78mysz 13.09.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 czesc Kobity kochane! do swiąt to ja chyba alkoholikiem zostanę jeśli tego nie popoprawiam , ale chyba mam pomysł co to dalej zrobić ze schodami, chyba mam Tymczasem szukam swojej Małpce budzika do pokoju, oczywiście niebieskiego, albo różowego, no bo to dwa ulubione kolory Młodej. Narazie obstawiam ten: http://www.fiorello.pl/zdjecia/449_middle.jpg albo ten: http://e.snobka.pl/sn404/b2194de50027fc944bad3967 W zasadzie to chyba wsio ryba, obydwa takie same. Macie może jakieś fajne typy, zeby w dodatku były cyferki, a nie tylko kreseczki? Muszę jej coś kupić, bo się w mamusię wdała i rano lubi pospać,a w nocy połazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 http://media.oferty.onet.eu/files/instance-02/main_photo/2010/01/18/05/38/b2a3ecf7d137080b8f35ae6cd4b09c26-311x233.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/519Hk%2BQyIjL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.09.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 aaaaaa osaczają mnie księżniczki, nawet tuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Mysiu muszę Ci się czymś pochwalić... Nawet największe chmury rozwieje w końcu wiatr... Dzisiaj wracałam do domu ze spacerku z piesami i zatrzymałsię pod mojąbramą samochód... wysiadł Pan ze szkółki od moich tui i iglaczków i wyobraź sobie, że wszedł do ogrodu i powiedział, że wymienić trzeba wszystkie i niedługo mi przywiezie nowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.09.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Mysiu muszę Ci się czymś pochwalić... Nawet największe chmury rozwieje w końcu wiatr... Dzisiaj wracałam do domu ze spacerku z piesami i zatrzymałsię pod mojąbramą samochód... wysiadł Pan ze szkółki od moich tui i iglaczków i wyobraź sobie, że wszedł do ogrodu i powiedział, że wymienić trzeba wszystkie i niedługo mi przywiezie nowe!!! Niesamowite, strasznie się ciesze, ale posadz je troche wyżej tak na wszelki wielki. Szkoda, ze mi takie bajki nigdy się nie zdarzają, no chyba zeby powiedzieć ze po mojej burzy ze schodami partacz poszedł i zrobił piekne schody i podłogi Dorci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Sie nauczyl, to zrobil. Mysza, a taki ze swinka? http://www.fnak.pl/p/pl/cn952pg/budzik+z+dzwiekiem+zwierzatka+-+swinka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2010 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 i korcą mnie zdechłe ptaki na sufit-uwielbiam tą lampę http://c.meble.pl/gfx/meble/pl/mebleaktualnosci/7061/1/ss2087786755.jpg wygląda niczego sobie, ale mam nadzieje, że to nie prawdziwne jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Tak jak przewidzialas u Dorci sie postarali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Tak jak przewidzialas u Dorci sie postarali ja się nie dziwię druga taka wtopa i koniec spektakularnej kariery na fm bliski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 cześć mysio zajrzałam do ciebie w ramach rewizyty ale musialam sie 5 stron cofnac zeby sie zorientować o co cho... no cóż... jakby to powiedzieć... ja tam zaskoczona nie jestem budziki super. moje dziecko jeszcze nie jarzy zegarka nie mowiac o tym że raczej budzika nie potrzebuje, bo jako pierwsze niestety wstaje dzisiaj 6:15 - 5 minut przed moim budzikiem dywanik śliczny wynalazłaś. tylko nie wiem czy on nie za mały. chyba sie przejde z haba z parteru i przymierze bo wymiar ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.09.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mysio i inne dziewczęta Ile płaciłyście za położenie mozaiki? w sensie szklanej czy kamiennej, nie chodzi mi o parkiet. Mam wycenę na 200 zł/m2. Jakoś dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 14.09.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mazo, ja mam mozaike na wannie - 80złm2. Wcześniej miałam wycenę od innego fachowca na 100zł. Ale 200zł to już kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.09.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 A czy zawsze mozaika jest na siatce? Może facetowi chodziło o taką w oddzielnych kawałeczkach? No bo już nie wiem, jak to wytłumaczyć. Pozostałe pozycje chyba normalne (w komentach mam wycenę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 jest na siatce i czasem tyle sobie życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.09.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Mysio i inne dziewczęta Ile płaciłyście za położenie mozaiki? w sensie szklanej czy kamiennej, nie chodzi mi o parkiet. Mam wycenę na 200 zł/m2. Jakoś dużo... zdecydowanie conajmniej o 100 złotych za dużo. Są mozaiki latwiejsze do klejenia- z reguły na włókninowej siatce i trudniejsze-te na papierze. Jak przychodzi je trochę poprawić, to czasem jest już ciężko, ale dwie stówy za mozaikę to naprawdę wygórowana cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.09.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Sie nauczyl, to zrobil. Mysza, a taki ze swinka? http://www.fnak.pl/p/pl/cn952pg/budzik+z+dzwiekiem+zwierzatka+-+swinka.html Małgoś widziałam ten ze świnką, podoba mi się , córce też, ale nie wiem czy to chrumkanie nie jest aby za subtelne, zeby dobudzić tego mojego susła. Ona tylko w weekendy wstaje tak jak powinna wstawać w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.09.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Tak jak przewidzialas u Dorci sie postarali no coż nie trzeba być wróżką, zeby to przewidzieć. To się nazywa strategia planowania. Zeby nie było- ja się bardzo cieszę, ze kolejna osoba nie musi przechodzić przez takie straty jak ja, szkoda tylko, ze ja też nie mam tak dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 a ja jestem na maksa ciekawa jak chrumka ta świnka. no ale tu nie moge... naprawde nie moge.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.09.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 zdecydowanie conajmniej o 100 złotych za dużo. Są mozaiki latwiejsze do klejenia- z reguły na włókninowej siatce i trudniejsze-te na papierze. Jak przychodzi je trochę poprawić, to czasem jest już ciężko, ale dwie stówy za mozaikę to naprawdę wygórowana cena Miałam nadzieję, że chodziło mu o inną mozaikę. Jesli się nie doagadamy w tej kwestii - pan odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 A takie? http://www.fide.pl/pl/nextime/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts