Arnika 15.09.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nie chodziło o wiek ile macie lat, bo Wy Wszystkie ( przepraszam ) smarkate jesteście , ale, że zabrzmiało, że jesteś stara, bo 200 stuknęło ( stronek) . Więc napisałam co miały by powiedzieć inne dziewczyny co mają srylion stron.... Ja to dopiero smarkata jestem, a jaka znowu pociągająca.... I nie smarkaj po monitorze, bo ja do dzisiaj nie wiem jak się czyści , i profilaktycznie chusteczki mam pod ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Myszko, jednak spocznikowanie dziś nie nastąpiło, ale może jutro się ruszy dalej sorki, że ja się tak cieszę z tych schodów jak goopia, bo wiem, że akurat u Ciebie to temat podnoszący ciśnienie we krwi, ale u mnie to będzie jedna z niewielu rzeczy, które będą zrobione jak trzeba... po pierwsze odpukaj, po drugie nigdy nie zycze nikomu źle bo ja mam zle, tylko cieszę się, ze cos ładnego zobaczę. Tak więc przestań juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Pulpeciara też trikolorek tylko większy troszkę - mogę zabrać jeśli chcesz ze sobą http://img340.imageshack.us/img340/5235/koka8.jpg yyyy, o tej cudnej mordzie mówiłam, pięknie wyniańczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 po pierwsze odpukaj, po drugie nigdy nie zycze nikomu źle bo ja mam zle, tylko cieszę się, ze cos ładnego zobaczę. Tak więc przestań juz. odpukałam w schody, bo jeszcze nie malowane aaa, i jeszcze jedno - Mysza, jesteś jedną z ostatnich osób, które bym posądziła o złorzeczenie komuś. Po prostu tak mi niezręczno troszku się zrobiło, bo zachowuje sie z gracją słonia w składzie porcelany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 to co zabierać tej już nie mam - grzeje teraz futro w Zgorzelcu http://img13.imageshack.us/img13/7308/023ul.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Arnika dzisiaj pierwsze miejsce zajmujesz ex aequo z Eleną na powiedzenie dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 odpukałam w schody, bo jeszcze nie malowane aaa, i jeszcze jedno - Mysza, jesteś jedną z ostatnich osób, które bym posądziła o złorzeczenie komuś. Po prostu tak mi niezręczno troszku się zrobiło, bo zachowuje sie z gracją słonia w składzie porcelany no co Ty.Zdarzyło mi się takie jakby powiedzieć g.ówno w domu i tyle,ale gadamy cały dzień obmawiamy moje koncepcje, trzeba naprostować i tyle Od tego wszystkiego jest forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 pięknie wyprostujesz to co nieteges - ewidentnie wk**rw kreatywność Ci podniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 widzę Aniu, ze się rozkręcasz z tą fundacją. Jakby kto nie wiedział ta Dziewczyna ma złote serce i magiczną cierpliwość i zajmuje się ratowaniem wielgachnych mądrych psiurów, ze skrajnych sytuacji życiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ja nie wiedziałam Ania - trzymam kciuki za fundację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Dzięki za kciuki przydadzą się bo ciągle przechodzimy ciężką drogę urzędową w związku z rejestracją fundacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 pięknie wyprostujesz to co nieteges - ewidentnie wk**rw kreatywność Ci podniósł niedawno zauważyłam, ze tak mam. jakies momenty zastoju generalnego działają na mnie otumaniająco, a przy ataku dobrych czy złych emocji zawsze coś kombinuje. Bez stresu u mnie nigdy nie było rozwoju i od dzieciństwa najlepiej wypadałam w sytuacjach krytycznych, a tak normalnie byłam srednio nijaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Dzięki za kciuki przydadzą się bo ciągle przechodzimy ciężką drogę urzędową w związku z rejestracją fundacji ehh, słyszałam coś niecoś na ten temat... w końcu mamy przyjazne państwo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 niedawno zauważyłam, ze tak mam. jakies momenty zastoju generalnego działają na mnie otumaniająco, a przy ataku dobrych czy złych emocji zawsze coś kombinuje. Bez stresu u mnie nigdy nie było rozwoju i od dzieciństwa najlepiej wypadałam w sytuacjach krytycznych, a tak normalnie byłam srednio nijaka a ja z kolei tylko na spokojnie jestem w stanie coś sensownego sklecić, stres mnie blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Myszka a masz czas w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 To ja wypije za 200-ke mimo, ze moje posty sa ignorowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.09.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 możesz już pić Małgoś za 201 stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ooo, zawsze lubilam rowne stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Myszka a masz czas w piątek? w ten niestety nie-jadę łupy zebrać może w przyszłym tygodniu oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 To ja wypije za 200-ke mimo, ze moje posty sa ignorowane. jak to ignorowane!!! Ja wszystko skrzętnie notuję i doceniam zaangazowanie, no. Jakiegoś specjalnego drinka Małgoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts