78mysz 15.09.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Myszko byłaś u Jeffa w Galerii Mokotów np - ściany wyklejone gazetami - takimi z lat 30-40 wygląda super, czasem żart może też zainspirowć no własnie Gosiu, masz rację. Faktycznie w Jeffie są te gazety. to się nazywa pomysł tanie i dobre.zwłaszcza dobre na poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ja bym dała drewno moze np. kupisz przemysłowy merbau i tym wykonczysz? wiem, zę pewnie już masz dosyć takich akcji, ale ładnie by to wyglądało. a moze cegła- znaczy się płytki z recznie formowanej? a może rzeczywiście tapeta... Irma, a mogłabyś tupnąc nogą w końcu? Pomysłów jak widać konkurencyjnych jest kilka i wszystkie mają podobną wagę, ale co by tu, no co by tu:} Ja mam na strychu jeszcze trochę parkietu z jatoby to się liczy jakoś? Tylko kto mi to zrobi?hmmmm o cegle też myślałam, pasiłaby do tego drewna i nie byłaby za ciemna. Kurcze jak nie miałam pomysłów tak teraz nie wiem co wybrać :rolleyes:o ..rety, zawsze tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.09.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 o takie http://pstryk.net/%7Epacan/PL/files/news-jeffs.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 TAPETA, TAPETA, TAPETAAAAA ( to była taka quasi-manifestacja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.09.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 jak mam tupać nogą to tupię - daj drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 fajny pomysł z tymi tapetami gazetowymi,,, mam do zagospodarowania jedną ścianę, sypialnianą - można się zainspirować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Podoba mi się pomysł z taką właśnie tapetą. Szukałam kiedyś takiej imitującej tablicę. Myślę, że może wyglądać fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 jak mam tupać nogą to tupię - daj drewno o bosze tego sie bałam jak ognia. dupa dupa dupa może byc chociaż szare, czy nie podejdzie, bo na tej stronie muszę podjąc decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 w sumie to ładna strona dwustena- warta ważnej decyzji:Di jakiegoś dobrego alkoholaprzedłużymy sobie lato, a co:http://grafika.redakcja.pl/Kobieta.obiekt2.aspx/0/260/Kobieta/918fa5c6-f4f5-437b-bcea-6c5c2a6b3557_20090410112854_Drinki-43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Myszko po pierwsze gratulacje dwusetki:) po drugie piękne masz pomysły i nie dziwię się że się zdecydować nie możesz ale i tak wiem że super to zrobisz;) te donice bardzo fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.09.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ja nie rozumiem już nic a nic, chciałaś drewno, tak?to dlaczego juz nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nie wiem jakie moje tupanie ma znaczenie, ale ja tupię dalej: TAPETA, TAPETAAA, TAPETAAAAA Drewno jest na bank pięne, ponadczasowe i w ogóle i w szczególe, aleee dopasować kolejny odcień drewna będzie ciężko, tak sądzę. Poza tym czy Ty nie masz aby dosć przeżyć z drewnem?? PS. A tak osobiście to nie lubię rozwiązań na pierdylion lat, bo mnie się wszystko szybko nudzi ( co zresztą często widać w różnych komentarzach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ja nie rozumiem już nic a nic, chciałaś drewno, tak? to dlaczego juz nie chcesz? ależ chcem, ino mężus nie chce czerwonego dęba tylko jak juz toto ciemne grafitowe. Nie wiem jeszcze co powie na szare, a ja juz wyprzedzam, zeby nie robić przestojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.09.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 to zrób grafitbedzie ładniea ze nie pomojemu to akurat najmniej ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 zrobię tak, najpierw zabuduje toto, a pozniej pomaże bejcą. Irmo chodzi o to zeby było dobrze, a co zrobię grafit i poźniej bede załować, ze Irmy głupia nie słuchałam . Pyknę jeszcze wizualkę z jatobą tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 jest i jatobka http://img833.imageshack.us/img833/5218/portaljatoba.jpg do niej byłyby fajne podwiązki czerwone na lampach i prawie czarne lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mycha, ale Ty zdolniacha jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mycha, ale Ty zdolniacha jesteś jasne, piec krzywych kresek w paincie machnełam i 3 razy crtl+ c ctrl +v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.09.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 uwaga uwaga!mam refleksjępo kiego grzyba robić hiperrealistyczne wizualki jak na takiej myszowatej wszystko co trzeba jest i widac? czasem słyszę, a bo ja wyobraźni nie mam, ale kurde wypowiedziało się ze 20 osób i wszystkim styknęło to co pokazała Mysza. Przerzucę się na takie kolaże. Fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Podoba mi się.....A co do lustra to jeśli dobrze zapamiętałam rozkład góry to za lustrem jest garderoba????????Jeśli tak to kiedyś widziałam lustro na zawiasach do ściany przyczepione i na taki klik z Ikei zamykane jak w ikeowskich meblach.U moich rodziców do jednego z pokoi były zwykłe drzwi obite boazerią i w miejsce szyby było wstawione lustro. zamiast klamki była gałka.... Rzadko kto orientował się, że jest tam jeszcze jeden pokój.Może takie zawiasy i klik zrób zamiast prowadnicy , nie będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts