malgos2 15.09.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Małgoś niestety albo rybki albo akwarium. Albo zabudowa k-g albo drewno Phi, a ja Ci udowodnie, ze mozna miec jedno i drugie. Juz niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 uwaga uwaga!mam refleksję po kiego grzyba robić hiperrealistyczne wizualki jak na takiej myszowatej wszystko co trzeba jest i widac? czasem słyszę, a bo ja wyobraźni nie mam, ale kurde wypowiedziało się ze 20 osób i wszystkim styknęło to co pokazała Mysza. Przerzucę się na takie kolaże. Fajnie wyglądają. Irmo taka wizualka kolażowa zajmuje kilka minut i mogę dowolnie wersje zmieniac, co oczywiście jest utrudnieniem cholernym bo suma sumarum nie wiadomo co wybrać z tego miliona pokracznych wersji. Gdyby tak posiedzieć parę minut dłużej i mieć do dyspozycji internet, w którym jest każdy dowlonie wybrany deseń to faktycznie mozna coś z sensem w miare zmontować. Taka wizualka jest dobra na poczatek może, żeby przeanalizowac ewentualne kierunki w jakie mozna iść we wnętrzu, ale jesli przychodzi juz do wymiarowania czegokolwiek to nie ma mocnych ale paint nie daje szans. I tu z podniesioną głową może wkroczyć specjalista i rozgromić w dwie minuty domorosłych iluzjonistów Ja pobawiłam się ostatnio i sketchupem i gimpem. Obydwa fajne, jeszcze nie do końca rozgryzłam możliwośći, ale szybkość roboty w paincie jest porażająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Podoba mi się..... A co do lustra to jeśli dobrze zapamiętałam rozkład góry to za lustrem jest garderoba???????? Jeśli tak to kiedyś widziałam lustro na zawiasach do ściany przyczepione i na taki klik z Ikei zamykane jak w ikeowskich meblach. U moich rodziców do jednego z pokoi były zwykłe drzwi obite boazerią i w miejsce szyby było wstawione lustro. zamiast klamki była gałka.... Rzadko kto orientował się, że jest tam jeszcze jeden pokój. Może takie zawiasy i klik zrób zamiast prowadnicy , nie będzie widać. Arnika kopę lat! Brawo! To Ty jednak udawałaś zagubioną w moim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Myszko - gratuluję dwusteki wprawdzie dąb czerwony na ściance nie bardzo przypadł mi do gustu, ale z jatobą wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 jasne, piec krzywych kresek w paincie machnełam i 3 razy crtl+ c ctrl +v Ty krzywych kresek w paincie nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 stara mysza ze mnie, podaj mi dziecko tego drinka, niech się babcia napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ty krzywych kresek w paincie nie widziałaś bo to najpierw trzeba złapać wku...wa totalnego. Zobaczysz, jak się tak kiedyś na maksa zdenerwujesz, ręce same zaczną Ci chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Jaka stara, jaka stara Jak dwie setki to dwie Pliz ( jak to mówią niektórzy) http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265902624_by_Oliwia91_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Się wybieram do Ciebie i wybrać się nie mogę Myszko... może jak Szczecińską Pulpeciarę wypchnę to się ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Kaśka mądre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Kolejnej setki... już samych zwycięstw!!! :D A z jotobą to już lepiej, bo przynajmniej nie kolejny rodzaj drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mysia ja tu jestem codziennie, tylko się nie odzywam.... Gratulacje 200setki Ty stara??????? Co Efilo miałaby powiedzieć, czy Małgoś????? A inne dziewczyny....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Jaka stara, jaka stara Jak dwie setki to dwie Pliz ( jak to mówią niektórzy) http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201002/1265902624_by_Oliwia91_500.jpg na zdrowie jak mówią inni :D:D:D Aniu ta pulpeciara jest może trikolor? Elena, Ty tam nie dogaduj tylko schody kończ, zebym miala co oglądac Rasiu dzięki za życzenia. Ja sie tylko boję, ze się tam zrobi czerwono jak cholera, ale na wizualce jest ok-nie wiem jak to będzie odbijać swiatło w pionie. Ta na podłodze bardzo szybko pociemniała na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mysia ja tu jestem codziennie, tylko się nie odzywam.... Gratulacje 200setki Ty stara??????? Co Efilo miałaby powiedzieć, czy Małgoś????? A inne dziewczyny....? no to się cieszę, ze zaglądasz. As mnie rozsmieszyłaś A co z nimi nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Patrz...........o mnie nie wspomaniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mysia ja tu jestem codziennie, tylko się nie odzywam.... Gratulacje 200setki Ty stara??????? Co Efilo miałaby powiedzieć, czy Małgoś????? A inne dziewczyny....? Wiolcia to zawsze wie jak człowieka pocieszyć teraz czuję się jak Matuzalem no ale cóż, dwa tygodnie temu 34 latka pstryknęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Kaśka Ty się ciesz bo to zdaje mi się że coś wspólnego z posuniętym wiekiem miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Gratuluje 200!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Elena, Ty tam nie dogaduj tylko schody kończ, zebym miala co oglądac Myszko, jednak spocznikowanie dziś nie nastąpiło, ale może jutro się ruszy dalej sorki, że ja się tak cieszę z tych schodów jak goopia, bo wiem, że akurat u Ciebie to temat podnoszący ciśnienie we krwi, ale u mnie to będzie jedna z niewielu rzeczy, które będą zrobione jak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Pulpeciara też trikolorek tylko większy troszkę - mogę zabrać jeśli chcesz ze sobą http://img340.imageshack.us/img340/5235/koka8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts