78mysz 15.09.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Myszko szarości bardziej mi się na poddaszu bo inne drewienko już mi się tam nie widzi niż to co na podłodze a dół rewelka!!!! Donica wysoka! A ta donica na dole - możesz zrobić wyższą tak dla porównania? no własnie chyba bede musiała ją zrobić jeszcze trochę inaczej, bo będzie się łączyła z szafką telewizyjną w całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 a powiedz mi dlaczego chcesz wogóle poszerzyć ten korytarz na górze???jaka jest przyczyna? nie za mało światła będzie wtedy? przestrzeni? toć Ty prawie identycznie masz jak ja te schody i ten korytarz..... taaak, ale prawie robi wielką róznicę. Dobrze, ze nie widziałaś schodów z bliska A wogóle witam cie serdecznie u mnie Anko z Ina Co do poszerzenia, to ta wersja jest od dzisiaj nieaktualna -czyli dwa pierwsze zdjęcia idą precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.09.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 prowadnice muszą być tylko pod lustrem- takie jak w szufladach bluma a jak to lustro będzie się ściany trzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Zgadzam sie z opinią Irmy, wyższa donica lepsza. A tu być może inspiracje na wykończenie http://lh4.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TJCwb-SUQzI/AAAAAAAAGuk/shyNDB6EYZY/s576/interior-fimera-studio.jpg http://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TJCwgBxF2SI/AAAAAAAAGu4/sbZ_usgqY7I/interior-luxery-livingroom.jpg Maylandziu! własnie o szablach myślałam. Światła toto dużo nie potrzebuje, bez wody dobrze się obejdzie i nie wprowadza chaosu w donicy-którego i tak jest juz u mnie dużo na górze. Piękne te inspiracje! Jeszcze mnie podkusi do okien dachowych(a miało być energooszczędnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 a jak to lustro będzie się ściany trzymać? no powiedzze w koncu, ze tak sie nie da . Coś proponujesz? Bo takie prowadnice to nie koniecznie wyglądają za ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 nie nie Elena, w tej opcji wchodzi kucie betonu ciąg dalszy nastąpi Doklejek bym nie zniosła. Tylko w miejscu gdzie będzie ta donica trzeba będzie wsunąć ścianką głebiej na schody, zeby zakryła te przykrótkości Myszko, ja widzę, że Ty masz już całą wizję i dobrze Maylandowe inspiracje fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ja tez jestem za wyzsza donica i scianka ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 apropos tego co napisała elena - to ja jestem za dębem ja to chyba w katakumbie powinnam zamieszkać, skoro tak lubię ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 wcale nie myślałam, zę się nie da. Myślałam, że wiesz coś czego ja nie wiem...może jakby lustro wisiało na szynie górnej to można by dać jakąś blendę w kolorze scian. bez dolnej. ylko nie wiem czy w takim wypadku lustro nie powinno się opierać o podłogę...Ew. drzwi w kieszeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 A te drzwi muszą być na prowadnicy? Nie moga być np. obrotowe? I wogóle czemu one muszą mieć niewidoczna tą maskownice? Mi się podobają od dawna bardzo te drzwi i ich mocowaniehttp://lh6.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/TJC5BjSXjrI/AAAAAAAAGvM/biyfHhHsniE/drzwi%20podwieszone.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 no cóż wymysliłam, ze drzwi na chowanej prowadnicy, ponieważ, bo, dlatego, ze sufit mam poorany na górze i dużo juz będzie innych linii, co nie zmienia faktu, ze drzwi które wkleiłas Maylandziu też są fajniste. no i mam tą szafkę -donicę na dól, ale nie wiem czy zacz ona nie przekombinowana. To by było przy okazjidobre miejsce na ławeczkę do ubierania butów -jesli jej wysokość będzie na wysokości pierwszego zabiegu-ciągle na nim siadamy http://img411.imageshack.us/img411/7173/donicad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 wcale nie myślałam, zę się nie da. Myślałam, że wiesz coś czego ja nie wiem... może jakby lustro wisiało na szynie górnej to można by dać jakąś blendę w kolorze scian. bez dolnej. ylko nie wiem czy w takim wypadku lustro nie powinno się opierać o podłogę... Ew. drzwi w kieszeni... drzwi w kieszeni? znaczy w zabudowie kartowej czy coś inszego? No i w jaki kolor iść na górze ten dąb, czy ciemnicę zrobić,ale piękną? A może jasny szary mdf z jakimiś bońkami dwoma, zeby to przełamac troche? Ten dąb czerwony ma jedną super zalete-gdybym go wprowadziła na górze- to doszłoby do połaczenia ze sobą dwóch kolorów drewna, które przeplatałyby sie w całym domu.Dąb grafitowy mnie kusi, ale jest bardzo ciemny jednak i ponury, a zabejcowany na jasnoszary-kolor okien- nie wiem czy by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Piekna ta wizja. Nic nie powiem, bo wszystko juz laski powiedzialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 o, do lustra musiałaby być taka oto prowadnica:http://www.accuride-europe.com/images/apppic_woodworking.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 widzę, że już prawie wszystko wymyślone donica na górze zdecydowanie wyższa, a ściany szare. Na dole dałabym trochę wyższą donicę. Barierka bardzo mi się podoba a o prowadnicach nic nie wiem, więc się nie wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.09.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ja tam uważam, zę drewno by było fajne czerwone. szare też, ale moze juz trochę za bardzo napompowane się to robi...moim zdaniem równie dobrze możesz rzucić monetą weź to co tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 jeszcze jedna opcja- z czyms co ma symbolizować bejcowanego na jasnoszary dęba z widoczną strukturą słoja. Myśle, ze wtedy szafkopodtelewizordonicoławkę możnaby też taką samą zmontowac:http://img267.imageshack.us/img267/7982/goradabjasny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 chyba cięzko będzie z dębem czerwonym, bo męzowi się on tam nie widzi, znaczy pewnie dałoby się go przekonać, ale może ta szarość będzie wystarczająco jasna i nie napompowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.09.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Myszko, ja bym się zastanowiła jednak nad kolejnym rodzajem drewna... A może taką ścianę? Obłożyć gk i taką blachą? http://www.rmig.com:8080/erez3/erez?src=RMIG/Patterns/Perforated%20metal/C10U12-1.tif&tmp=1-1&top=0.23831776&bottom=0.90654206&width=439&height=-1&quality=-1&format=jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 czy tą blachę wybrałas sobie na brame? oglądałam ją przedczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts