnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Myszeczko do Świat się obrobisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 a ja juz muszę się powoli brać za środek, może do Świąt mi się uda ponaprawiać te wszystkie partactwa parkieciarkie. Plakać mi sie chce nad tymi zwalonymi schodami. W ogrodzie juz niewiele da się porobić w tym roku. Nasadzania natenczas skończyłam. W przyszłym tygodniu przyjezdza stolarz do drzwi. Będą białe z podniesioną opaską górną i białe listwy przypodłogowe, ale przed listwami jeszcze cyklinowanie 100 metrów jatoby....kolejny w zasadzie juz trzeci raz. Szlag mnie trafi. Trzeba scyklinować całą pierniczoną fazę w łazienkach więc także i w sypialni, otworzyć pory w drewnie, bo są tak zajechane, ze szkoda gadać, można się zabić tak jest ślisko Zwaliłaś schody na górę czy tylko drewienko??????????? Buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts